Aberdeen – Rangers 2:4 (kon.) | FC Dundee – Kilmarnock 2:2 (kon.) | Hearts – Livingston 0:0 (kon.)
St. Mirren – Motherwell 1:2 (kon.) | H. Academical – St. Johnstone 2:1 (kon.)
konec
Aberdeen FC
2:4 (1:3)
Glasgow Rangers
Středa 06.02.2019, 20:45 • Pittodrie Stadium (Aberdeen) • Skotská Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:1. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:12. (22:43:25)
     
    Sedm nastaveným minut uplynulo a zápas končí. Rangers si z trávníku Aberdeenu odváží veledůležité vítězství 4:2!

    Po nevýrazných úvodních minutách začalo tempo zápasu stoupat. Po dvaceti minutách otevřel skóre duelu ze snadné dorážky Alfredo Morelos. Aberdeen následně zařadil ještě vyšší rychlost a po půlhodině dokázal srovnat krok Sam Cosgrave. Následně si vzal slovo znovu kolumbijský útočník ve službách Rangers. Alfredo Morelos propálil křížkou střelou Lewise i podruhé. V samém závěru první půle ještě zahrál rukou v šestnáctce Scott McKenna a z nařízené penalty zvýšil na 3:1 James Tavernier.

    Po změně stran neuběhlo ani pět minut a domácí měli k dispozici pokutový kop. Ten s klidem proměnil Sam Cosgrove. Ještě před hodinou hry šly oba týmy do deseti. Scott McKenna společně s dvoubrankovým Alfredem Morelosem se nepohodli a hlavní rozhodčí rozdal červené karty. Od té doby ale úroveň zápasu klesala. Aberdeen už se k vyrovnání nedostal, naopak v samotném závěru využil otevřené obrany Jermain Defoe, který určil konečné skóre na 4:2.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Jermain DEFOE - 2:4
     
    90+6
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Domácí v závěru riskovali, otevřeli obranu více než bylo zdrávo a jsou potrestáni! Po Jackově přihrávce měl v pokutovém území spoustu času si připravit zakončení JERMAIN DEFOE, který propálil dělovkou Lewise v domácí brance.
     
    90+5
    Considine musel odehrát za postranní lajnu. Rangers pochopitelně s rozehrávkou nespěchají a to se nelíbí domácím fanouškům. Ferguson však ihned po vhození získal balon.
     
    90+4
    Wilson se po náběhu do vápna opřel do McGregora jen to zahučelo. Naštěstí se incident obešel bez dalšího pokračování.
     
    90+3
    Nadějnou akci domácích vedl středem trávníku Shinnie společně s Fergusonem. Přihrávka na Cosgrovea ale už nebyla z nejpřesnějších.
     
    90+2
    Aberdeen se snaží dostat co nejrychleji před branku hostujícího celku. Po dlouhém nákopu ale sebral balon pro sebe Ryan Jack.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned sedm minut.
     
    90
    Domácím dochází čas. Po dalším autovém vhazování se ujal balonu Cosgrove. Z levé strany došel až do vápna, ale nepovedenou ránou neměl šanci zaskočit McGregora.
     
    89
    Mackay-Steven byl opět ve sprintu podél levé postranní lajny. Následně získal pro Aberdeen rohový kop, který přiběhl rozehrát McGinn. Před McGregorem se balon několikrát odrazil, ale brankář Rangers dokázal zasáhnout.
     
    88
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Arfield, přichází Coulibaly.
     
    87
    Střídání v týmu Aberdeen FC: ze hřiště odchází Lowe, přichází McGinn.
     
    86
    Max Lowe měl na pravé straně o něco více prostoru, ale balon mu v klíčovou chvíli odskočil od kopačky a toho využil k odkopu do bezpečí Worrall.
     
    85
    Aberdeen zkouší v závěru přitlačit soupeře. Postupným útokem se ale domácí příliš daleko nedostali. Následně byl ale náběh McCrorieho zlikvidován ještě před středovou čárou.
     
    84
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Kent, přichází Katić.
     
