NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
Edmonton Oilers
Sobota 02.03.2019, 19:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a zase někdy u NH na počtěnou. (21:40:20)
     
    Československá stopa v utkání:
    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:09
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Leon Draisaitl (EDM) 2+1
    2. Connor McDavid (EDM) 0+3
    3. Mikko Koskinen (EDM) 30 zák., 0 gólů, 100%
     
    Je dobojováno! Edmonton Oilers díky parádnímu přídělu první lajny, bezchybnému výkonu brankáře Koskinena a hlavně dobrému proměňování svých šancí poráží v Ohiu místní Columbus. Hvězdou duel je Leon Draisaitl (2+1), který prodloužil svoji bodovou sérii na deset utkání v řadě. Tři body zapsala také kanadská superhvězda Connor McDavid.

    Columbus Blue Jackets 0:3 Edmonton Oilers
    7. Kassian (Draisaitl, K. Russell), 26. Currie (Draisaitl, McDavid), 29. Draisaitl (McDavid), 35. Chiasson (McDavid, K. Russell)

    Střely na branku: 30:24
    Diváci: 18 628
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Puk skončil na jedné ze střídaček a vhazuje se po pravici Koskinena. U toho je téměř jasné, že se mu povede udržet čtvrté čisté konto v letošní sezóně.
     
    59:20
    Columbus hraje v útočné třetině, ale ke střeleckým pokusům se nedostává. Bránící hráči Edmontonu je napadají u hrazení a nechtějí je nechat vystřelit na Koskinena.
     
    58:00
    Do konce utkání zbývají poslední dvě minutky a utkání se spíše dohrává. Jediné, co nás může ve zbytku utkání zajímat, je čisté konto brankáře Koskinena či hattrick Draisaitla.
     
    57:10
    Domácí se pokoušeli dostat do útoku, ale nahození ze střední třetiny úplně nevyšlo a puk skončil mimo ledovou plochu. Pokračovat se bude v útočném pásmu Oilers.
     
    Střely na branku: 28:23
     
    56:46
    Tři minuty a čtrnáct sekund před koncem třetí třetiny. Číslovka, které by se líbila všem matematickým nadšencům. Zach Werenski střílel od modré, ale opět stejná pohádka. Mikko Koskinen s klidem chytá.
     
    56:18
    Oliver Bjorkstrand se teď vydal do útoku a zkoušel to z pravého kruhu. Jeho rána se ale nepovedla a puk skončil na zadním hrazení, Koskinen je stále blíže čistému kontu.
     
    55:43
    Domácí v plném počtu.
     
    55:01
    Connor McDavid poslal Draisaitla ze střední třetiny do útoku. Německý útočník šel u pravé tyčky do kličky, ale hattricku se nedočkal ani nyní. Korpisalo dobře zasáhl!
     
    54:16
    Hostujícímu celku se zatím nepovedlo v útoku zakombinovat a spíše sledujeme vyhazování domácích. První přesilovka se Olejářům moc nevede.
     
    53:42
    Po levé straně se do útoku cpal Connor McDavid, ale ten byl Jennerem snad osmkrát faulován. Domácí asistent kapitána inkasuje dvě minuty za držení.
     
    52:28
    Z pravého kruhu posílal svižný puk na branku obránce Adam Larsson. Jeho rána skončila na Korpisalovi, který nadále nepropustil za svá záda jediný kotouč.
     
    51:39
    Ryan Dzingel parádně našel před branku Jennera, který šel do kličky. Mikko Koskinen si ovšem bruslí vykopl branku a domácí útočník nemohl zakončovat. Domácímu publiku se to právem nelíbilo.
     
    51:29
    Connor McDavid se u levé tyčky dostal ke kotouči a zadovkou přihrával mezi kruhy. Tam ovšem nikdo nestál a u kotouče jsou opět hráči Blue Jackets.
     
    50:37
    Oscar Klefbom dostal nabito na modrou čáru, ale jeho dělovka skončila vedle branky. Domácí se pak dostali do protiakce, ale tu se jim zakončit nepovedlo.
     
    Střely na branku: 26:21
     
    50:21
    Následně byla před hostující brankou přerušena hra, Koskinen si připsal další zákrok. Nic nebylo ani z následné strkanice, pokračovat se bude po komerční pauze.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:18
    Hosté v plném počtu.
     
    49:23
    Do první šance se dostal na levé straně Panarin, který zakončoval z úhlu. Koskinen se ovšem dobře přesunul a pokus svého bývalého spoluhráče vyrazil.
     
