West Brom – Brighton 1:3 (po pr.)
po prodl.
West Bromwich Albion
1:3 (0:0)
Brighton & Hove Albion
Středa 06.02.2019, 21:05 • The Hawthorns, West Bromwich • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu z odvedtného zápasu čtvrtého kola anglického FA Cupu. Od jednadvaceti hodin a pěti minut se můžeme těšit na duel mezi týmy West Bromwich Albion a Brighton & Hove Albion!
     
    Brighton & Hove Albion FC

    Hosté neprožívají zrovna nejveselejší období. V Premier League s příchodem nového roku ještě nezvítězili a trochu se přiblížili sestupovému pásmu, na které mají po pětadvaceti kolech náskok pěti bodů. S ligovým pohárem se Brighton rozloučil už na konci srpna se Southamptonem, tudíž mu kromě ligy zbyla jen účast ve slavném FA Cupu. Nasazen byl do třetího kola, v němž přehrál prvoligový Bournemouth výsledkem 3:1. Seagulls dnes nečeká nic jednoduchého, neboť se jim na venkovních hřištích dlouhodobě nedaří. Přesný opak však platí o odvetách v rámci FA Cupu.
     
    West Bromwich Albion

    Domácí tým v minulé sezóně obsadil v Premier League poslední příčku a po sedmi letech se musel vrátit do druhé nejvyšší soutěže, kde to týmy po sestupu nemají nikdy jednoduché. Albion si v nesmírně vyrovnané konkurenci vede poměrně dobře, s bilancí čtrnácti výher, osmi remíz a sedmi proher je na čtvrtém místě, které zaručuje účast v play-off o postup mezi elitu. Vzhledem k tomu, že West Bromwich čelí soupeři z první ligy, je pasován do role outsidera. Do karet mu však hraje domácí prostřední o mnohem lepší aktuální forma. Před dvojzápasem s Brightonem v FA Cupu udolal třetiligový Wigan 1:0.
     
    1. zápas

    Šestadvacátého ledna se hrálo na hřišti Brightonu, který byl v celém utkání výrazně lepším a aktivnějším týmem, jenže kvůli nulové efektivitě dobře chytajícího Bonda nepřekonal ani jednou. West Bromwich s obtížemi ubránil bezbrankovou remízu a může se těšit na dnešní odvetu v domácím prostředí, kde svého dnešního soupeře před třinácti měsíci porazil 2:0.
     
    Úvodní sestavy:

    West Bromwich Albion: Bond – Mears, Bartley, Adarabioyo, Townsend – Field, Livermore (C), Hoolahan, Harper, Rodriguez, Robson-Kanu.
    Náhradníci: Myhill – Dawson, Gayle, Gibbs, Hegazi, Rogers, Tulloch.

    Brighton & Hove Albion FC: Button – Bruno (C), Balogun, Burn, Bernardo – Džahánbachš, Bissouma, Kayal, Knockaert – Gyokeres, Andone.
    Náhradníci: Sánchez – Bong, Dunk, Groß, Locadia, Murray, Pröpper.

    Rozhodčí: Tierney – Child, Robathan.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří nastupují ve žlutých, zatímco domácí v modrobílých dresech.
     
    3
    Ani prvoligový soupeř moc fanoušků na stadion The Hawthorns nenalákal. Tribuny pro necelých 27 tisíc fanoušků jsou plné nanejvýš z jedné poloviny.
     
    4
    První rohový kop Brightonu se obešel bez jakéhokoliv zakončení. Vysoký centr zmizel za koncovou čarou a rozehrávat bude Jonathan Bond.
     
    5
    Domácí kontrovali jen nepřesným nákopem z obrany. Míč doletěl až do rukavic Davida Buttona.
     
    6
    Robson-Kanu zpomalil domácí akci, která posléze skončila na zahuštěné ose hřiště. Na druhou stranu už míří Gyokeres.
     
    7
    Zatím je hra prošpikovaná velkým počtem nepřesností. Po té od Bernarda kombinují obránci Albionu.
     
    8
    Nakonec z toho byl milimetrově přesný nákop až do pokutového území a šance Rodrigueze, jehož střelu z úhlu Button vyrazil ke svým spoluhráčům.
    8. Jay Rodriguez (WBA)
     
    9
    Hoolahan posunul míč doprava, odkud centroval Robson-Kanu. Trefil jen prvního clonícího hráče a nic nevzniklo ani z nařízeného rohu.
     
    10
    Yves Bissouma fauloval ve středu hřiště, ovšem domácí balón rychle ztratili kvůli nepřesnosti Tyronea Mearse.
     
    11
    Hal Robson-Kanu nedosáhl na kolmici po ose hřiště, jež doputovala až k devětadvacetiletému brankáři Brightonu.
     
    12
    Sami se teď domácí vyhnali z hrací plochy. Přenesení hry k levé postranní čáře nebylo přesné a vhazovat tak může Bruno.
     
    13
    Jay Rodriguez natáhl pravačkou z hodně velké dálky. Střela to nebyla vůbec špatná a řešit ji musel až Button, který konečky prstů vytěsnil míč na roh.
    13. Jay Rodriguez (WBA)
     
    14
    Button byl v souboji s Bartleym a podskočil vysoko letící míč, za kterým šel Livermore, ale zastavil ho ofsajd.
     
    16
    Účastník Premier League se do útoku zatím vůbec nedostal. Po autu Bruna z poloviny soupeře se vrátil až k Buttonovi.
     
    16
    Gyokeres zkusil projít po levé straně, odkud nakonec centroval, ale jeden z obránců jednoduše zakopl balón mimo hrací plochu.
     
    17
    I centr Knockaerta z rohového kopu měla domácí defenziva pod kontrolou. Z dobrých pětatřiceti metrů ještě vypálil Bissouma a získal tím další roh, neboť Bond balón raději vyrážel.
     
    18
    Po rozehrávce na krátko posílal Livermore balón na hlavu Andoneho, jehož pokus prosvištěl vedle levé tyče domácí branky.
     
    19
    Rychlá akce West Bromwiche po pravé straně rovněž skončila střelou. Hoolahanova finesa na překvapení Buttona ale nestačila.
     
    20
    Džahánbachš se dostal k přetaženému centru Bernarda. Střílený pas z pravého kraje velkého vápna přes domácí fotbalisty neprošel.
     
    21
    Hal Robson-Kanu měl volnější prostor na pravé straně, kam také putovala dlouhá přihrávka přes osu hřiště. Waleský fotbalista si však pomohl rukou při zpracování.
     
    23
    Brighton se usadil na útočné polovině, ale zatím zvládá kombinovat jen ve velké vzdálenosti od branky Jonathana Bonda.
     
    24
    Nakonec to byl roh rozehraný Knockaertem. Menší závar plný odrazů defenziva West Bromwiche ale ustála.
     
    25
    Hal Robson-Kanu si navedl míč na levačku a neměl vůbec špatně připravenou střelu z nějakých třiadvaceti metrů. Zakončení levačkou mu ale vůbec nesedlo a Button nemusel nijak zasahovat.
     
    26
    Adarabioyo si všiml na levé lajně volného Townsenda. Jeho dobrý centr nikoho v domácích dresech neobjevil.
     
    27
    Hra je přerušena, neboť na trávníku zůstává ležet domácí záložník Sam Field. Loktem do obličeje ho razantně trefil Andone.
     
    28
    Hlavní sudí tento souboj ve středovém kruhu moc dobře viděl, ale přesto ho neocenil žlutou kartu, která by rozhodně byla zasloužená.
     
    30
    Držení míče: 47% – 53%.
     
    32
    Tempo hry malinko opadá. Zatím nikdo nenavázal na pár povedených střel zpoza pokutových území.
     
    33
    West Bromwich se dostal pod tlak. Ve zformovaném bloku ale nepustil hostující k fotbalisty k ničemu jinému, než k rohovému kopu.
     
    34
    Anthony Knockaert během pár vteřin centroval do ohně hned dvakrát. Ani v jednom případě se přímá střela na Bondovu branku ale nekonala.
     
    34
    Velmi dobře se hosté prokombinovali až ke střele, kterou Gyokeresovi Bond vyrazil. Dorážka Andoneho byla sražená na roh.
     
    35
    Dvě slušné šance během kratičké chvíle! Neuhlídaný Balogun hlavičkoval do břevna, které Džahánbachš střelou zpoza šestnáctky přestřelil jen o pár decimetrů!
    35. Leon Balogun (BRN)
     
    36
    Ani domácí nechtěli zůstat pozadu. Rekeem Harper zkusil štěstí z necelých pětadvaceti metrů a rovněž přestřelil.
     
    37
    S šancemi se teď roztrhl pytel! Brighton bleskově přepnul do ofenzivy a Knockaert výborně načasoval přihrávku za obranu, po které Andone jen těsně minul ze svého pohledu levou tyč!
    37. Florin Andone (BRN)
     
    38
    Andone na sebe navázal několik hráčů a roztáhl hru doleva na Gyokerese. Jeho pokus byl sražený a prvně jmenovaný Rumun se již nedostal k dorážce.
     
    39
    Hosté tak pokračovali rohovým kopem, ze kterého tentokrát nevzešlo žádné nebezpečí. Naopak se konal náznak protiútoku v podání West Bromwiche.
     
    41
    Jen hodně složitě se teď domácím překonává obranný val tvořený z deseti hráčů ve žlutých dresech. Prorazit nedokázali ani centrem, který zlikvidoval Balogun.
     
    42
    Brunův centr z pravého křídla letěl k bližší tyči a tam to měl neobtěžovaný gólman Bond velmi jednoduché. Pětadvacetiletý strážce branky rychle rozehrál protiakci Albionu.
     
    43
    Rodriguez na hraně šestnáctky udržel těžký vysoký balón. Robson-Kanu po jeho přihrávce hlavou zkusil pohotově vystřelit a trefil břevno!
    43. Hal Robson-Kanu (WBA)
     
    44
    Bernardo posílal centr na pozoruhodně volného Andoneho. Ten krásně hlavičkoval k tyči, ale radovat se nemohl, protože byl v ofsajdu.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Ani třetí pětačtyřicetiminutovka dvojzápasu mezi West Bromwichem a Brightonem gól nepřinesla. Několikrát k němu ale bylo velmi blízko. Dvě šance Rodrigueze hostující gólman Button vyrazil a v závěru poločasu mu pomohlo také břevno, které trefil Robson-Kanu. Mezitím bylo rušno i u Bonda, jehož horní tyč zlikvidovala hlavičku Baloguna. Krátce poté branku těsně minul Andone.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Jay Rodriguez, přichází Craig Dawson.
     
    47
    Gyokeres podebral Bartleyho a ten přes něj spadl na zem z velké výšky. Rozehrávka pro West Bromwich.
     
    48
    Kayal přenesl hru doprava. Bruno musel hrát pod sebe a hosté se pod tlakem napadajících hráčů vrátili až k Davidu Buttonovi.
     
    49
    Alírezá Džahánbachš zleva pronikl do vápna, čemuž napomohlo i menší zaškobrtnutí Bartleyho. Střelu mířící k zadní tyči ale Bond vyrazil.
     
    50
    Chyba v rutinní přihrávce zapříčinila hostující výpad po levé straně a jeden z mnoha rohových kopů pro Knockaerta.
     
    51
    Míč si trochu pohrál s obránci i útočníky. Domácí ho nedokázali odkopnout a jednomu z hostů pro změnu sjel při pokusu o střelu z dvaceti metrů.
     
    52
    Gyokeres sklepával přetažený centr od Džahánbachše na střed vápna. Před Andonem balón resolutně odkopl kmenový hráč Manchesteru City Tosin Adarabioyo.
     
    53
    Tentokrát Alírezá Džahánbachš centroval z pravé strany, ale Bond opět nemusel řešit vůbec nic. Knockaert totiž zahrál rukou.
     
    55
    Robson-Kanu a Hoolahan připravili střelu pro Harpera. Ten neměl úplně dobrou stabilitu a míč proto letěl vysoko nad.
     
    57
    A znovu je balón jen na tribuně za brankou Davide Buttona. Střela levačoku tentokrát nevyšla Fieldovi.
     
    59
    Craig Dawson šel šlapákem do nohy Džahánbachše a zavinil první zajímavější přímý kop ve prospěch Brightonu.
     
    60
    Ani v šedesáté minutě úvodní gól nepadl. Bissouma totiž napálil jenom dobře postavenou zeď.
     
    61
    Yves Bissouma neprošel do pokutového území a po faulu Berama Kayala už budou hrát hráči v modrobílých dresech.
     
    62
    Robson-Kanu centroval a vybojoval pro domácí tým rohový kop, jehož provedení nezpůsobilo v obraně Brightonu žádné problémy.
     
    63
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Jake Livermore, přichází Rayhaan Tulloch.
     
    64
    Conor Townsend s Tullochem bojovali u levé postranní čáry. Získaný aut rychle znehodnotili, neboť míč se okamžitě dostal na hostující kopačky.
     
    65
    Kyle Bartley v pokutovém území atakoval Džahánbachše. Na první pohled to vypadalo velmi podezřele, nicméně hlavní rozhodčí Tierney penaltu nenařídil.
     
    67
    Oproti první půli je hra výrazně klidnější. První, a dost možná rozhodující, gól je i pětadvacet minut před koncem v nedohlednu.
     
    69
    Andone podstoupil dva souboje během kratičké chvíle. Ani v jednom míč na kopačce neztlumil a nakonec sám fauloval Dawsona.
     
    70
    Conor Townsend potáhl míč po levé straně. Pak ale přihrál na střed a domácí už zase útočí jen do plných.
     
    71
    Hoolahanova přihrávka zpět do levého křídla byla snadno čitelná. Brighton každopádně balón odevzdal nahrávkou do autu.
     
    72
    Rohový kop pro hosty.
     
    73
    Bond ihned rozehrál po nepřesné hlavičce, které chyběly minimálně dva metry. Pokus o brejk domácím ale nevyšel.
     
    74
    Kvalita hry jde stále strmě dolů. Albion si zbytečně zkomplikoval život po neškodném centru a poslal míč na rohový kop, který vyletěl mimo vápno.
     
    75
    Z hodně těžkopádného snažení Brightonu vzešel ofsajd.
     
    76
    Robson-Kanu si na pravém křídle pokryl míč před Bissoumou, který ho fauloval. Následuje stěhování národů před Buttona, kam přiletí centrovaný míč.
     
    77
    West Brom právě vstřelil branku!
    Prazvláštním způsobem ukončili domácí fotbalisté dlouhé čekání na první branku tohoto dvojzápasu! Burn před Buttonem odehrál prudký centr na zadní tyč, kde Leon Baloghun nepochopitelně přestal bránit KYLEA BARTLEHO. Ten byl opřený o tyč a pravačkou jednoduše doklepl míč do sítě.
    77. Kyle BARTLEY - 1:0
     
    78
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Viktor Gyokeres, přichází Jürgen Locadia.
     
    79
    Rayhaan Tulloch přišel s přídavkem v podobě tvrdé střely, která šla naštěstí pro hosty přímo na Buttona, který ji alespoň vyrazil.
     
    81
    Několikátý prohřešel proti pravidlům od Yvese Bissoumy už byl odměněn žlutou kartou za držení poblíž půlící čáry.
     
    82
    Brighton právě vstřelil branku!
    Domácí radost z vedoucího gólu netrvala dlouho! Obrana West Bromwiche by za normálních okolností dostala nákop pod kontrolu. Jeden z hráčů ale na mokrém povrchu podklouzl a pustil tím do šance aktivně napadajícího FLORINA ANDONEHO, jenž sám před Bondem nezaváhal.
    82. Florin ANDONE - 1:1
     
    83
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Wes Hoolahan, přichází Morgan Rogers.
     
