NY Islanders – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Boston – Tampa 4:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Florida 6:5 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Dallas 3:4 (po pr.)
konec
New York Islanders
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 01.03.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Dnešní duel sleduje 13 917 diváků!
     
    52:03
    Lehner už byl překonán, jenže fantastické zakončení z ostrého úhlu zastavila branková konstrukce!
    48:41 Brock NELSON - 6:1
     
    48:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Exhibice stále nekončí! Islanders totiž přidávají také šestou branku! Jordan Eberle nebyl nikým atakován, zpoza branky přihrál mezi kruhy a BROCK NELSON už měl snadnou práci! Asistence: Jordan Eberle, Ryan Pulock.
     
    46:00
    Anthony Beauvillier dostal přihrávku do fantastické pozice mezi kruhy, jenže brankář Sparks se blýskl famózním zákrokem levým betonem!
     
    45:10
    Anthony Beauvillier dojel vysoký oblouček do útočného pásma a snažil se najít mezírku mezi betony brankáře Sparkse! Hostující gólman puk za svá záda nepustil!
    40:33 Casey CIZIKAS - 5:1
     
    40:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek vstupuje lépe také do třetí části a přidává už pátou branku! Matt Martin vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, poslal jej na modrou čáru, odkud střílel Nick Leddy a CASEY CIZIKAS jeho ránu tečoval do sítě! Asitence: Nick Leddy, Cal Clutterbuck.
    39:00 Valtteri FILPPULA - 4:1
     
    39:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Před druhou přestávkou přichází ještě jedna branka pro Islanders! VALTTERI FILPPULA byl na správném místě před brankou, kam se odrazil kotouč a pohotovou dorážkou navýšil domácí vedení! Asistence: Andrew Ladd, Leo Komarov.
    33:40 Casey CIZIKAS - 3:1
     
    33:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává třetí branku v utkání a tentokrát se prosazuje v oslabení! CASEY CIZIKAS vybojoval kotouč na modré čáře, jel sám na Sparkse a překonal jej střelou mezi betony! Asistence: Cal Clutterbuck.
     
    31:48
    Toronto si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za držení dostává Leo Komarov.
     
    29:20
    Scott Mayfield se se štěstím prodral před branku Toronta, položil si hostujícího brankáře, nicméně z ostrého úhlu už nepřizvedl puk nad beton!
     
    27:12
    Branka neplatí! Hyman byl v útočném pásmu příliš brzo! Ofsajd!
     
    27:12
    Pozor! Domácí trenér si ještě vzal challenge! Bude se zkoumat ofsajdové postavení!
     
    27:00
    John Tavares před brankou Islanders nebezpečně tečoval vysoké nahození od modré čáry! Lehner jeho pokus vykopl na poslední chvíli!
    24:49 Anders LEE - 2:1
     
    24:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává druhou krásnou branku a otáčí vývoj dnešního utkání! Nelson dostal přihrávku o mantinel, ještě si kotouč posunul a zadovkou poslal puk mezi kruhy, odkud už ANDERS LEE zakončil do odkryté sítě! Asistence: Brock Nelson, Jordan Eberle.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Valtteri Filppula – 2 min., sekání).
     
    17:41
    Nylander se zjevil sám před Lehnerem, jenže v souboji dvou krajanů předvedl příliš dlouhý blafák a domácí brankář jeho pokus vykopl!
    16:16 Anthony BEAUVILLIER - 1:1
     
    16:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Tohle přečíslení sehráli domácí hokejisté opravdu parádně! ANTHONY BEAUVILLIER projel s pukem do útočného pásma, rychle si jej vyměnil s Baileym a zakončil pod břevno! Asistence: Josh Bailey, Adam Pelech.
     
    14:31
    Matt Martin byl zcela osamocený v mezikruží, dostal fantastickou přihrávku, jenže forhendem vůbec netrefil branku Toronta!
    13:33 Zach HYMAN - 0:1
     
    13:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se dostává do vedení! Mitchell Marner před brankou Islanders zkrotil prudký kotouč, zadovkou jej poslal do volného prostoru a ZACH HYMAN jej dokázal dostat za brankovou čáru! Asistence: Mitchell Marner, Ron Hainsey.
     
    03:54
    Domácí si zahrají první přesilovku. Auston Matthews dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 17. Beauvillier (Jo. Bailey, Pelech), 25. Lee (B. Nelson, Eberle), 34. Cizikas (Clutterbuck), 39. Filppula (Ladd, Komarov), 41. Cizikas (Leddy, Clutterbuck), 49. B. Nelson (Eberle, Pulock) – 14. Hyman (Marner, Hainsey)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, D. Toews, Mayfield – Lee, B. Nelson, Eberle – Jo. Bailey, Barzal, Ladd – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Holl, Marinčin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, W. Nylander, Marleau – Moore, F. Gauthier, Ennis.

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Daisy, Nowak

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri