Empoli – Chievo 2:2 (kon.) | Neapol – Sampdoria 3:0 (kon.) | Juventus – Parma 3:3 (kon.)
konec
Juventus FC
3:3 (1:0)
Parma Calcio 1913
Sobota 02.02.2019, 20:30 • Juventus Stadium • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. GERVINHO - 3:3
     
    90+3
    Parma právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností, hosté v nastavení vyrovnávají. Domácí naložili s míčem ledabyle, když o něj v rohu přišli. Nakonec se k němu dostal Inglese, který se otočil kolem beka a do druhé vlny odcentroval na GERVINHA, jenž byl nikým nehlídám. Hostující útočník se opřel do míče, trefil sice prostor, kde stál Perin, ale od jeho rukavic a od břevna se balón odrazil do sítě – 3:3!
     
    90+1
    Mandžukič stáhl k zemi Siligardeho a za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    86
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Emre Can.
     
    86
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Juraj Kucka, přichází Jacopo Dezi.
     
    79
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Rodrigo Bentancur.
     
    76
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Scozzarella, přichází Leo Štulac.
    74. GERVINHO - 3:2
     
    74
    Parma právě vstřelila branku!
    Další snížení hostů je na světě, a stejně tak zápletka! Na pravé straně byl sám střídající Kucka, který dobře odcentroval po zemi na zadní tyč, kam si naběhl GERVINHO a patičkou usměnil míč do sítě. Perinovi celou situaci ztížil Rugani, který mu clonil a ještě míč tečoval – 3:2.
     
    71
    To na druhé straně Inglese výborně stopoval dlouhý nákop, k míči se nepustil Cacerese, kolem kterého se otočil a připravil si střelu, rána z otočky z těžkého úhlu šla však kousek vedle vzdálenější tyče!
    66. Cristiano RONALDO - 3:1
     
    66
    Juventus právě vstřelil branku!
    S góly se nám nyní roztrhl pytel a domácí vedou opět o dvě trefy! Mandžukič si na levé straně narazil se spoluhráčem, který mu míč výtečnou kolmicí vrátil. Domácí kapitán měl poté prostor i čas na skvělý centr. Na jeho pobídku si naskočil CRISTIANO RONALDO, jenž si našel místo mezi pěti bránícími hráči, předskočil Iacopoinoho a zakončil hlavičkou o zem přesně pod břevno – 3:1.
    64. Antonio BARILLÀ - 2:1
     
    64
    Parma právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe a hosté jsou rázem zpátky ve hře. Kucka vedl míč po pravé straně bez napadání soupeře. Následně ze své pravačky vypustil geniální centr do vápna na rozběhnutého ANTONIA BARILLU, který hlavou v plném běhu trkl míč k zadní tyči – 2:1!
    62. Daniele RUGANI - 2:0
     
    62
    Juventus právě vstřelil branku!
    Vzápětí už ale přišlo to, co přijít muselo – druhý gól! První rána z hranice vápna byla ještě zablokována, ale Mandžukič v akci pokračoval a dobře odcentroval. Ronaldo sice lízl jen lehce, ale ten se poté odrazil ke stoperu DANIELU RUGANIMU, který z otočky zakončil přesně k tyči – 2:0.
    61. Další Khedirova tyč - tentokrát hlavou!
     
    61
    Třetí Khedirova tutovka v zápase! Domácí záložník dostal tentokrát míč proti noze na hranici vápna, balón tlačil technickou ranou na zadní tyč, ovšem Pere jeh pokud fantasticky konečky prstů vyrazil!
     
    57
    Další tutovka Juventusu! Ronaldo parádně levačkou odcentroval napříč vápnem na zadní tyč, jenže Khedira trefil hlavou znovu jen tyč!
     
    57
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, přichází Luca Siligardi.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Douglas Costa, přichází Federico Bernardeschi.
     
    45+1
    Ještě jedna velká šance v závěru půle! Mandžukič hlavou sklepl míč Ronaldovi, ten ale levačkou z hranice vápna vzdálenější tyč minul.
     
    45+1
    Tak penalta se kopat nebude, rozhodčí opravil svůj výrok!
     
    45
    Celou situaci si však hlavní sudí jde ještě ověřit na video.
     
    45
    Nešťastník první půle hostující Iacoponi navíc po centru povalil na zadní tyči k zemi Cacerese a rozhodčí nařizuje penaltu pro domácí!
    36. Cristiano RONALDO - 1:0
     
    36
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tlak je zúročen, domácí jdou zaslouženě do vedení! Přímočará akce začala na pravé straně, míč se poté dostal na střed k Matuidimu, který jej rychle předal na levou stranu vápna CRISTIANU RONALDOVI. Ten neměl příliš času na střelu, navíc u ní podklouzl, ale obránce Iacoponi míč nešťastně přizvedl a brankář Sepe byl proti změně směru bezmocný. Balón zapadl k zadní tyči – 1:0.
    34. Tyč po ráně Khediry
     
    34
    Největší šance duelu! Khedira dostal míč do vápna, kolem něj bylo sice množství hráčů, ale naznačením se jich zbavil a jeho tvrdá rána skončila na levé tyči!
     
    29
    Ránu Spinazzoly blokoval Scozzarella jen rukou, za svůj prohřešek vidí žlutou kartu a domácí mají navíc k dispozici zajímavý volný přímý kop.
     
    26
    Následovat bude rohový kop a Antonio Barillà za předchozí šlapák ve středu hřiště dostává žlutou kartu.

    Daniel Kinc

    Branky: 36. Ronaldo (Matuidi), 62. Rugani (Ronaldo), 66. Ronaldo (Mandžukić) – 64. Barillà (Kucka), 74. Gervinho (Kucka), 90+3. Gervinho (Inglese)

    Karty:   90+1. Mandžukić (JUV) – 26. Barillà (PRM), 29. Scozzarella (PRM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:6. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:11.
    Juventus FC: Perin – Cancelo, Cáceres, Rugani, Spinazzola – S. Khedira (79. Bentancur), Pjanić, Matuidi – Costa (46. Bernardeschi, 86. Can), Mandžukić (C), Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – De Sciglio, Sandro, Bentancur, Can, Kean, Bernardeschi, Dybala.

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Bastoni, Gagliolo – Kucka (86. Dezi), Scozzarella (76. Štulac), Barillà – Gervinho, Inglese, Biabiany (57. Siligardi).
    Náhradníci: Bagheria, Frattali – Gazzola, Ceravolo, Dimarco, Dezi, Gobbi, Siligardi, Sprocati, Štulac, Dicombo Pepin, Davozdzie.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli
    bahis siteleri