    84
    Sam Field narazil do Bissoumy a trefil ho někam na kostrč. Fotbalista z Mali bude potřebovat krátké ošetření.
     
    86
    Domácí trenér se rozhodl šetřit opory a místo nich nasadil osmnáctiletého Tullocha a šestnáctiletého Rogerse, pro které je tento duel FA Cupu velkou zatěžkávající zkouškou.
     
    87
    Proti centru z pravé strany se rozběhl domácí gólman Bond i Džahánbachš. Nevyhnutelně došlo ke srážce, kterou oba hráči poměrně rychle rozdýchali.
     
    88
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Yves Bissouma, přichází Davy Pröpper.
     
    89
    Zatímco domácí sází na mladíky, tak Brighton neponechal nic náhodě a na blížící se prodloužení vyslal do hry dva zkušené Nizozemce.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
     
    90+1
    Locadiovu střelu z šestnácti metru domácí zablokovali, ale míč do bezpečí ještě nedostali. Žlutí nadále útočí.
     
    90+2
    Podruhé je hostující gól neuznaný kvůli správně odmávanému ofsajdu. Jürgen Locadia po jinak bezvadném centru z levého křídla zvedal ruce nad hlavu předčasně.
     
    90+3
    Konec druhého poločasu.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Craig Dawson přišel na startu druhé půle a po jejím konci zase odchází. Do hry jde egyptský reprezentant Ahmed Hegazi.
     
    92
    Knockaert se dostal k rozehrávce z osy hřiště. Odvrácený nákop skončil u Baloguna, jehož volej letěl úplně mimo tři tyče.
     
    93
    Brighton se usadil na útočné polovině a postupně se přiblížil k pokutovému území. Jedna z přihrávek byla nepřesná a skončila u Bonda.
     
    94
    Hlavní sudí pustil dva tvrdé zákroky, které měly zamezit hostujícímu protiútoku. Hostující lavičce se to samozřejmě vůbec nelíbí.
     
    95
    Držení míče: 50% – 50%.
     
    96
    Locadiův centr neprošel na dva další útočníky. Vyčerpaný Robson-Kanu při brejku daleko nedošel a hodně ztěžka se zvedá zpět na nohy.
     
    97
    Mears šel do skluzu proti Bernardovi a poslal míč na roh. Knockaert kroutil centr směrem od branky a balón vyletěl mimo šestnáctku.
     
    98
    Hal Robson-Kanu si sedl na hřiště a vypadá to, že si v předchozím souboji s Burnem poranil sval. Jestlipak nebylo čtvrté střídání West Bromwiche unáhlené...
     
    99
    Domácí kouč se s nešťastným výrazem drbe po hlavě. Robson-Kanu není schopen pokračovat a WBA bude dohrávat bez útočníka v deseti.
     
    100
    Všechno začíná hrát do karet Brightonu, který má na hřišti zkušenější sestavu a navíc má dvacet minut na využití přesilové hry.
     
    101
    Bernardo přerušil zdlouhavé obléhání pokutového území centrem, který putoval jen na hlavu jednoho z obránců. Bude se střídat a pak vhazovat.
     
    102
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Alírezá Džahánbachš, přichází Glenn Murray.
     
    103
    Andone se zprava posunul blíže brance, ovšem Bond střelu z úhlu vyrazil na roh. Z toho se nic podobně vážného neurodilo.
     
    104
    I v deseti se domácí alespoň náznakem dostali do šance. Townsendovu přihrávku z levé strany však Rayhaan Tulloch ve vápně nezpracoval.
     
    104
    Brighton právě vstřelil branku!
    Na konci první poloviny prodloužení se hosté poprvé dostávají do vedení! Locadia se odpoutal od Bartleyho a zleva odcentroval na malé vápno. Hegazi míč jen lehce tečoval k volnému GLENNU MURRAYMU a ten pár minut po nástupu zřejmě rozhodl o hostujícím postupu!
    104. Glenn MURRAY - 1:2
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Bruno, přichází Gaëtan Bong.
     
