NY Islanders – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Boston – Tampa 4:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Florida 6:5 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Dallas 3:4 (po pr.)
konec
New York Islanders
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 01.03.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:41:35)
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Marinčin (TOR) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:14
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Casey Cizikas (NYI) 2+0
    2. Brock Nelson (NYI)1+1
    3. Robin Lehner (NYI) 34 zákroků, 1 gól, 97,1%
     
    Střely na branku: 37 – 35
     
    Je konec! New York Islanders zvládli dnešní duel s Torontem a vítězí vysoko 6:1! Ve třetí třetině si už domácí celek hlídal své vysoké vedení a ještě dokázal přidat další branky! Hned v úvodu třetiny přidal pátou branku Islanders Casey Cizikas! Ve 49. minutě se pak trefil Brock Nelson! Ve zbytku třetí části se už dnešní duel pouze dohrával.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Leo Komarov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže bekhendem nedokázal přihrát mezi kruhy. Obrana Toronta byla tentokrát pozorná.
     
    59:06
    Leo Komarov objel vlastní branku a pohrál si s napadajícím soupeřem. Domácí hráči jsou teď psychicky hodně nahože a užívají si finální sekundy.
     
    58:24
    Ani domácí celek se už nikam nežene. Anthony Beauvillier sice projel do útočného pásma, jenže spoluhráči mu tentokrát nepřišli na pomoc.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Anders Lee dostal dobrou přihrávku do jízdy, jenže na modré čáře nedokázal obejít statického obránce a byl o puk připraven.
     
    57:03
    Dnešní duel sleduje 13 917 diváků!
     
    57:03
    Marinčin dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Domácí brankář měl dobře zakrytý výhled, ale přesto vytáhl dobrý zákrok.
     
    56:38
    Andrew Ladd na modré čáře vybojoval kotouč pro hokejisty Islanders. Hráči v modrých dresech pokračují ve skvělém výkonu a užívají si závěr zápasu.
     
    56:03
    Justin Holl si v útočném pásmu zasekl kotouč kolem vracejícího se Pulocka, jenže jeho ránu zápěstím pro změnu zastavil obětavý Nick Leddy.
     
    55:12
    Martin Marinčin si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, jenže jeho rozehrávka byla hodně unáhlená. Hosté jen odevzdali puk Islanders.
     
    54:38
    Marinčin se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, jenže jeho kličkovaná neměla proti nejlepší defenzivě v celé NHL nárok na úspěch.
     
    54:03
    Cal Clutterbuck si zpracoval přihrávku žabičkou, ale posunul si kotouč daleko před sebe a pozorný obránce v bílém dresu odehrál puk do bezpečí.
     
    53:28
    Trevor Moore sice vybojoval kotouč na modré čáře, ale při průniku do útočného pásma jej zapomněl za sebou a musí se zase rychle vracet do obrany.
     
    53:00
    Další pokus o útočný výpad Toronta zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl Marleau. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    52:35
    Tavares ze středního pásma nahodil kotouč na domácí branku a německý brankář Lehner raději schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    52:03
    Lehner už byl překonán, jenže fantastické zakončení z ostrého úhlu zastavila branková konstrukce!
     
    51:38
    Adam Pelech dojel špatnou přihrávku Toronta do útočného pásma a přihrávkou za branku uklidnil hru domácích Islanders.
     
    51:10
    Nylander projel s pukem do útočného pásma, zadovkou jej přenechal Matthewsovi, který ihned střílel, jenže trefil jen prvního soupeře před sebou.
     
    50:42
    Kasperi Kapanen dostal přihrávku do jízdy před branku Islanders, jenže z ostrého úhlu trefil jen vnější oblouk domácí branky.
     
    50:10
    V hale panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci si užívají vedení svého celku a hlasitě skandují. Zřejmě je v tom i špetka škodolibosti směrem k Tavaresovi.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:35
    Ladd schytal na modré čáře ostrý hit. Domácím fanouškům se zákrok na jejich oblíbence vůbec nelíbil. Vylučovat se však nebude.
    48:41 Brock NELSON - 6:1
     
    48:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Exhibice stále nekončí! Islanders totiž přidávají také šestou branku! Jordan Eberle nebyl nikým atakován, zpoza branky přihrál mezi kruhy a BROCK NELSON už měl snadnou práci! Asistence: Jordan Eberle, Ryan Pulock.
     