    83
    Zhruba deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Rangers zatím s přehledem hlídají jednobrankové vedení, domácí celek se nemůže probojovat na dostřel McGregorovi.
     
    82
    Mackay-Steven opět centroval do šestnáctky od rohového praporku. Na první tyči hlavičkoval Ferguson jen do soupeře před sebou, následovat bude ještě jeden roh.
     
    81
    Povedený pas do šestnáctky naopak poslal domácí Hoban. Na zadní tyči čekal na příležitost Steward, ke kterému nakonec míč propadl a bude to rohový kop pro Aberdeen.
     
    80
    Considine fauloval před pokutovým územím a hosté mohli rozehrávat standardní situaci. Mizerný centr Jacka dokázal zblokovat hned první hráč v červeném.
     
    78
    McGregor byl nepříjemně dohrán Fergusonem. Sedmatřicetiletý brankář Rangers následně vystartoval po soupeři. Ferguson nakonec vidí žlutou kartu.
     
    77
    Allan McGregor musel zasahovat. Mackay-Steven rozehrával velmi nebezpečný rohový kop, Hobanovu hlavičku ale dokázal hostující brankář vyrazit a poté už sebrali balon obránci.
     
    76
    Průnikovou přihrávku mezi obránci nyní vymyslel James Wilson. K balonu měl ale o něco blíže McGregor, který tak předčil útočícího Stewarda.
     
    75
    Domácí se přece jen usazují na útočné polovině. Lowe pálil po přistrčení Fergusona, ale jen do míst, kde byl připraven McGregor.
     
    74
    Aberdeen pokračoval v mírném tlaku rohovým kopem, ale po mele v šestnáctce se jako první dostal k balonu pouze Allan McGregor.
     
    73
    Začíná se pořádně přitvrzovat. Kenta srazil k zemi Ferguson, následně postupovali domácí směrem do útoku, ale Cosgroveova rána skončila po teči jen vedle branky.
     
    72
    Žlutou kartu vidí také Arfield, který sestřelil unikajícího Stewarda ve středu pole.
     
    71
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Candeias, přichází Defoe.
     
    71
    Candeias odcházel z trávníku až příliš pomalu a ještě před vystřídáním inkasuje žlutou kartu.
     
    70
    Ferguson si šel pro pokutový kop, ale jeho pád neposoudil sudí jako zaviněný. Fergusona sice trefil McGregor do holeně, ale hostující brankář byl u balonu o poznání dříve.
     
    69
    McGregor ušetřil několik sekund po přihrávce od Worralla. Před dobíhajícím Stewardem už míč ale musel vzít do rukavic.
     
    68
    S přibývajícím časem se tempo zápasu snižuje. Nyní to chtěl změnit výpadem do vápna Steward, ale přízemní rána neměla šanci ani projít k McGregorovi.
     
    66
    Domácí drží balon v blízkosti středové čáry. Několikrát si přihrával Ferguson se střídajícím Wilsonem, následně se dral do útoku Cosgrove, ale u balonu byl až jako druhý.
     
    65
    Ani jeden z týmů se nemůže udržet s balonem na útočné polovině delší dobu. Další faul je pískán ve středu pole Arfieldovi.
     
    64
    Střídání v týmu Aberdeen FC: ze hřiště odchází Logan, přichází Wilson.
     
    63
    Před vápnem byl povalen k zemi Jack, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Až faul Lowea se píská a k balonu se dostávají hosté.
     
    61
    Domácí mohli jít do útoku. Proti nabíhajícím Cosgrovovi se Stewardem byli jen dva obránci, ale právě druhý jmenovaný zazdil celou situaci nepřesnou přihrávkou.
     
    60
    Po hodině hry mají svěřenci Stevena Gerrarda stále jednobrankový náskok. Po vyloučení dvou hráčů ale tempo zápasu výrazně opadává.
     
    59
    Considine pořádně zavařil vlastnímu brankáři prudkou malou domů. Joe Lewis však se štěstím udržel míč před brankovou lajnou.
     
    58
    Tavernier rozehrával zpoza postranní lajny. Následně se hosté přesunuli do vápna, ale Candeiasova přihrávka nebyla z nejpřesnějších.
     
