Vítkovice – Zlín 1:4 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:1 (po pr.) | Kladno – Plzeň 3:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – Liberec 7:3 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Sparta 3:5 (3:2 po n.s.n.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (po nadst. prodl.) | Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po n.s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Technika Brno 1:4 (1:0 po n.s.n.)
Slavia – HC Litvínov 2:1 (1:2 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 21.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    63:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přesnou přihrávku z vlastního pásma na útočnou modrou, ale v první chvíli únik neproměnil, protože ho v zakončení vyrušil vracející se obránce. Domácí útočník tak před Lokajíčkem zabrzdil, čímž vyřadil ze hry beka, který situaci přejel, a z otočky přehodil beton brankáře Třemošné, což znamená definitivní konec utkání. Asistence: Jiří Kulich.
     
    49:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koblížek dostal na útočnou modrou přesný pas, ale samostaný únik neproměnil. Chomutovské to mrzet nemuselo, protože volný puk po zákroku Lokajíčka si jako první našel JAN EKRT a poslal ho přes beton do branky. Asistence: Lukáš Koblížek a Jan Vostiňák.
     
    40:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši hned po buly přesilovku využívají. Ránu Němce od modré vyrazil Lokajíček před sebe mezi kruhy, kde se do kotouče opřel JIŘÍ KULICH a ostrou ranou trefil zadní prostřední tyč v brance Třemošné. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    38:56
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Tentokrát už hosté z úniku udeřili. JOSEF POCH dostal po návratu z trestné lavice přihrávku na pravé křídlo, vlétl do pásma a z pravého kruhu mířil těsně nad ledem přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Michal Balák a Ondřej Pešek.
     
    33:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouho to vypadalo na špatnou přesilovku Chomutovských, až si vzal puk Štefančík, po pravém křídle s ním vjel do pásma a zpoza branky našel v levém kruhu JANA SPUDICHA, který trefil přesně bližší šibenici. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    26:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jiří Kulich vystihl na pravé straně rozehrávku Třemošné, najel si na osu, jenže těsně minul levou tyč hostující branky. Hned si však sebral puk a střílel zprava. Ženíšek vyrazil před sebe, kde byl pohotový MARCEL ŠTEFANČÍK. Asistence: Jiří Kulich a Štepán Němec.
     
    20:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Spolupráce Štefančík – FILIP DÖRING na podruhé vyšla. Poprvé totiž Döring po Štefančíkově střele trefil vyražený kotouč úplně sám před prázdnou brankou jen do tyče. Následně domácí udrželi kotouč a ten putoval z levého kruhu do pravého a hned před branku, kde už si Döring počínal lépe než o pár vteřin dříve. Asistence: Marcel Štefančík, Jan Spudich.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 21. F. Döring (Štefančík, Spudich), 27. Štefančík (Jiří Kulich, Němec), 34. Spudich (Štefančík), 41. Jiří Kulich (Němec, Štefančík), 50. Ekrt (L. Koblížek, Vostiňák), 64. Štefančík (Jiří Kulich) – 39. Poch (Balák, Pešek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Príhoda, Jiří Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt, Jan Rindoš.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (34. Lokajíček) – Trachta, Bulka, Dolhý, Poch, Balák – Hruška, Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Šmíd, Borák, Steinbrücker, Pešek, Vlach, Lajoš, Kaiser, Albrecht.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    bahis siteleri