Arizona – Toronto 2:0 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 5:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 3:4 (po pr.)
Tampa – Montreal 3:0 (kon.) | Carolina – Dallas 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 6:5 (kon.) | Minnesota – St. Louis 0:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Neděle 17.02.2019, 02:45 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:16 Josh ANDERSON - 2:5
     
    55:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už bude určitě platit! Seabrook nerozehrál vůbec ideálně, JOSH ANDERSON tak nabral rychlost na pravém křídle a kotouč poté po teči levé nohy a lapačky brankáře přepadl do sítě. Vypadá to, že je hotovo. Asistence: Ryan Murray.
     
    48:39
    Harrington rozehrál na levé křídlo na Panarina ten rychle našel najetého Cama Atkinsona na pravé straně, Atkinson si nabruslil před Dahlströma a uháněl na Warda, kterému poslal kotouč okolo lapačky (resp. levé ruky) do sítě.

    Sudí nejprve branku uznali, ale poté odvolali, protože domácí lavička si dobře vzala challenge. A ukázalo se, že Atkinson si zpracoval kotouč v ofsajdu.
     
    41:40
    Panarinovi sedla střela z pravé strany a Rus měl na hokejce hattrick proti bývalému zaměstnavateli, jenže Ward měl dobře postavenou bližší tyč.
    40:12 Artěmij PANARIN - 2:4
     
    40:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Toews prohrál buly, Jones napřáhl na modré čáře, ARTĚMIJ PANARIN tečoval kotouč hokejkou (ačkoliv byl zády ke hře), puk se následně od ledu odrazil do pravé šibenice a hosté vedou 4:2. Asistence: Seth Jones, Ryan Murray.
    39:26 Jonathan TOEWS - 2:3
     
    39:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle si Chicago zasloužilo! Kane si vyměnil kotouč s Gustafssonem, ten z levé strany zajel za branku a přihrál pod sebe, JONATHAN TOEWS měl proti ležícímu brankáři lehkou úlohu. Asistence: Erik Gustafsson, Patrick Kane.
     
    38:37
    Tyčka dokonce pomohla Bobrovskému po tvrdé ráně golfákem v podobě Keithe od modré čáry.
     
    31:35
    DeBrincat poslal zakončení z pravé strany do brankáře a Strome měl na hokejce snížení při své dorážce, jenže to by nesměl minout bližší tyčku.
     
    28:15
    Chicago hrálo v šesti a trest odpyká Strome.
     
    25:46
    Seabrook zakončoval ze středu a Werenski hodně nešťastně tečoval kotouč těsně před brankářem, ale ten ještě máchl lapačkou!
     
    24:34
    Kane nachystal vyloženou šanci pro Caggiulu na levou stranu, ale Bobrovskij vyjel před své brankoviště a lapil zakončení útočníka Blackhawks.
    19:22 Cam ATKINSON - 1:3
     
    19:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Murphy udělal chybu v pravé části útočného pásma. Kotouče se chopil CAM ATKINSON a po levé straně jel dva na jednoho s Panarinem proti Dahlströmovi. Oba hráči si v rychlosti narazili puk a CAM ATKINSON snadno zleva zakončil za rozpohybovaného brankáře. Asistence: Artěmij Panarin, Ryan Murray
    16:31 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    16:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bjorkstrand si našel odražený kotouč od zadního mantinelu a posunul jej pod sebe k ARTĚMIJI PANARINOVI, který křížem uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Pierre-Luc Dubois.
    16:14 Patrick KANE - 1:1
     
    16:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí vykoupali Bobrovského a využili přesilovku pět na čtyři! Strome nahrál ze středu na levou stranu DeBrincatovi a ten pokračoval pasem do pravé části hrací plochy, kde byl PATRICK KANE a střelou pod horní tyč přes vyskakujícího Stromea a bránícího Werenskiho srovnal na 1:1. Bobrovskij tou dobou ležel a byl bez šance. Asistence: Alex DeBrincat, Dylan Strome.
     
    15:03
    Za nedovolené bránění na ose hřiště před svou brankou vyfasoval Savard (CBJ) dvě minuty.
     
    13:52
    Rychlá souhra domácích skončila na pravé straně u Toewse a ten zblízka zakončil k bližší tyči, kam se stihl přesunout vynikající Bobrovskij.
    12:36 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    12:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    PIERRE-LUC DUBOIS jel po levém křídle, dva hráči se na něj jen tak dívali, Dubois si následně přetlačil Gustafssona a střelou pod víko otevřel skóre zápasu. Asistence: David Savard
     
    10:20
    Po střele z pravé strany vykopl Bobrovskij kotouč před dorážejícího soupeře a možná až zázračně pravou nohou vychytal i další pokus z bezprostřední blízkosti.
     
    05:57
    Bjorkstrand vypálil z hrany pravého kruhu přes obránce a za již překonaným Wardem zvonila přední tyčka!
     
    05:00
    Kane to tentokráte z pravé strany vzal na sebe a jeho interesantní střela se dotkla pravého ramena brankáře.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 17. P. Kane (DeBrincat, D. Strome), 40. J. Toews (E. Gustafsson, P. Kane) – 13. Dubois (D. Savard), 17. Panarin (Bjorkstrand, Dubois), 20. Atkinson (Panarin, R. Murray), 41. Panarin (S. Jones, R. Murray), 56. J. Anderson (R. Murray)


    Chicago Blackhawks: C. Ward (Delia) – Seabrook (A), Keith (A), C. Murphy, Dahlström, E. Gustafsson, Koekkoek – P. Kane, J. Toews (C), Caggiula – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Saad – Perlini, Krüger, Kunitz.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Werenski, Nutivaara, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – J. Anderson, N. Foligno (C), Duclair – Bjorkstrand, Wennberg, Robinson – Sherwood, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodčí: Joannette, Nicholson – Nansen, Smith

    Diváci: 22 196
    bahis siteleri