    57
    K údivu všech dostává červenou kartu také Alfredo Morelos a závěrečná půlhodina se tak bude dohrávat v deseti na obou stranách.
    55. Červená karta
     
    55
    Obrovské vzrušení před vápnem Aberdeenu! McKenna po tom co v prvním poločase zavinil penaltu dostává červenou kartu! S Moralesem McKenna prohrál souboj u koncové lajny, poté ho v pádu udeřil kopačkou do obličeje a musí předčasně pod sprchy.
     
    53
    Tvrdý souboj u středové čáry hlavní rozhodčí pustil a hosté se mohli hnát do útoku. Před Arfielda putoval balon na pravou stranu, kde byl připravený Morales. Autor dvou dnešních branek ztroskotal na Hobanovi.
     
    52
    Po dlouhém nákopu Barišiće se ujal balonu jen domácí obránce McKenna. Aberdeen je po snížení při chuti, ale Stewardova tvrdá rána skončila jen v boční síti.
     
    51
    Po několika soubojích ve středu pole se míč odrazil k Jackovi. Rangers se tlačili do útoku, ale agresivitu v souboji přehnal Kent a píská se proti hostům.
     
    50
    Ofenzivní představení pokračuje. Morales nebyl daleko od hattricku, ale sám před Lewisem nyní neuspěl. Parádní zákrok Joea Lewise drží Aberdeen ve hře.
    48. Sam COSGROVE - 2:3
     
    48
    Aberdeen právě vstřelil branku!
    A domácí jsou zpět ve hře! Míč si postavil na značku pokutového kopu SAM COSGROVE. Tvrdou ránou do středu branky nachytal hostujícího brankáře, McGregor si podobně jako jeho kolega sáhl na penaltu, ale nedokázal míč vyrazit.
    47. Penaltový zákrok
     
    47
    Pokutový kop také pro Aberdeen! Ferguson byl v pokutovém území stažen Goldsonem.
     
    46
    Druhý poločas odstartoval rozehrávkou Rangers. Od Arfielda ale putoval míč jen k Fergusonovi, který byl záhy faulován McCroriem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí. O poznání radostněji mohou odcházet do šaten fotbalisté Rangers, kteří vedou ve šlágru pětadvacátého kola na trávníku Aberdeenu 3:1.

    Po nevýrazných úvodních minutách začalo tempo zápasu stoupat. Po dvaceti minutách otevřel skóre duelu ze snadné dorážky Alfredo Morales. Aberdeen následně zařadil ještě vyšší rychlost a po půlhodině dokázal srovnat krok Sam Cosgrave. Následně si vzal slovo znovu kolumbijský útočník ve službách Rangers. Alfredo Morales propálil křížkou střelou Lewise i podruhé. V samém závěru první půle ještě zahrál rukou v šestnáctce Scott McKenna a z nařízené penalty zvýšil na 3:1 James Tavernier.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Hosté nemají dost ani se závěrem prvního poločasu. Před Moralesem uklízel balon za brankovou lajnu dostatečně rychlý Tommie Hoban.
    44. James TAVERNIER - 1:3
     
    44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu JAMES TAVERNIER. Sedmadvacetiletý Angličan sice zamířil do míst, kam se vydal i brankář Aberdeenu Lewis, ale míč ke smůle domácího celku propadl až do sítě.
    44. Penaltový zákrok
     
    44
    Pokutový kop pro Rangers! Scott McKenna zahrál v šestnáctce zcela zřetelně rukou!
     
    44
    Alfredo Morales to dnes nemá vůbec lehké. Střelce dvou branek okopávají domácí obránci jak to jen jde. Po dalším faulu se Morales skácel k zemi.
     
    42
    Hobanovi nezbývalo nic jiného než se vrhnout Barišićovi pod nohy. Hoban naštěstí pro domácí trefil také balon a je z toho pouze rohový kop pro Rangers.
     
    41
    Kenta přidržel při zpracování Hoban a hra se opět přesune na polovinu Aberdeenu. Rangers rozehráli pouze do kombinace a uklidňují hru.
     