    48:27
    Hodně rychle mohla přijít branka, ale v oslabení! Leon Draisaitl ujel obraně a řítil se vstříc hattricku v utkání, jeho bekhendová klička mezi betony ale nakonec neprošla do sítě.
     
    48:17
    První vyloučení utkání přichází až téměř v poslední desetiminutovce! Darnell Nurse dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    48:09
    Mezi bránící hráče si nyní najel Artěmij Panarin, ale ten bránící hráče neprostřelil. Domácí hvězda je nyní dosti neviditelná...
     
    47:00
    Eric Robinson se po pravé straně dostával do pásma, ale z pravého kruhu nezakončil ideálně. Třetí třetina je zatím celkem nudná, ale dle výsledku se tomu nemůže vlastně ani divit.
     
    45:52
    Mikko Koskinen a další úspěšný zákrok v utkání. Mezi kruhy se ke střeleckému pokusu dostal Josh Anderson, ale nic nebezpečného to nebylo a puk skončil v lapačce finské jedničky Oilers.
     
    45:31
    Ty Rattie se hnal na levé straně za kotoučem, ale dostihnout se mu jej nepovedlo. Píská se icing a hra bude pokračovat před brankou Koskinena.
     
    45:05
    Markus Nutivaara se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry, ale jeho dělovka skončila jen na výstroji připraveného finského brankáře. Ten si utkání užívá...
     
    43:49
    Pokračuje se v menším tempu a nesledujeme nějaké pohledné akce. Spíše se hraje ve střední třetině, kde se bojuje na každém metru ledové plochy.
     
    42:17
    David Savard se z ničeho nic opřel do kotouče na modré čáře a ten skončil na břevně! Nationwide arénou to jen zahučelo, ale Koskinen zůstává nepřekonán.
     
    41:33
    Poprvé ve třetí třetině se přerušuje. Hosté vyhodili na icing a hra pokračuje po pravici Koskinena, jenž stále drží čisté konto.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:00
    Začalo se takovým pomalejším tempem. Nejspíše je rozhodnuto a vidíme takovou snahu o něco. Edmonton si bude chtít zbytek utkání nejspíše užít.
     
    40:01
    Střídání v týmu Columbus Blue Jackets: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Joonas Korpisalo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a netuším, co by se muselo stát, aby domácí stav duelu ještě otočili. Connor McDavid ve druhé třetině připravil tři branky a jeho celek vede na horké půdě v Ohiu již vysoce 4:0! Podruhé se trefil Leon Draisaitl, brankově se prosadili ovšem i Alex Chiasson a Josh Currie.

    Střely na branku: 21:19
    Třetí třetina začne ve 20:55.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Před koncem druhé třetiny posílal kotouč od modré čáry před branku opět Zach Werenski. Po nějakém zvláštním odrazu se ale puk dostal mimo hřiště a hra se přerušuje.
     
    38:52
    Opět si do střelecké pozice najel aktivní obránce Zach Werenski. Ten nyní zakončoval z pravého kruhu do levé šibenice, ale Koskinen nakonec jeho ránu vytáhl nad branku.
     
    38:29
    Hned po vhazování poslal puk do ohně obránce Oscar Klefbom. Před Koskinenem bylo pořádně rušno, ale kotouč se nakonec za jeho záda nedostal.
     
    Střely na branku: 19:19
     
    38:23
    Poté to od levého mantinelu zkoušel Zach Werenski, ale jeho pokus na první tyčku nebyl nebezpečný. Koskinen kryje a hra bude pokračovat po další komerční pauze.
     
    37:38
    Connor McDavid se poté po pravé straně dostal do útoku a byl u branky a klidně mohl zakončovat. Chtěl ovšem čtvrtou asistenci, ale u levé tyčky spoluhráče neoslovil.
     
    37:15
    Nyní se oba celky pokouší něco vymyslet, ale Edmonton se již nemusí nikam hnát. Hosté brání a poté využívají první lajnu na protiakce.
     
    36:00
    Zach Werenski se dostal s kotoučem do útoku a mezi kruhy přihrával na pravou stranu. Boone Jenner chtěl zakončovat, ale těsně před ním skvěle zaskočil bránící hráč.
    34:21 Alex CHIASSON - 0:4
     
    34:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V Columbusu se schyluje k pořádnému debaklu domácího celku! Connor McDavid vybojoval kotouč u pravého mantinelu a předložil jej na pravý kruh. Zde byl ALEX CHIASSON, který zakončil do levé šibenice, Bobrovskij nezareagoval. Asistence: Connor McDavid a Kris Russell.
     