    108
    Od Brightonu to nyní bude jen o hlídání náskoku. Žlutí krátce po změně stran dlouze kombinují nedaleko od vlastní branky.
     
    109
    Účastník Premier League se už přesunul na útočnou polovinu, ale i tam hraje tak, aby míč zůstal na jeho kopačkách co nejdéle.
     
    110
    Sam Field při vedení balónu nezaviněně zakopl a daroval hostům autové vhazování z blízkosti půlící čáry.
     
    111
    Conor Townsend po nepřesné přihrávce podél levé lajny nedal klid s míčem hrajícímu Bernardovi a ten raději zakopl míč do autu.
     
    113
    Nene, od domácích už je to velká křeč s minimem víry na vyrovnání. Pracně vydřený rohový kop naprosto promarnili a Button nebude spěchat s odkopem.
     
    115
    Harperovi vůbec nesedla střela z pětadvaceti metrů a totéž se dá říct i o dorážce Rogerse, kterou zlikvidoval David Button.
     
    117
    Brighton právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Brighton postupuje do další fáze FA Cupu! K Pröpperovi se vrátil míč po jeho vlastní zablokované střele. Pohotově ho posunul doprava a pětatřicetiletý veterán GLEN MURRAY s přehledem zavěsil k vzdálenější tyči.
    117. Glen MURRAY - 1:3
     
    118
    Šestnáctiletý Morgan Rogers zkusil projít po koncové čáře a vybojoval pro Albion rohový kop, s jehož likvidací neměli hosté žádné problémy.
     
    119
    Už tak poloprázdné tribuny se po třetím gólu ještě více vylidnily. Slyšet tak jde skupinka slavících fanoušků Brightonu.
     
    120
    Andoneho nepřesná hlavička přišla z odmávaného ofsajdu. Sto dvacátá minuta pomalu končí a v tomto utkání se už pravděpodobně nic nestane.
     
    120
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Zatímco ve venkovním utkání West Bromwich hlavně bránil, tak na svém stadionu odehrál s Brightonem naprosto vyrovnanou partii. Domácí byli po Bartleyho gólu ze 77. minuty poměrně blízko postupu, jenže veškerou radost jim sebral vyrovnávající Andone. Dost možná rozhodující moment přišel v přestávce mezi druhou půli a prodloužením. Domácí kouč Darren Moore nešetřil se čtvrtým střídáním a poslal do hry Hegazyho. O pár minut později se však zranil Robson-Kanu a Albion musel dohrávat v deseti. Hosté poslali na přesilovku velezkušeného útočníka Murrayho a ten dvěma góly rozhodl o jejich postupu do osmifinále s Derby County.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:12. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 4:14.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:06:14)

    Michal Břuchanský

    Branky: 77. Bartley – 82. Andone, 104. Murray, 117. Murray

    Karty:   81. Bissouma (BRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:12. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 4:14.
    West Bromwich Albion: Bond – Mears, Bartley, Adarabioyo, Townsend – Field, Livermore (C) (63. Tulloch), Hoolahan (83. Rogers), Harper, Rodriguez (46. Dawson) (91. Hegazi), Robson-Kanu.
    Náhradníci: Myhill – Dawson, Gayle, Gibbs, Hegazi, Rogers, Tulloch.

    Brighton & Hove Albion: Button – Bruno (C), Balogun, Burn, Bernardo – Džahánbachš (102. Murray), Bissouma (88. Pröpper), Kayal, Knockaert – Gyokeres (78. Locadia), Andone.
    Náhradníci: Sánchez – Bong, Dunk, Groß, Locadia, Murray, Pröpper.

    Rozhodčí: Tierney – Child, Robathan
    26.01.2019
    Brighton - West Brom 0:0

    Karty:   59. Locadia (BRN)

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:3.
    bahis siteleri