    40
    První poločas míří ke svému závěru. Na tahu je znovu Aberdeen! Domácí se hnali do útoku po pravém kraji, ale Logana dokázal snadno ubránit Barišić.
    39. Alfredo MORELOS - 1:2
     
    39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se vracejí zpět do vedení! Po kombinaci ve středu pole se dostal k balonu na hranici vápna ALFREDO MORELOS. Kolumbijský útočník si navedl míč na levačku a následně zakroutil střelu nechytatelně ke vzdálenější tyči.
     
    39
    Morales byl znovu na trávníku po kontaktu s Lowem. Hlavní rozhodčí ale tentokrát nechal hru pokračovat, domácí museli pod tlakem odpálit balon do bezpečí.
     
    37
    K rozehrávce volného přímého kopu se postavil James Tavernier. Krajní obránce Rangers ale zamířil jen přesně do prostoru, kde byl připravený Lewis.
     
    36
    Těsně před vápnem je faulován Morales Loganem, který za svůj zákrok inkasuje žlutou kartu.
     
    35
    Po střetu Jacka s Fergusonem se míč odrazil mimo hrací plochu. Rangers nikam nespěchají a vyčkávají v kombinaci na vhodný moment k útoku.
     
    34
    Max Lowe vhazoval z levé strany do pokutového území. Ve vápně se k balonu dostal jen Tavernier, po dlouhém odkopu navíc fauloval Moralese Shinnie.
     
    33
    Rangers se snaží okamžitě odpovědět na vyrovnávací branku. Před vápnem měl čas ke střele Morales, ale napálil jen obránce před sebou.
    32. Sam COSGROVE - 1:1
     
    32
    Aberdeen právě vstřelil branku!
    Aberdeen srovnává krok! K Barišićovi se odrazil míč ze souboje ve středu pole. Chorvatský obránce ale o míč přišel a zadělal na obrovské problémy! Stewardův centr byl ještě odvrácen, také Fergusonova rána byla zastavena v pokutovém území, ale poslední slovo měl dorážející SAM COSGROVE, který překonal McGregora v hostující brance.
     
    31
    Morales měl na zádech přilepeného Hobana, který dokázal střelce úvodní branky rozhodit a Moralesovi utekl balon až za brankovou lajnu.
     
    30
    Po půlhodině hry vedou Rangers na trávníku Aberdeenu o jednu branku. O tu se postaral ze snadné dorážky po vyražené ráně Alfredo Morales.
     
    28
    Shinnie se vymotal z klubka hráčů, následně ale mizernou přihrávkou namazal Jackovi. Také Rangers se ale zbavili míče příliš brzy a do útoku tak mohou jít opět hráči Aberdeenu.
     
    27
    Aberdeen rozehrával rohový kop, ale jako první byli u balonu znovu domácí. Navíc se balon odrazil od Lowea a rozehrával bude od vlastní branky McGregor.
     
    26
    Morales byl ještě plný emocí z předešlého souboje, že vletěl do střetu s Considinem po hlavě a je mu pískán falší faul.
     
    25
    Morales se tlačil přes McKenna, který následně střelce jediné branky přidržel a oba skončili na trávníku. Píská se však faul hostujícího útočníka.
     
    24
    Rangers pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Tentokrát byl až příliš agresivní při snaze získat míč Ross McCrorie, který fauloval rozehrávajícího Lowea.
     
    22
    Steward rozehrával rohový kop Aberdeenu. Přízemní přihrávku dokázal odklidit Worrall a navíc se píská útočný faul na hostujícího brankáře.
    21. Alfredo MORALES - 0:1
     
    21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se dostávají do vedení! Kentovu ránu vyrazil Joe Lewis jen přesně do kroku ALFREDA MORELOSE, který z prvního doteku dokázal uklidit balon od odkryté sítě. Dvaadvacetiletý útočník otevírá skóre veledůležitého souboje o přední příčky.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut gól nepřineslo. Rangers se nyní museli bránit, ale útočným faulem zazdil tlak Aberdeenu Sam Cosgrove.
     
    19
    Před Stewardem dokázal odklidit balon do bezpečí Tavernier. Domácí následně získali míč zpět pro sebe, ale proti byl faulující Arfield.
     
    17
    Pořádně nebezpečná situace v domácí šestnáctce. Morales se dostal k odraženému balonu a jen těsně minul střelou z první vzdálenější tyč.
     
    16
    Lowe se prosmýkl mezi dvojicí soupeřů, následně zkoušel odcentrovat do šestnáctky, ale míč byl zblokován na rohový kop. Aberdeen se přesunul před McGregora, ale k hlavičce se dostal jen hostující Tavernier.
     
    15
    Joe Lewis se snadno natáhl pro přetažený centr a sebral ho do rukavic. Candeias neměl příliš šancí hlavičkovat proti vysokému brankáři Aberdeenu.
     
    14
    Hoban zkoušel vhodit míč až do pokutového území, ale Cosgrove zaváhal při zpracování a toho využil k zisku Goldson. Při postupu na útočnou polovinu byl stažen k zemi Jack Fergusonem.
     
    12
    Mackay-Steven se hnal podél postranní lajny do útoku. Proti byl ale bránící Barišić, který ustřelil balon do zámezí. Domácí se ještě udrželi u balonu v nebezpečném prostoru.
     
    11
    Morales si dokázal zády k brance zpracovat míč, ale poté už nedokázal přesně přihrát. Také domácí se ale míče zbavili zcela zbytečně dlouhým odkopem až k McGregorovi.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Arfield upaloval za balonem, poté přihrával do vápna, kde se skácel k zemi Candeias. Hlavní rozhodčí ale nechává hru pokračovat.
     
    9
    Před Kentem se otevřel prostor těsně před vápnem. Hoban se na poslední chvíli vrátil k útočníkovi Rangers a tvrdou ránu dokázal zblokovat alespoň na autové vhazování.
     
    8
    Jackova přihrávka mezi obránce zaskočila i spoluhráče z útoku Moralese. Domácím tak přijel balon zcela zdarma až k nohám Joea Lewise.
     
    7
    Přes Lowea se Stewardem se dostal míč nebezpečně až do pokutového území. Cosgrove na nic nečekal, ale pokusem z prvního doteku pálil jen metr nad břevno hostující branky.
     
    6
    Tavernier podklouzl při rozehrávce a balon se dostal do zámezí. Aberdeen mohl vhazovat zpoza postranní lajny v nadějné pozici, ale před staženou obranu týmu z Glasgow se neprodral.
     
    5
    Po faulu na Kenta rozehrával Barišić volný přímý kop. Chorvatský obránce ale rozehrávku uspěchal a našel pouze Moralese, který byl nachytán v ofsajdu.
     
    4
    Joe Lewis rozehrával od vlastní branky. Ve střední části trávníku nedokázal zpracoval dlouhou přihrávku Ferguson a k balonu se dostali hosté. Rangers vyčkávají v kombinaci u středového kruhu.
     
    3
    Ryan Kent dokonce rozehrával rohový kop, ale balon pouze prolétl šestnáctkou a skončil bez doteku hráčů za brankovou lajnou.
     
    2
    Také Rangers se po zisku balonu přesunulo na útočnou polovinu trávníku. Considine musel pod náporem napadajícího Kenta odehrát balon pouze za postranní lajnu.
     
    1
    Domácí fotbalisté odstartovali první poločas rozehrávkou ze středového kruhu. Ihned první nákop k vápnu Rangers si ale pohlídal Worrall společně s Goldsonem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Aberdeen FC: Lewis – Hoban, Considine, McKenna – Logan, Ferguson, Shinnie, Lowe – Mackay-Steven, Cosgrove, Stewart
    Náhradníci: Černý – Gleeson, Wilson, McGinn, May, Devlin, Ball

    Rangers FC: McGregor – Tavernier, Worrall, Goldson, Barišić – Arfield, Jack, McCrorie – Candeias, Morelos, Kent
    Náhradníci: Foderingham – Katić, Halliday, Coulibaly, Davis, Lafferty, Defoe