    48:09
    Až nyní se Toronto dostalo ke své první střele ve třetí třetině! Patrick Marleau bekhendem střílel na zadní tyč, jenže domácí brankář měl připravenou vyrážečku.
     
    47:35
    Hosté nyní uklidňují hru za svou brankou a čekají na kompletní vystřídání. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také domácí trenér.
     
    47:10
    Leo Komarov nabral rychlost na pravém křídle, projel s kotoučem do útočného pásma, ale proti přesile zadáků v bílém dresu nemohl uspět.
     
    46:38
    Mitchell Marner motal domácím obráncům hlavy na pravé straně útočného pásma. Hostující útočník poté přihrál před branku, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    46:00
    Anthony Beauvillier dostal přihrávku do fantastické pozice mezi kruhy, jenže brankář Sparks se blýskl famózním zákrokem levým betonem!
     
    45:30
    Nick Leddy si v obranném pásmu nechtěl komplikovat život a bez váhání vyhodil skákavý kotouč do středního pásma. Toronto působí hodně odevzdaně.
     
    45:10
    Anthony Beauvillier dojel vysoký oblouček do útočného pásma a snažil se najít mezírku mezi betony brankáře Sparkse! Hostující gólman puk za svá záda nepustil!
     
    44:35
    John Tavares operoval s pukem v levém rohu v útočném pásmu. Důrazná obránce v modrém dresu jej o puk připravil a sklidil bouřlivé ovace.
     
    44:12
    Anders Lee vybojoval kotouč v útočném pásmu, přehodil si jej na forhend, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    43:43
    Cal Clutterbuck projel po pravém křídle až na modrou čáru, odkud nahodil puk na branku Toronta. Garret Sparks si tentokrát připsal dobrý zákrok.
     
    43:10
    Matt Martin dojel skákavou přihrávku do útočného pásma. Domácí útočník zkoušel zakončit bekhendem, jenže netrefil branku Maple Leafs.
     
    42:35
    Valtteri Filppula si klepl o led o přihrávku mezi kruhy. Mathew Barzal kotouč ihned poslal jeho směrem, jenže Nikita Zajcev byl dobře postaven a přihrávku odvrátil.
     
    42:10
    Výborná obrana domácího celku znovu zaúřadovala. Leddy v mezikruží zastavil prudkou přihrávku mířící na hokejku Matthewse.
     
    41:26
    Jake Muzzin dostal přihrávku na modrou čáru a nahodil kotouč na branku Islanders. Jeho pobídka byla nepřesná a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    41:07
    Toronto vypadá v dnešním zápase pořádně zaskončené. Kanadský celek se ne a ne dostat do větších příležitostí.
    40:33 Casey CIZIKAS - 5:1
     
    40:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek vstupuje lépe také do třetí části a přidává už pátou branku! Matt Martin vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, poslal jej na modrou čáru, odkud střílel Nick Leddy a CASEY CIZIKAS jeho ránu tečoval do sítě! Asitence: Nick Leddy, Cal Clutterbuck.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Islanders se ihned vydali do útočného pásma, jenže v něm nevydrželi zrovna dlouho.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:00.
     
    Střely na branku: 25 – 26
     
    Druhá třetina končí! Domácí celek v ní vykročil za vítězstvím! Islanders totiž druhou třetinu opanovali 3:0! Ve 25. minutě totiž předvedli nádhernou akci, kterou vyšperkoval brankou Anders Lee! Toronto poté sice vsítilo branku, ale ta nemohla platit kvůli ofsajdu! Od té doby už byl na ledové ploše pouze jeden celek! Ve 34. minutě přidal po chybě obránce Toronta branku v oslabení Casey Cizikas a minutu před sirénou se díky důrazu prosadil Valtteri Filppula.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Johnny Boychuk byl trefen bruslí na modré čáře! Domácí hráč okamžitě míří na ošetřovnu. Snad bude brzy v pořádku!
    39:00 Valtteri FILPPULA - 4:1
     
    39:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Před druhou přestávkou přichází ještě jedna branka pro Islanders! VALTTERI FILPPULA byl na správném místě před brankou, kam se odrazil kotouč a pohotovou dorážkou navýšil domácí vedení! Asistence: Andrew Ladd, Leo Komarov.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Ryan Pulock vybojoval puk za vlastní brankou, dostal se tělem před Zacha Hymana a vyjel s kotoučem za modrou čáru. Islanders chtějí dohrát druhou část s klidem.
     