    33:48
    Scott Harrington to následně zkoušel od levého mantinelu, ale jeho rána nebyla nebezpečná a spíše takové nahození skončilo jen vedle branky.
     
    33:12
    Tobias Rieder se po levé straně dostal do útoku a zakončoval. Jeho rána byla nicméně zblokovaná a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    Střely na branku: 17:17
     
    32:41
    Další komerční přestávku nyní spustil Seth Jones, který svou dělovkou od modré čáry pokoušel pozornost Koskinena. Ten ale jeho ránu pohotově kryje a pokračovat se bude za pár vteřinek.
     
    32:05
    Domácí celek se pokouší něco vymyslet, ale jeho snaha je ve druhé třetině celkem bezzubá. Nabuzený Edmonton se dobře brání a svého soupeře do ničeho nepouští.
     
    30:55
    Edmonton zatím předvádí parádní výkon. Nyní se po zakázaném uvolnění domácích vhazuje po levici Bobrovského, který dnes musí být pořádně zoufalý.
     
    30:08
    Zatím neviditelný Panarin se po levé straně dostal do útoku a zakončoval. Rána mu ovšem sjela a nebylo z toho nic. Pokračuje se hrou hostujícího Edmontonu.
    28:53 Leon DRAISAITL - 0:3
     
    28:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná akce a třetí bod pro LEONA DRAISAITLA v tomto utkání! Německý útočník zachytil rozehrávku McQuaida a z levého kruhu přihrával mezi kruhy na McDavida. Ten mu kotouč hned vrátil a Draisaitl z voleje propálil natahujícího se Bobrovského. Asistence: Connor McDavid.
     
    28:23
    Connor McDavid se opět elegantně dostal do útoku a od pravého mantinelu přihrával před branku. Tam se ale nikdo do zakončení nedostal, Bobrovskij rozjíždí akci.
     
    27:32
    Blue Jackets sice aktivně kombinovali, ale jejich snažení nic nepřineslo. Oilers vyhodili na icing a hra se vrátí před finského brankáře.
     
    26:34
    Po levé straně si do pásma najel Zach Werenski, který měl před sebou volný prostor. Místo přímé střely ale zabrzdil a bylo po rychlé akci. Domácí nicméně dále kombinují.
     
    26:16
    Střely na branku: 13:14
     
    26:16
    Blue Jackets se chtěli hned pomstít a vrátit se do utkání. Zámek ovšem zakončoval pokusem od pravého mantinelu jeden z domácích, Koskinen ale při zákroku ledově klidný. Pokračovat se bude po komerční pauze.
    25:07 Josh CURRIE - 0:2
     
    25:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté svého soupeře pořádně zamkli a dočkávají se druhé branky! McDavid si s obranou udělal co chtěl a s kotoučem si najel až za branku. Následně jej nabídl na modrou čáru, kde se po dělovce Draisaitla prosadil tečí JOSH CURRIE! Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
     
    23:55
    Connor McDavid dostal hodně prostoru na levém kruhu. Kanadský rychlík místo střely přihrával do brankoviště, ale Adam Larsson zde trestuhodně odkrytou branku minul!
     
    23:00
    Sedmnáct sekund na to Olejáři vyhodili na icing a pokračovat se bude opět po levici Koskinena. Ten chytá první sezónu v NHL po svém návratu a daří se mu celkem dobře.
     
    22:43
    Domácí se dostali do kombinace, která připomínala spíše přesilovku. Oliver Bjorkstrand zakončoval od modré čáry nahozením, ale kotouč nakonec skončil mimo ledovou plochu.
     
    22:05
    Connor McDavid se po levé straně hnal do útoku a v protiakci zakončoval u levé tyčky. Sergej Bobrovskij jeho ránu na první tyčku ovšem parádně vyrazil!
     
    21:16
    Josh Anderson u mantinelu vybojoval kotouč a Nick Foligno po jeho přihrávce zakončoval mezi kruhy. Svižná rána ovšem skončila na výstroji pozorného Koskinena.
     
    21:00
    Columbusu se následně nepovedlo ideálně zakončit, ale po icingu se bude vhazovat opět před brankou ruského fantoma.
     
    20:29
    Hned na startu druhé třetiny si do šance najel hostující Adam Larsson. Ten z pravého kruhu střílel do levé šibenice, ale domácí jednička zasáhla ramenem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Pohledná první třetina je u konce. Oba celky měly dobré šance a prvních dvacet minut určitě nenudilo. Šťastnějším celkem jsou prozatím hosté, kteří se dostali do jednobrankového vedení po první komerční přestávce. Jediným střelcem duelu je zatím Zack Kassian.

    Střely na branku: 10:9
    Druhá třetina začne ve 20:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Se sirénou se ke střeleckému pokusu dostal Ryan Dzingel. Nová posila Columbusu zakončoval mezi kruhy, ale byla těsně bráněna. Koskinen neměl moc těžkou pozici pro zákrok.
     
    19:20
    Connor McDavid opět s kotoučem. Nyní se po levé straně dostal až před branku, ale klička mu nevyšla a puk skončil za brankou. Následně se hra přerušila ve střední třetině.
     
    18:42
    Snažení hostů se pokoušel zakončit zadovkou zpoza branky Connor McDavid. Hvězda světového hokeje ale nikoho nenašla a hraje Columbus.
     
    18:25
    Alex Chiasson konečně přerušil hru a probíhá komerční přestávka. Hostující forvard zakončoval z úhlu na první tyčku, kde byl ovšem pozorný Sergej Bobrovskij.
     
    17:33
    Hraje se dlouho bez přerušení a McDavid se pokoušel celou akci uklidnit. Ze středního pásma nahazoval a nabídl oběma celkům střídání.
     
    16:25
    Další šance Oilers! Tobias Rieder zakončoval z levého kruhu na vzdálenější tyčku, ale lapačka roztaženého Bobrovského puk zachytila! Puk ale v rukavici nezůstal.
     
    15:30
    Na ledě je aktuálně jeden tým. Edmonton domácí Blue Jackets pořádně tlačí, od modré to zkoušel tvrdě Kris Russell, ale Bobrovskij si připsal další dobrý zákrok.
     
    14:39
    Individuálně si do útočné třetiny najel jediný střelec utkání, hostující Zack Kassian. Po stahovačce zakončoval pokusem po ledě, ale beton připraveného Bobrovského druhou radost nepřinesl.
     
    13:50
    Leon Draisaitl měl na hokejce druhou branku svého celku. Najel si na levý kruh a na přední tyčku dělovkou zakončoval. Sergej Bobrovskij ale jeho ránu dobře zachytil!
     
    13:20
    Nyní se několik sekund bojovalo o kotouč u mantinelu. Nakonec jej vybojovali domácí, kteří kombinují za svou brankou a vymýšlí útočnou akci.
     
    12:40
    Boone Jenner si najel do útočné třetiny a z pravého kruhu zakončoval. Mířil do první šibenice, ale branku finského brankáře Koskinena nakonec minul.
     
    11:24
    Hosté se dostávali do útoku a na pravém kruhu kličkoval Zack Kassian. Ten ale nakonec upadl a do protiakce jdou domácí. Sledujeme parádní hokej.
     
    10:36
    Cam Atkinson si počkal na modré čáře, kam se k němu dostal puk. Domácí centr se dostal do úniku, ale jeho klička mu nevyšla díky skvělému obrannému zákroku!
     
    10:10
    Komerční pauzu přivolal svou střelou obránce Scott Harrington. Ten měl před sebou volný prostor, ale nakonec zakončoval jen do připraveného brankáře. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:54
    Josh Anderson dostal přihrávku na pravé křídlo a dostal se rychle do útoku. Z pravého úhlu zakončoval, ale jeho svižná rána po ledě skončila na betonu Koskinena!
     
    09:28
    Na druhé straně se podél levého mantinelu do útoku dostal Sam Gagner, jenž se do Edmontonu vrátil po několika letech. Jeho pokus na první tyčku ale skončilo ve výstroji brankáře.
     
    08:47
    Hned po vhazování zakončoval od modré čáry nový přírůstek do sestavy, Adam McQuaid. Jeho pokus ale úspěšný nebyl a kotouč skončil jen vedle branky.
     
    08:41
    Seth Jones měl kotouč dlouho na hokejce za brankou a nevěděl, co vymyslet. Nakonec poslal puk dopředu a Duchene se dostal po pravé straně až před Koskinena. Zblízka jej ovšem neprostřelil!
     
    07:40
    Další akce domácího Columbusu skončila zakázaným uvolněním. Pokračuje se tak po pravici jedničky celku z Ohia, který po sezóně nejspíše odejde.
     