    Rozhodčí: Madden – Connor, Roome.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    05.12. 2018 Rangers – Aberdeen 0:1
    28.10. 2018 Aberdeen – Rangers 1:0
    05.08. 2018 Aberdeen – Rangers 1:1
    08.05. 2018 Aberdeen – Rangers 1:1
    24.01. 2018 Rangers – Aberdeen 2:0
     
    Rangers FC

    Rangers utekla stříbrná pozice v minulé sezoně jen o tři body. Zdá se, že na titul nedosáhne ani letos, na Celtic ztrácí již šest bodů a tak bude dnešní duel proti Aberdeenu ohromně důležitý v boji o druhou pozici.

    I z třetí příčky vedla cesta Rangers do evropských pohárů. Z prvního předkola se tým z Glasgow dokázal prokousat do základní skupiny Evropské ligy. V posledním zápase proti Rapidu Vídeň mělo Rangers postup ve svých rukách, ale po porážce 0:1 do jarní části neproklouzlo.

    Rok 2019 odstartovalo Rangers neproduktivním výkonem na půdě Kilmarnocku. S Livingstonem už se prosadil Jack, Kent i Morelos a všechny tři body putovaly do Glasgow. Ve víkendovém duelu proti poslednímu St. Mirrenu měli fotbalisté Rangers k dispozici hned čtyři pokutový kopy! James Tavernier proměnil dvě ze tří, čtvrtou poté dokázal přetavit v branku Defoe. Na konečných 4:0 upravil již ze hry Ryan Kent.
     
    Aberdeen FC

    Aberdeen obhajuje z loňské sezony konečnou druhou příčku a ke stříbru nemá daleko ani letos. Po čtyřiadvaceti odehraných kolech sice týmu z východu Skotka scházejí na druhé místo dva body, ale právě dnešní duel může změnit postavení v tabulce.

    Po téměř měsíční zimní přestávce má Aberdeen na svém kontě už tři ligové zápasy. Na úvod jarní části přivezl tři body z trávníku trápícího se Hamiltonu 3:0 i díky dvěma zásahům Cosgrovea. Následně ale jen remizoval 0:0 v domácím prostředí s tabulkovým sousedem Kilmarockem. Ve víkendovém utkání poté Aberdeen musel otáčet nepříznivý stav proti Hibernian. Po brankách Considinea a Mackay-Stevena body neztratil.

    V kádru Aberdeenu je také třiatřicetiletý český brankář Tomáš Černý. Do zápasu se ale poprvé podíval až právě ve zmiňovaném utkání s Hibernian, když nahrazoval v poločase tradiční jedničku Joea Lewise.
     
    Krásný středeční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Skotská nejvyšší soutěž Premier League pokračuje pětadvacátým kolem a my se společně zaměříme na jeho šlágr. V souboji druhého s třetím týmem tabulky přivítá Aberdeen před domácím publikem Rangers.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 32. Cosgrove, 48. Cosgrove (pen.) – 21. Morelos, 39. Morelos, 44. Tavernier (pen.), 90+6. Defoe

    Karty:   36. Logan (ABE), 78. Ferguson (ABE) – 71. Candeias (RFC), 72. Arfield (RFC)   55. McKenna (ABE) – 57. Morelos (RFC)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:1. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:12.
    Aberdeen FC: Lewis – Hoban, Considine, McKenna – Logan (64. Wilson), Ferguson, Shinnie, Lowe (87. McGinn) – Mackay-Steven, Cosgrove, Stewart
    Náhradníci: Černý – Gleeson, Wilson, McGinn, May, Devlin, Ball

    Glasgow Rangers: McGregor – Tavernier, Worrall, Goldson, Barišić – Arfield (88. Coulibaly), Jack, McCrorie – Candeias (71. Defoe), Morelos, Kent (84. Katić)
    Náhradníci: Foderingham – Katić, Halliday, Coulibaly, Davis, Lafferty, Defoe

    Rozhodčí: Madden – Connor, Roome
    bahis siteleri