    38:03
    Sparks vyjel za svou branku, zastavil prudké nahození, jenže rozehrávkou bekhendem daroval kotouč pouze hráčům domácích Islanders.
     
    37:24
    Kotouč se po šermované na modré čáře odrazil mimo ledovou plochu. Torontu se ve druhé části směrem dopředu vůbec nedaří. Islanders potvrzují pozici jedné z nejlepších obran v NHL.
     
    37:04
    Domácí brankář raději přikryl vyhození přes celé hřiště před dojíždějícím soupeřem. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:34
    Nylander dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, jenže důrazný Nick Leddy jej vytlačil do rohu kluziště a v souboji u mantinelu získal puk pro domácí.
     
    36:10
    Leo Komarov dostal prostor na levé straně, zkoušel přihrát před volnou branku, jenže obránce v bílém dresu na poslední chvíli kotouč přizvedl.
     
    35:37
    Mathew Barzal nahazoval kotouč obloučkem do útočného pásma, jenže Marinčin byl dobře postavený a na modré čáře skvěle zasáhl. Toronto může zahrozit.
     
    35:00
    Nick Leddy se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se natlačil před dojíždějícího Tavarese a odrazem o mantinel odehrál kotouč do bezpečí.
     
    34:33
    Garret Sparks měl velké problémy s odraženým kotoučem, ale nakonec jej dokázal zalehnout. Domácím hokejistům v posledních minutách narostla křídla.
     
    34:20
    Jordan Eberle projel do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho ránu zápěstím dokázal hostující brankář vyrazit betonem.
     
    33:48
    Domácí v plném počtu.
    33:40 Casey CIZIKAS - 3:1
     
    33:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává třetí branku v utkání a tentokrát se prosazuje v oslabení! CASEY CIZIKAS vybojoval kotouč na modré čáře, jel sám na Sparkse a překonal jej střelou mezi betony! Asistence: Cal Clutterbuck.
     
    33:09
    Auston Matthews se v útočném pásmu pokusil o stahovačku, jenže obránce jeho pokus přečetl a vypíchl hvězdnému mladíkovi kotouč.
     
    32:40
    Domácí vybojovali odražený kotouč a bez problémů jej dokázali vyhodit přes všechny čáry za branku Toronta. Hosté musí začít nanovo.
     
    32:15
    Tavares se mezi kruhy natahoval po přihrávce z rohu útočného pásma, jenže domácí hráči se mu vrhli do střely a nepustili kotouč na branku.
     
    31:48
    Toronto si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za držení dostává Leo Komarov.
     
    31:39
    Auston Matthews se dostal za branku Islanders, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil Marinčin, ale jeho pokus Lehner vyškrábl ramenem.
     
    31:05
    Mathew Barzal projel po levém křídle do útočného pásma, našel Toewse, který střílel bez přípravy, jenže brankář Sparks byl pozorný.
     
    30:28
    Ron Hainsey zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku a ihned otočil hru na opačnou stranu. Jeho přihrávku vystihl Andrew Ladd.
     
    30:00
    Polovina utkání je za námi a zatím sledujeme hodně svižný hokej. Domácí celek ve druhé části diktuje tempo hry a nepouští Toronto do šancí.
     
    29:20
    Scott Mayfield se se štěstím prodral před branku Toronta, položil si hostujícího brankáře, nicméně z ostrého úhlu už nepřizvedl puk nad beton!
     
    29:06
    Nikita Zajcev ještě jednou našel Nylandera, který si troufl na individuální průnik, ale podle všeho si ukousl příliš velké sousto a přišel o puk.
     
    28:31
    Zajcev nahodil puk po mantinelu za branku Islanders. Ryan Pulock se však stačil stáhnout za vlastní branku a bekhendem odehrál puk za modrou čáru.
     
    28:05
    Islanders v posledních desítkách sekund dostali obranu Toronta pod tlak. Obránci Maple Leafs však zahráli velmi obětavě a nenechali soupeře zakončit.
     
