Toronto – Washington 2:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (kon.)
New Jersey – Ottawa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 0:4 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:1 (kon.)
Tampa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Nashville – Los Angeles 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 5:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Ottawa Senators
Pátek 22.02.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Pátou branku měl následně na hokejce Jesper Bratt, který z pravého kruhu zakončoval na vzdálenější tyčku. Arénou v New Jersey se nakonec rozezvučela branková konstrukce!
     
    57:49
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Will Butcher – 2 min., držení).
     
    52:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Eric Gryba – 2 min., hrubost).
     
    48:12
    Zack Smith se na pravé straně dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho tvrdá rána skončila na Schneiderovi! Neprošla ani následná dorážka zblízka.
     
    42:07
    Hosté se po rychlé akci dostali ke střeleckému pokusu. Magnus Pääjärvi zakončoval mezi kruhy, ale branky se nakonec nedočkal. Schneider puk zablokoval betonem a ten následně skončil vedle branky!
     
    39:14
    Po závaru před brankou se ke střele dostal český útočník Filip Chlapík. Ten zakončoval do levé šibenice, ale jeho lehce tečovaný pokus nakonec skončil na spojnici!
     
    38:42
    Jean-Gabriel Pageau se od pravého mantinelu natlačil před Schneidera. Zakončoval bekhendově, ale domácí brankář nabírá ztracenou formu a chytí i tento pokus.
     
    36:15
    Zack Smith byl na konci dobré akce Ottawy. Hostující patnáctka zakončovala před brankovištěm, ale roztažený Schneider neinkasoval. Smith se v pádu netrefil ideálně.
    34:52 Miles WOOD - 4:0
     
    34:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Nadvláda domácího celku pokračuje a Devils aktuálně vedou již o čtyři trefy! MILES WOOD si parádně počkal před branku, kam dostal přihrávku od Seversona. Domácí útočník jen nastavil hůl a kotouč skončil v levé šibenici, Nilsson neměl šanci zasáhnout. Asistence: Damon Severson a Andy Greene.
     
    33:10
    Aktivně si do útočné třetiny najel Kenny Agostino, který nadvakrát zakončoval. Anders Nilsson si ovšem nyní poradil, a to s oběma pokusy!
     
    29:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Miles Wood.
     
    27:46
    Brett Seney se od levého mantinelu dostal do brankoviště, kde ovšem nezakončil. Akce nicméně pokračovala a jeden ze spoluhráčů napálil dělovkou jen brankovou konstrukci!
    23:41 Kurtis GABRIEL - 3:0
     
    23:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla branka! KURTIS GABRIEL se hned po vhazování dostal ke kotouči a poslal na branku svižný pokus. Nilsson nastavil lapačku, kotouč v ní ovšem neukryl a ten nakonec zapadl za jeho záda. Asistence: Brett Seney.
     
    22:39
    Bobby Ryan dostával kotouč na levou stranu a z první střílel po ledě. Schneider kotouč zpomalil a ten se po ledě dostával do branky, nakonec ji ale minul!
     
    21:28
    Joey Anderson si následně pomohl útočným faulem a k zemi poslal obránce Chabota. Americký juniorský reprezentant je potrestán za podražení.
     
    19:12
    Nejdříve to zkoušel mezi kruhy Kyle Palmieri, ale ten branku nakonec minul. Po odrazu od zadního mantinelu dorážel u pravé tyčky ještě Hischier, ale Nilsson si celou situaci pohlídal!
     
    18:22
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Brady Tkachuk – 2 min., sekání).
    14:34 Steven SANTINI - 2:0
     
    14:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo pokračovalo v útočném snažení a dočkává se druhé branky v duelu! STEVEN SANTINI dostal nabito na modrou čáru, odkud se americký bek dělovkou prosadil a dal svou první branku v sezóně. Asistence: Jesper Bratt a Will Butcher.
    11:45 Travis ZAJAC - 1:0
     
    11:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se domácí dostali do útoku a po střele z levé strany jde do jednobrankového vedení! Miles Wood poslal od levého mantinelu střílenou přihrávku, mezi kruhy do kotouče vložil hůl TRAVIS ZAJAC! Ten změnil dráhu kotouče a domácí jdou do vedení. Asistence: Miles Wood a Will Butcher.
     
    04:37
    Po kombinační hře to zkoušel z kruhu Kyle Palmieri a před brankou ještě dorážel Nico Hischier. Anders Nilsson ovšem pokryl oba pokusy!
     
    04:17
    Aktivní Nico Hischier se u mantinelu pokoušel rozjet akci, ale Ben Harpur jej podržel a dostává dvě minuty. Devils si tak zahrají první početní výhodu v utkání.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Zajac (Wood, Butcher), 15. Santini (Bratt, Butcher), 24. Gabriel (Seney), 35. Wood (Severson, A. Greene)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Gryba, Butcher, Santini – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Stafford, Rooney, J. Anderson – Agostino, Seney, Gabriel.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Ceci, Lajoie, Harpur, Chabot, Jaroš, Goloubef – B. Tkachuk, White, B. Ryan – Z. Smith, Pageau, Pääjärvi – Balcers, Tierney, Bødker – Chlapík, D. Archibald.

    Rozhodčí: Furlatt, Nicholson – Knorr, Kovachik
    bahis siteleri