K. Vary – Havířov 3:1 (1:0 po n.s.n.) | Jihlava – Zlín 2:5 (po nadst. prodl.) | Kladno – Havlíčkův Brod 4:6 (po nadst. prodl.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Sparta 5:3 (1:2 po n.s.n.) | HC Litvínov – Třinec 6:3 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 6:2 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Přerov 2:8 (po nadst. prodl.)
Salzburg – Pardubice 3:2 (po pr.) | Slavia – Vsetín 4:3 (po s.n.)
po nadst. prodl.
HC Dukla Jihlava
2:5 (0:2, 0:1, 2:2 - N 1:0)
Berani Zlín
Pátek 22.02.2019, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    S konstatováním, že PSG Berani Zlín vyhráli v Jihlavě 5:2 a získali tak do tabulky tři body, naopak Jihlava zvládla nadstavbu a urvala v ní jeden bod, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (18:06:31)
     
    Zlín si tak pojistil účast ve skupinách o play-off, do kterých půjde z druhého místa. Jihlava aktuálně stáhla ztrátu Olomouce na vyhnutí se baráži na dva body, ale Hanáci ještě můžou odskočit, byť ve třetí třetině prohrávají v Chomutově 0:2.
     
    Do nastavení vstoupila Jihlava s elánem. První šanci Judy ještě zneškodnil Kořének, ale v čase 62:09 už byl krátký na rychlou střelu Valentýna Smolka – 1:0.
     
    Konec zápasu.
     
    62:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Dukla raduje z vítězné branky alespoň v nastavení a bere bod. Rašín přihrál VALENTÝNU SMOLKOVI, který se opřel do puku a z kruhů propálil Kořénka, který nestačil zareagovat. Asistence: Patrik Rašín.
     
    61:23
    Nyní se neúspěšně zkouší usadit v útočném pásmu také hosté.
     
    61:05
    Tomáš Chlubna rozjíždí při stavu tři na tři další útok, leč daleko se s pukem nedostal.
     
    60:45
    Už mohlo být vymalováno, když Miroslav Juda z kruhů vyslal velmi dobrou střelu k levé tyči. Jenže Kořének ukázal ještě lepší zákrok a schoval puk v lapačce.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Jihlavští hokejisté se ve třetí třetině zvedli, začali hrát poměrně slušně a vstřelili také dvě branky. Nejprve snížil Valentýn Smolko, když se psala 45. minuta, a poté Jihlavě nejprve vyšel risk s odvoláním gólmana tři a půl minuty před koncem. V čase 57:17 totiž snížil na rozdíl jedné branky Tomáš Chlubna. Dukla se tlačila za vyrovnáním, ale to už se jí nepodařilo, naopak do prázdné branky se 51 sekund před koncem prosadil Dominik Luža a na konečných 2:5 upravil utěšenou střelou Vlastimil Hefka.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle dostali znovu před branku soupeře, kde si puk našel VLASTIMIL HEFKA a zblízka ho poslal krásně do horního růžku nad levé rameno Javůrka. Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    59:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Možná to vypadalo, že se mohlo pískat zakázané uvolnění, ale není tomu tak. Matěj Vála tak musel k brance pro puk, kde ho ale o kotouč obral DOMINIK LUŽA a bez potíží ho doklepl do sítě. Asistence: David Kozubík, Filip Weintritt.
     
    58:47
    Ač to chvíli vypadalo dobře, Miroslav Juda po kličce u mantinelu již neudržel puk v útočném pásmu.
     
    58:33
    Domácí střídačka mává na Jana Javůrka, aby opustil hrací plochu. Jihlavští úspěšně zavezli puk do útočného pásma.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Jihlava se opět tlačí před branku Kořénka.
     
    57:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné přesné trefy. Menšík po Marešově nahození udělal pořádné zmatky před brankou, což je díky jeho vysoké postavě pochopitelné, a TOMÁŠ CHLUBNA neměl problém zblízka dorazit puk do sítě. Asistence: Matouš Menšík, Lukáš Mareš.
     
    57:03
    Domácí se dokázali prodrat do útočného pásma, Vala byl mezi kruhy ale se střelou zablokován. Poté se hosté osvobozují zakázaným uvolněním.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 45. Smolko (Doležal), 58. Chlubna (Menšík, Mareš), 63. Smolko (Rašín) – 12. Hefka (Bachánek, Riedl), 16. Sebera (Fajkus, Dobiáš), 23. Luža (Talafa), 60. Luža (Kozubík, Weintritt), 60. Hefka (Dobiáš)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Krejčí) – Moravec, Vála, Rašín, Mareš, Chvátal – Chlubna, Juda, Vala – Menšík, Kardoš, Barák – Smolko, Krajíček, Doležal. Trenér: Karel Nekvasil
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Bednařík, Janošek, Riedl, Hefka, Pavlas, Talafa – Sebera, Fajkus, Dobiáš – Lekeš, Pröschl, Sedláček – Kozubík, Luža, Weintritt – Handl, Bachánek, Podešva. Trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Maršálek – Musil, Husák
    bahis siteleri