    27:12
    Branka neplatí! Hyman byl v útočném pásmu příliš brzo! Ofsajd!
     
    27:12
    Pozor! Domácí trenér si ještě vzal challenge! Bude se zkoumat ofsajdové postavení!
     
    27:00
    John Tavares před brankou Islanders nebezpečně tečoval vysoké nahození od modré čáry! Lehner jeho pokus vykopl na poslední chvíli!
     
    26:35
    Bučení na Johna Tavarese stále nepřestává. Nutno říci, že hostující útočník se v dnešním utkání ještě nedostal do vyložené šance.
     
    26:10
    Casey Cizikas projel do rohu útočného pásma, odkud bekhendem přihrál před branku Toronta, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu.
     
    25:42
    Další postavení mimo hru na straně Maple Leafs. Hráči Toronta jsou sice nabuzení, ale zatím jim schází přesnost.
     
    25:25
    Nylanderse dostal do útočného pásma, jenže jeden z hráčů Islanders jej důrazným hitem poslal na mantinel. Ve druhé části brání Ostrované opravdu skvěle.
    24:49 Anders LEE - 2:1
     
    24:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává druhou krásnou branku a otáčí vývoj dnešního utkání! Nelson dostal přihrávku o mantinel, ještě si kotouč posunul a zadovkou poslal puk mezi kruhy, odkud už ANDERS LEE zakončil do odkryté sítě! Asistence: Brock Nelson, Jordan Eberle.
     
    24:06
    Marner projel po pravém křídle do útočného pásma, zadovkou uvolnil Hymana, jenže jeho pokus dokázal Lehner vykopnout levým betonem.
     
    23:35
    Andrew Ladd poslal přihrávku na útočnou modrou, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se ke kotouči nedostal. Ve druhé třetině kralují na ledě obrany.
     
    23:10
    Trevor Moore vyslal takové nenápadné nahození od modré čáry. Lehner dlouho nevěděl, kde má kotouč, ale nakonec jej našel pod pravým betonem.
     
    22:38
    Connor Brown projel přes modrou čáru, klamavým pohybem se uvolnil, ale Scott Mayfield jeho pokus srazil do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou Islanders.
     
    22:10
    Morgan Rielly dostal přihrávku na pravou stranu a chtěl překvapit obranu Islanders dlouhou přihrávkou. Domácí zadáci však byli pozorní.
     
    21:35
    Frédérik Gauthier dostal přihrávku na modrou čáru, jenže měl velké problémy s převzetím kotouče a důrazný Adam Pelech mu jej stačil vypíchnout.
     
    21:06
    Zajcev se z pozice obránce vydal do útoku, jenže byl příliš nažhavený a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:23
    Na druhé straně se Mathew Barzal prosmýkl kolem hráče v bílém dresu, vybruslil si na levý kruh, jenže Sparks jeho pokus zápěstím ukryl do lapačky.
     
    20:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Kanadský celek se ihned vydal do útoku, jenže John Tavares na prudké nahození nedosáhl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:00.
     
    Střely na branku: 12 – 11
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme viděli svižný a útočný hokej! Domácí sice vlétli do zápasu o něco aktivněji, ale jako první se radovalo hostující Toronto. Skóre otevřel důrazný Zach Hyman! Vedení však kanadskému celku vydrželo jen tři minuty, jelikož krásnou akci Islanders vyšperkoval brankou Anthony Beauvillier! Toronto pak v závěru třetiny hrálo přesilovku, ale neudrželo se v útočném pásmu. Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Domácí v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Znovu se hokejisté New York Islanders dokázali osvobodit. Torontu se v jeho úvodní přesilovce nedaří usadit se v útočném pásmu.
     
    18:15
    Toronto přesilovku nezahájilo vůbec dobře. Domácí obránci se dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej poslali přes všechny čáry.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Valtteri Filppula – 2 min., sekání).
     
    17:41
    Nylander se zjevil sám před Lehnerem, jenže v souboji dvou krajanů předvedl příliš dlouhý blafák a domácí brankář jeho pokus vykopl!
     
    17:15
    Patrick Marleau projel po levém křídle do útočného pásma a z ostrého úhlu prověřil pozornost domácího brankáře. Lehner si pokryl mezírku u tyče.
     
    16:45
    Brock Nelson se z levého křídla natlačil před branku Toronta, jenže Sparks byl pozorný a hokejkou odehrál kotouč mimo nebezpečný prostor.
    16:16 Anthony BEAUVILLIER - 1:1
     
    16:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Tohle přečíslení sehráli domácí hokejisté opravdu parádně! ANTHONY BEAUVILLIER projel s pukem do útočného pásma, rychle si jej vyměnil s Baileym a zakončil pod břevno! Asistence: Josh Bailey, Adam Pelech.
     
    15:37
    Matt Martin si prodloužil pobyt na ledové ploše, projel do útočného pásma, jenže Jake Muzzin jej skvělým pohybem vytlačil mimo střelecký úhel.
     
    15:06
    Jordan Eberle si dělal prostor v rohu útočného pásma, jenže jeden z obránců Toronta jej poslal ostrým hitem na mantinel. Islanders však drží puk.
     
    14:31
    Matt Martin byl zcela osamocený v mezikruží, dostal fantastickou přihrávku, jenže forhendem vůbec netrefil branku Toronta!
     
    14:00
    Garret Sparks předvedl další jistý zákrok. Hostující brankář si povyjel proti zakončení od modré čáry a bez problémů ukryl puk do lapačky.
    13:33 Zach HYMAN - 0:1
     
    13:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se dostává do vedení! Mitchell Marner před brankou Islanders zkrotil prudký kotouč, zadovkou jej poslal do volného prostoru a ZACH HYMAN jej dokázal dostat za brankovou čáru! Asistence: Mitchell Marner, Ron Hainsey.
     
    13:00
    Robin Lehner si po delší době sáhl na kotouč. Domácí brankář se včas přesunul ke své pravé tyčce a zneškodnil Nylanderovu ránu od mantinelu.
     
    12:35
    Matt Martin si řekl o přihrávku na pravé křídlo, prosmýkl se přes modrou čáru do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů v modrém dresu mu nepřišel pomoci.
     
    12:10
    Hráči Toronta se jen zbavili kotouče nahozením do útočného pásma a odjeli na střídačku. Islanders jsou nyní o něco aktivnějším týmem.
     
    11:25
    Anders Lee střílel od mantinelu. Sparks měl dobře zakrytý výhled, jenže nikdo v modrém dresu Islanders nepříjemné nahození netečoval za jeho záda.
     
    11:00
    Andreas Johnsson rozjel své rychlé nohy, dostal se před Boychuka, jenže už musel zakončovat z těžké pozice a domácí brankář jeho pokus vyrazil.
     
    10:28
    Nikita Zajcev byl dohrán za vlastní brankou. Domácí hokejisté jsou v úvodní třetině dnešního souboje pořádně nabuzení. Toronto bude tento zápas bolet.
     
    10:01
    Až nyní se hra po dlouhé době přerušuje! Josh Bailey před brankou Toronta tečoval nebezpečné nahození od modré čáry, ale poslal puk jen do ochranné sítě.
     
    09:45
    Adam Pelech zastavil další nepřesnou rozehrávku Toronta, vydal se s kotoučem na hokejce na výlet po levém křídle, jenže nenašel nikoho ze spoluhráčů.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:12
    Valtteri Filppula udělal oblouk ve středním pásmu a raději uklidnil hru domácího celku. Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení.
     
    08:42
    Andreas Johnsson nabral rychlost ve středním pásmu, jenže hned na modré čáře proti němu vystoupil Pelech a nepustil soupeře do zakončení.
     
    08:05
    Jordan Eberle vybojoval puk na modré čáře, projel s ním do útočného pásma, jenže jeho ránu příklepem vyrazil brankář Sparks ramenem.
     
    07:35
    Martin Marinčin na modré čáře dojel nepřesnou přihrávku Toronta. Hosté se nyní usadili v útočném pásmu, ale kanadskému celku chybí zakončení.
     
    07:10
    John Tavares je znovu na ledové ploše a domácí fanoušci opět bučí! Bývalý tahoun domácího mužstva to dnes nebude mít vůbec snadné.
     
    06:32
    Nylander sice projel s pukem do útočného pásma, jenže měl velké technické problémy a nadějnou akci Maple Leafs vůbec nezakončil.
     
