Toronto – Washington 2:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (kon.)
New Jersey – Ottawa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 0:4 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:1 (kon.)
Tampa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Nashville – Los Angeles 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 5:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (2:3, 0:0, 1:0 - 1:0)
New York Islanders
Pátek 22.02.2019, 03:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:22 Connor MCDAVID - 4:3
     
    61:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hned svou první šanci v prodloužení domácí proměňují. Draisaitl ukázal své neuvěřitelné zrychlení, vyčkal na CONNORA MCDAVIDA, který zůstal před Lehnerem úplně sám. Zvolil kličku do bekhendu. Ta se mu vyvedla a kapitán domácích si připsal 32. branku v sezoně. 4:3 po prodloužení. Asistence: Leon Draisaitl.
    57:08 Oscar KLEFBOM - 3:3
     
    57:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! OSCAR KLEFBOM je odměněn za svou aktivitu v útočném pásmu. Vyčkal si na levé straně na odraženou přihrávku Lucice a dokázal zamést touš za záda Lehnera. 3:3. Asistence: Milan Lucic a Colby Cave.
     
    52:58
    Na druhé straně měl šanci Martin. Před bránou Edmontonu se vytvořila nepřehledná situace. Útočník Islanders mohl bekhendem zamést puk do branky, ale to se mu nepovedlo.
     
    52:02
    Další velká šance Oilers. Robin Lehner dokázal čelit střele z mezikruží a také následné dorážce Klefboma. Beton udržel u tyče a nepustil puk za svá záda.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Josh Bailey – 2 min., sekání).
     
    42:14
    Edmonton má velký tlak. Draisaitl se nejprve natlačil před Toewse a bekhendem zakončil. Následně vypálil z pravého kruhu Nugent-Hopkins, ale Lehner zasáhl vyrážečkou.
     
    41:46
    Další parádní zákrok Lehnera. Fantastickým zákrokem lapačkou dokázal zasáhnout proti střele Russella z ideální pozice.
     
    26:26
    Nurse napálil pouze beka, který stál před ním a touš se odrazil k Draisaitlovi, jenž měl před sebou odkrytou bránu. Střela mu však nesedla dobře, a tak branku netrefil.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Tom Kühnhackl – 2 min., sevření puku rukou).
     
    24:26
    Před bránou hostů se vytvořil obrovský závar. Adam Larsson pálil z levého křídla ve chvíli, kdy Lehner nevěděl, kde je puk. Bránu minul. Akci však přecházel velký tlak Oilers, kteří dokonce trefili tyč.
    19:49 Cal CLUTTERBUCK - 2:3
     
    19:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme zde kompletní otočku skóre! Ostrované využívají také druhou přesilovku v krátké chvíli. CAL CLUTTERBUCK nastavil hůl do pobídky Pulocka a jemnou tečí dostal touš do horních pater brány. S tímhle nemohl Koskinen dělat nic. 2:3. Asistence: Ryan Pulock a Devon Toews.
    19:21 Brock NELSON - 2:2
     
    19:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku. Eberle šikovnou žabičkou uvolnil na pravé straně BROCKA NELSONA, jenž se prosadil přesnou střelou. 2:2. Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:26
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., sekání).
     
    17:38
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., faul loktem).
     
    14:37
    Draisaitl krásnou přihrávkou směrem dozadu oslovil Chiassona. Pravé křídlo Edmontonu se zjevilo na levém kruhu úplně osamoceno. Následnou střelou však bránu minulo.
    12:57 Anders LEE - 2:1
     
    12:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je tady snížení. Boychuk vypálil tvrdě od modré čáry a mnoho prostoru před brankovištěm dostal ANDERS LEE. Až napotřetí dorazil puk za ležícího Koskinena. Tady v této situaci se obrana Oilers moc nepředvedla. 2:1. Asistence: Johnny Boychuk a Brock Nelson.
     
    10:27
    Lucic velmi šikovně tečoval přihrávku od modré čáry. Puk sice minul bránu, ale od mantinelu se odrazil zpátky na hůl zkušeného útočníka. Z dorážky Lucic opět netrefil zařízení, ale byl v poměrně ostrém úhlu.
    06:30 Sam GAGNER - 2:0
     
    06:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další krásna akce a už je to o dvě branky. Cave postrčil puk do jízdy Riederovi, který si všiml na levém kruhu volného SAMA GAGNERA. Brankář Lehner mezitím odklouzal do protisměru a proti této souhře neměl šanci. Gagner zakončoval do prázdné klece. 2:0. Asistence: Tobias Rieder.
    05:12 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    05:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek předvedl nádhernou přesilovkovou akci, která skončila brankou. LEON DRAISAITL nastavil hůl do přesné pobídky Connora McDavida. Německý útočník se prosadil z mezikruží a chytrou tečí si připsal svou šestatřicátou branku v sezoně. 1:0. Asistence: Connor McDavid a Ryan Nugent-Hopkins.
     
    04:46
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Ryan Pulock – 2 min., podrážení).
     
    01:14
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Johnny Boychuk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 6. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins), 7. Gagner (Rieder), 58. Klefbom (Lucic, Cave), 62. McDavid (Draisaitl) – 13. Lee (Boychuk, B. Nelson), 20. B. Nelson (Eberle, Pulock), 20. Clutterbuck (Pulock, D. Toews)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – A. Larsson (A), Klefbom, K. Russell, Nurse, Benning, Sekera – Chiasson, Nugent-Hopkins (A), Draisaitl – Kassian, McDavid (C), Rattie – Gagner, Cave, Rieder – Currie, Brodziak, Lucic.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Kühnhackl – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Rehman, Watson – Berg, Galloway

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri