Empoli – Chievo 2:2 (kon.) | Neapol – Sampdoria 3:0 (kon.) | Juventus – Parma 3:3 (kon.)
konec
Juventus FC
3:3 (1:0)
Parma Calcio 1913
Sobota 02.02.2019, 20:30 • Juventus Stadium • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. GERVINHO - 3:3
     
    90+3
    Parma právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností, hosté v nastavení vyrovnávají. Domácí naložili s míčem ledabyle, když o něj v rohu přišli. Nakonec se k němu dostal Inglese, který se otočil kolem beka a do druhé vlny odcentroval na GERVINHA, jenž byl nikým nehlídám. Hostující útočník se opřel do míče, trefil sice prostor, kde stál Perin, ale od jeho rukavic a od břevna se balón odrazil do sítě – 3:3!
    74. GERVINHO - 3:2
     
    74
    Parma právě vstřelila branku!
    Další snížení hostů je na světě, a stejně tak zápletka! Na pravé straně byl sám střídající Kucka, který dobře odcentroval po zemi na zadní tyč, kam si naběhl GERVINHO a patičkou usměnil míč do sítě. Perinovi celou situaci ztížil Rugani, který mu clonil a ještě míč tečoval – 3:2.
    66. Cristiano RONALDO - 3:1
     
    66
    Juventus právě vstřelil branku!
    S góly se nám nyní roztrhl pytel a domácí vedou opět o dvě trefy! Mandžukič si na levé straně narazil se spoluhráčem, který mu míč výtečnou kolmicí vrátil. Domácí kapitán měl poté prostor i čas na skvělý centr. Na jeho pobídku si naskočil CRISTIANO RONALDO, jenž si našel místo mezi pěti bránícími hráči, předskočil Iacopoinoho a zakončil hlavičkou o zem přesně pod břevno – 3:1.
    64. Antonio BARILLÀ - 2:1
     
    64
    Parma právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe a hosté jsou rázem zpátky ve hře. Kucka vedl míč po pravé straně bez napadání soupeře. Následně ze své pravačky vypustil geniální centr do vápna na rozběhnutého ANTONIA BARILLU, který hlavou v plném běhu trkl míč k zadní tyči – 2:1!
    62. Daniele RUGANI - 2:0
     
    62
    Juventus právě vstřelil branku!
    Vzápětí už ale přišlo to, co přijít muselo – druhý gól! První rána z hranice vápna byla ještě zablokována, ale Mandžukič v akci pokračoval a dobře odcentroval. Ronaldo sice lízl jen lehce, ale ten se poté odrazil ke stoperu DANIELU RUGANIMU, který z otočky zakončil přesně k tyči – 2:0.
    36. Cristiano RONALDO - 1:0
     
    36
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tlak je zúročen, domácí jdou zaslouženě do vedení! Přímočará akce začala na pravé straně, míč se poté dostal na střed k Matuidimu, který jej rychle předal na levou stranu vápna CRISTIANU RONALDOVI. Ten neměl příliš času na střelu, navíc u ní podklouzl, ale obránce Iacoponi míč nešťastně přizvedl a brankář Sepe byl proti změně směru bezmocný. Balón zapadl k zadní tyči – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 36. Ronaldo (Matuidi), 62. Rugani (Ronaldo), 66. Ronaldo (Mandžukić) – 64. Barillà (Kucka), 74. Gervinho (Kucka), 90+3. Gervinho (Inglese)

    Karty:   90+1. Mandžukić (JUV) – 26. Barillà (PRM), 29. Scozzarella (PRM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:6. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:11.
    Juventus FC: Perin – Cancelo, Cáceres, Rugani, Spinazzola – S. Khedira (79. Bentancur), Pjanić, Matuidi – Costa (46. Bernardeschi, 86. Can), Mandžukić (C), Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – De Sciglio, Sandro, Bentancur, Can, Kean, Bernardeschi, Dybala.

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Bastoni, Gagliolo – Kucka (86. Dezi), Scozzarella (76. Štulac), Barillà – Gervinho, Inglese, Biabiany (57. Siligardi).
    Náhradníci: Bagheria, Frattali – Gazzola, Ceravolo, Dimarco, Dezi, Gobbi, Siligardi, Sprocati, Štulac, Dicombo Pepin, Davozdzie.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli
    bahis siteleri