    06:07
    Ryan Pulock projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže Jake Muzzin k němu ihned přistoupil a důrazným hitem jej poslal na mantinel.
     
    05:54
    Hosté v plném počtu.
     
    05:12
    Brock Nelson dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zkusil zakončit forhendem, ale trefil brusle hned prvního obránce.
     
    04:37
    Znovu se hráčům Toronta podařilo vyhodit kotouč za modrou čáru. Unavené kvarteto Maple Leafs odjíždí na střídačku.
     
    04:10
    Brock Nelson dirigoval kombinaci domácích v útočném pásmu. Jeho přihrávka na modrou čáru však byla příliš prudká. Islanders musí vyklidit třetinu.
     
    03:54
    Domácí si zahrají první přesilovku. Auston Matthews dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    03:35
    Ryan Pulock dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho nahození zápěstím skončilo na betonu pozornéh brankáře.
     
    03:10
    Matt Martin na modré čáře protlačil kotouč na Cizikase, který z ostrého úhlu zkoušel pozornost hostujícího brankáře. Gólman Toronta kotouč vykopl.
     
    02:30
    Nick Leddy si dal pozor na další rozehrávku Toronta. Domácí obránce poté rozjel útok Islanders po pravém křídle, ale ani tato akce netrvala dlouho.
     
    02:02
    Domácí brankář Lehner si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a před dotírajícím Matthewsem raději ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    01:35
    Mathew Barzal nádhernou přihrávkou do jízdy uvolnil Pulocka, který se pokoušel o bekhendový blafák, jenže kotouč mu utekl daleko od hokejky.
     
    01:10
    Ryan Pulock se hnal za přihrávkou mezi kruhy, jenže špičkou čepele už nedokázal kotouč přizvednout nad beton hostujícího brankáře.
     
    00:28
    Na ledě se už objevil John Tavares, který v dresu Islanders odehrál devět sezón. Domácí fanoušci mu nemohou odpustit jeho přesun do Toronta a hned v úvodu bučí.
     
    00:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, ale nahození do rohu třetiny bylo příliš prudké.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním buly zazní americká a kanadská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Toronto přijelo do New Yorku v bílém, zatímco Islanders obléknou modrou sadu dresů.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, D. Toews, Mayfield – Lee, B. Nelson, Eberle – Jo. Bailey, Barzal, Ladd – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Holl, Marinčin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, W. Nylander, Marleau – Moore, F. Gauthier, Ennis..
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu v letošním ročníku střetli jen jednou. Islanders na ledě Toronta zvítězili 4:0.
     
    New York Islanders

    New York Islanders jsou na tom podobně jako dnešní soupeř. Domácí celek v šedesáti dvou zápasech vybojoval sedmdesát devět bodů a patří mu čtvrtá pozice Východní konference. V našlapané soutěži však stále nemá nic jistého. V posledním utkání však Ostrované prohráli 1:3 s rozjetým Calgary. Nejproduktivnějším hráčem je Matthew Barzal, který má na kontě padesát jedna kanadských bodů.
     
    Toronto Maple Leafs

    Toronto letos zažívá povedenou sezónu. Dnešní hostující celek dosud odehrál šedesát tři zápasů a vybojoval v nich osmdesát dva bodů. S tímto ziskem mu patří třetí pozice Východní konference. Nyní se navíc Toronto veze na vítězné vlně. Aktuálně totiž vyhrálo tři zápasy v řadě. Naposledy na svém ledě rozstřílelo 6:2 Edmonton. Nejproduktivnějším hráčem je Marner, který má na svém kontě sedmdesát čtyři kanadských bodů.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z NHL mezi New York Islanders a Torontem Maple Leafs. Duel startuje hodinu po půlnoci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 17. Beauvillier (Jo. Bailey, Pelech), 25. Lee (B. Nelson, Eberle), 34. Cizikas (Clutterbuck), 39. Filppula (Ladd, Komarov), 41. Cizikas (Leddy, Clutterbuck), 49. B. Nelson (Eberle, Pulock) – 14. Hyman (Marner, Hainsey)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, D. Toews, Mayfield – Lee, B. Nelson, Eberle – Jo. Bailey, Barzal, Ladd – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Holl, Marinčin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, W. Nylander, Marleau – Moore, F. Gauthier, Ennis.

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Daisy, Nowak

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri