Arizona – Toronto 2:0 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 5:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 3:4 (po pr.)
Tampa – Montreal 3:0 (kon.) | Carolina – Dallas 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 6:5 (kon.) | Minnesota – St. Louis 0:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Neděle 17.02.2019, 02:45 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:16 Josh ANDERSON - 2:5
     
    55:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už bude určitě platit! Seabrook nerozehrál vůbec ideálně, JOSH ANDERSON tak nabral rychlost na pravém křídle a kotouč poté po teči levé nohy a lapačky brankáře přepadl do sítě. Vypadá to, že je hotovo. Asistence: Ryan Murray.
    40:12 Artěmij PANARIN - 2:4
     
    40:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Toews prohrál buly, Jones napřáhl na modré čáře, ARTĚMIJ PANARIN tečoval kotouč hokejkou (ačkoliv byl zády ke hře), puk se následně od ledu odrazil do pravé šibenice a hosté vedou 4:2. Asistence: Seth Jones, Ryan Murray.
    39:26 Jonathan TOEWS - 2:3
     
    39:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle si Chicago zasloužilo! Kane si vyměnil kotouč s Gustafssonem, ten z levé strany zajel za branku a přihrál pod sebe, JONATHAN TOEWS měl proti ležícímu brankáři lehkou úlohu. Asistence: Erik Gustafsson, Patrick Kane.
    19:22 Cam ATKINSON - 1:3
     
    19:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Murphy udělal chybu v pravé části útočného pásma. Kotouče se chopil CAM ATKINSON a po levé straně jel dva na jednoho s Panarinem proti Dahlströmovi. Oba hráči si v rychlosti narazili puk a CAM ATKINSON snadno zleva zakončil za rozpohybovaného brankáře. Asistence: Artěmij Panarin, Ryan Murray
    16:31 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    16:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bjorkstrand si našel odražený kotouč od zadního mantinelu a posunul jej pod sebe k ARTĚMIJI PANARINOVI, který křížem uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Pierre-Luc Dubois.
    16:14 Patrick KANE - 1:1
     
    16:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí vykoupali Bobrovského a využili přesilovku pět na čtyři! Strome nahrál ze středu na levou stranu DeBrincatovi a ten pokračoval pasem do pravé části hrací plochy, kde byl PATRICK KANE a střelou pod horní tyč přes vyskakujícího Stromea a bránícího Werenskiho srovnal na 1:1. Bobrovskij tou dobou ležel a byl bez šance. Asistence: Alex DeBrincat, Dylan Strome.
    12:36 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    12:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    PIERRE-LUC DUBOIS jel po levém křídle, dva hráči se na něj jen tak dívali, Dubois si následně přetlačil Gustafssona a střelou pod víko otevřel skóre zápasu. Asistence: David Savard

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 17. P. Kane (DeBrincat, D. Strome), 40. J. Toews (E. Gustafsson, P. Kane) – 13. Dubois (D. Savard), 17. Panarin (Bjorkstrand, Dubois), 20. Atkinson (Panarin, R. Murray), 41. Panarin (S. Jones, R. Murray), 56. J. Anderson (R. Murray)


    Chicago Blackhawks: C. Ward (Delia) – Seabrook (A), Keith (A), C. Murphy, Dahlström, E. Gustafsson, Koekkoek – P. Kane, J. Toews (C), Caggiula – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Saad – Perlini, Krüger, Kunitz.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Werenski, Nutivaara, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – J. Anderson, N. Foligno (C), Duclair – Bjorkstrand, Wennberg, Robinson – Sherwood, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodčí: Joannette, Nicholson – Nansen, Smith

    Diváci: 22 196
    bahis siteleri