    07:14
    Domácí se hned pokoušeli dostat do útoku, ale kombinace jim nevyšla a střelecký pokus byl od hokejky hostujícího hráče sražen do ochranné sítě.
    06:27 Zack KASSIAN - 0:1
     
    06:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace první lajny Oilers končí první brankou! Leon Draisaitl si najel do útoku podél levého mantinelu a následně našel pěknou přihrávkou ZACKA KASSIANA. Ten byl na pravém kruhu sám a přesným zakončením prostřelil přesouvajícího se Bobrovského. Asistence: Leon Draisaitl a Kris Russell.
     
    06:11
    Individuálně si do zakončení najel hostující Ryan Nugent-Hopkins. Jeho pokus z pravého kruhu ale ruská jednička v barvách Blue Jackets pokryla. Pokračovat se bude po pauze.
     
    05:22
    Druhá formace Columbusu poté vybojovala kotouč a u pravého mantinelu se pokoušela něco vymyslet. Puk se nicméně doklouzal do brankoviště, kde jej pokryl Koskinen.
     
    04:53
    Tobias Rieder se dostal k volnému kotouči a mohl postupovat na branku. Puk si rukavicí ovšem dlouho rovnal a nakonec jej dojeli hráči Modrokabátníků.
     
    04:13
    Columbus se poté pokoušel něco vymyslet, ale nic z toho nebylo. Po nepřesné přihrávce se píská icing a vhazovat se bude před Bobrovskim.
     
    03:11
    Connor McDavid se nyní dostal od pravého mantinelu až před branku, kde technickou střelou zakončoval k pravé tyčce. Branku ruského brankáře ale nakonec těsně minul!
     
    03:01
    Riley Nash se následně na levém kruhu dostal ke střeleckému pokusu. Mikko Koskinen nicméně ránu viděl a kotouč pohotově schoval v lapačce.
     
    02:30
    Zatím je to taková naháněná. Oba celky nahazují z jedné strany na druhou a střelecké pokusy či nebezpeční akce nepřicházejí.
     
    01:20
    Aktivita hostujícího celk byla zakončena z pravého kruhu, kde McDavid přihrával před branku. Jeho rána byla ovšem zblokována a puk se nedostal na nikoho.
     
    00:42
    Po zákroku Koskinena se vhazovalo po pravici finského brankáře. Boone Jenner se pokoušel objet branku, ale hostující jednička nepropustila kotouč do branky.
     
    00:07
    Oscar Klefbom po vyhraném vhazování nahazoval do útoku a kotouč se hned dostal za branku Bobrovského. Tam se jej ujímají domácí hráči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Harrington, S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, Bjorkstrand – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Robinson, Riley Nash, Dubinsky.

    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Lucic, Nugent-Hopkins, Chiasson – Rieder, Cave, Currie – Rattie, Brodziak, Gagner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Brisebois, Murphy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Columbus Blue Jackets
    Domácí tým je na tom o poznání lépe než jejich dnešní soupeř. V poslední době tým i výrazně posílil v útoku a šance na play-off je tu poměrně vysoká. Svěřenci Johna Tortorelly maji z posledních 5 utkáních stejnou bilanci jako jejich dnešní sok, a to 2-2-1. V tabulce se nachází na 8. místě Východní konference se 75 body na svém účtě. Se stejným počtem ale je hned o příčku za nimi Pittsburgh a s rozdílem 5 bodu se mocně dotahuje Philadelphie. Nejvíce bodů z týmu má na svem kontě rusky útočník Artemi Panarin, a to hned se 71 (25+46)
     
    Edmonton Oilers
    Hostujíci celek dnešního utkání se v posledních zápasech dokázal i přes stopku Connora McDavida zvednout a stále zivi alespin malou šanci na play-off. Z 5 předcházejících zápasů dokázali svěřenci Kena Hitchcocka vyhrát 3x a jednou padli až v prodloužení. V tabulce se kanadský klub nachází na 13. příčce Západní konference se ziskem 61 bodů ze 64 odehraných zapasu. Nejproduktivnějším bruslařem je samozřejmě kapitán Connor McDavid s 87 body za 33 přesných tref a 54 nahravek.
     
    Dobrý den, vítám vas u dalšího zápasu severoamerické NHL. V dnešním střetnutí poměří síly celky Columbus a Edmonton.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Kassian (Draisaitl, K. Russell), 26. Currie (Draisaitl, McDavid), 29. Draisaitl (McDavid), 35. Chiasson (McDavid, K. Russell)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (41. Korpisalo) – Harrington, S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, Bjorkstrand – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Robinson, Riley Nash, Dubinsky.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Lucic, Nugent-Hopkins, Chiasson – Rieder, Cave, Currie – Rattie, Brodziak, Gagner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Brisebois, Murphy
    bahis siteleri