Villefranche – PSG 0:3 (po pr.) | Rennes – Lille 2:1 (kon.)
po prodl.
FC Villefranche
0:3 (0:0)
Paris Saint-Germain
Středa 06.02.2019, 18:30 • Parc Olympique Lyonnais • Francouzský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:7. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 20:12. (20:59:50)
     
    Je konec! Paris Saint-Germain se nakonec přeci jenom raduje z postupuju, avšak hosté určitě očekávali mnohem poklidnější zápas. Třetiligový celek dnes předvedl velice bojovný výkon, díky kterému dovedli utkání do prodloužení, které přineslo jednoznačnou podívanou. Pařížané se úvodní branky logicky dočkali až v prodloužení, následně přišla také pojistka, která je poslala do čtvrtfinále. Aby toho nebylo málo, tak si PSG připsalo ještě jednu branku. Villefranche se určitě nemá za co stydět, proti favoritovi nepředvedli špatný výkon.
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120
    Nastavovat se bude jedna minuta.
    119. CAVANI - 0:3
     
    119
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec tu máme třetí branku v domácí síti! I tentokráte domácí propadla, na brankáře se tak řítila hned trojice hráčů soupeře, přičemž Mbappé předložil v tandemu naběhnuvšímu EDINSONOVI CAVANIMU, který s přehledem trefil prázdnou bránu.
     
    119
    Do konce zápasu nezbývá už moc času. O postupujícím je už dávno rozhodnuto, avšak Villefranche by alespoň chtělo výsledek zkorigovat.
     
    117
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Juan Bernat, přichází Stanley Nsoki.
     
    115
    Hosté se navíc chopili rozehrávky rohového kopu, který ale nenabídl nic nebezpečného. Naopak na druhé straně si faulem pomohl Meunier.
     
    114
    K pohotovému pokusu zpoza pokutového území se dostal již zmiňovaný Diaby, jehož ránu ale dokázal protihráč zablokovat do zámezí.
    113. DIABY - 0:2
     
    113
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    O postupujícím je definitivně rozhodnuto! Cavanimu se podařilo načasovat přihrávku za obranu na naběhnuvšího Mbappého, který se společně s Diabym uháněl na brankáře. Prvně jmenovaný předložil právě MOUSSU DIABYMU, který v poklidu zakončil do prázdné brány.
     
    112
    Před malým momentem se do střelecké pozice dostal Cavani, jehož přízemní dělovku dokázal brankář Philippon vykopnout pravou nohou.
     
    111
    Následně u středového kruhu dobře zapracoval domácí Mambu, který si čistým způsobem pomohl v souboji. Poté byl ale faulován Dagba.
     
    110
    Nyní si útočným faulem pomohl domácí Lemb, který povalil k zemi jednoho z protihráčů. Paris Saint-Germain se s rozehrávkou nikam nežene.
     
    108
    Na levou stranu si seběhl domácí kapitán Jasse, kterému se ale absolutně nepovedl centr do pokutového území. Aréola tak bude moci rozehrát.
     
    107
    Právě nám vypuklo druhé prodloužení, jehož úvodní rozehrávky se ujali domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    106
    Střídání v týmu FC Villefranche: ze hřiště odchází Nicolas Burel, přichází Jonathan Mambu.

    David Suchý

    Branky: 102. Draxler, 113. Diaby, 119. Cavani

    Karty:   27. Benedick (VLF), 72. N'Diaye (VLF) – 76. Draxler (PSG)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:7. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 20:12.
    FC Villefranche: Philippon – Ertel, Lacour, González, Pagerie (65. N'Diaye) – Burel (106. Mumbu) – Benedick (69. Labeau), Sergio, Jasse (C), M'Madi (76. Blanc) – Lemb
    Náhradníci: Sauvade – Edimo, Blanc, Labeau, Mambu, Martin, N'Diaye

    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kehrer, Bernat (117. Nsoki) – Draxler, Paredes – Di María (62. Mbappé), Nkunku (91. Dagba), Diaby – Choupo-Moting (79. Cavani)
    Náhradníci: Buffon – Cavani, Dagba, Kimpembe, Mbappé, Nsoki, Silva

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Boutry
    bahis siteleri