Toronto – Washington 2:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (kon.)
New Jersey – Ottawa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 0:4 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:1 (kon.)
Tampa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Nashville – Los Angeles 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 5:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Ottawa Senators
Pátek 22.02.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:52 Miles WOOD - 4:0
     
    34:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Nadvláda domácího celku pokračuje a Devils aktuálně vedou již o čtyři trefy! MILES WOOD si parádně počkal před branku, kam dostal přihrávku od Seversona. Domácí útočník jen nastavil hůl a kotouč skončil v levé šibenici, Nilsson neměl šanci zasáhnout. Asistence: Damon Severson a Andy Greene.
    23:41 Kurtis GABRIEL - 3:0
     
    23:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla branka! KURTIS GABRIEL se hned po vhazování dostal ke kotouči a poslal na branku svižný pokus. Nilsson nastavil lapačku, kotouč v ní ovšem neukryl a ten nakonec zapadl za jeho záda. Asistence: Brett Seney.
    14:34 Steven SANTINI - 2:0
     
    14:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo pokračovalo v útočném snažení a dočkává se druhé branky v duelu! STEVEN SANTINI dostal nabito na modrou čáru, odkud se americký bek dělovkou prosadil a dal svou první branku v sezóně. Asistence: Jesper Bratt a Will Butcher.
    11:45 Travis ZAJAC - 1:0
     
    11:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se domácí dostali do útoku a po střele z levé strany jde do jednobrankového vedení! Miles Wood poslal od levého mantinelu střílenou přihrávku, mezi kruhy do kotouče vložil hůl TRAVIS ZAJAC! Ten změnil dráhu kotouče a domácí jdou do vedení. Asistence: Miles Wood a Will Butcher.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Zajac (Wood, Butcher), 15. Santini (Bratt, Butcher), 24. Gabriel (Seney), 35. Wood (Severson, A. Greene)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Gryba, Butcher, Santini – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Stafford, Rooney, J. Anderson – Agostino, Seney, Gabriel.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Ceci, Lajoie, Harpur, Chabot, Jaroš, Goloubef – B. Tkachuk, White, B. Ryan – Z. Smith, Pageau, Pääjärvi – Balcers, Tierney, Bødker – Chlapík, D. Archibald.

    Rozhodčí: Furlatt, Nicholson – Knorr, Kovachik
    bahis siteleri