Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Minnesota Wild
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
Pondělí 04.03.2019, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Minnesotou Wild a Nashvillem Predators. Duel startuje v 01:30.
     
    Nashville Predators

    Nashville letos prožívá povedenou sezónu. Dnešní hostující celek zatím odehrál šedesát sedm zápasů a vybojoval v nich sedmdesát devět bodů. S tímto ziskem mu zatím patří čtvrtá pozice Západní konference. Oproti jiným mužstvům má však Nashville více odehraných zápasů. V minulém utkání navíc prohrál 5:3 na ledě Winnipegu. Nejproduktivnějším hráčem Predátorů je Johansen, který má na kontě padesát čtyři kanadských bodů.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Minnesota Wild

    Domácí Minnesota je na tom o něco hůře a ještě bude muset bojovat o příčky zaručující účast v bojích o Stanley Cup. Po šedesáti pěti odehraných zápasech má na svém kontě sedmdesát bodů a zatím jí patří osmá pozice Západní konference. Posledních pět zápasů v řadě však Minnesota dokázala vyhrát. Naposledy uspěla na ledě rozjetého Calgary. Nejproduktivnějším hráčem je Zach Parise se čtyřiapadesáti body.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu v letošním ročníku utkali jen jednou. Nashville doma vyhrál 4:2.
     
    Do dnešního utkání nezasáhne nikdo z Čechů a Slováků.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Domácí Minnesota bude hrát v zeleném, zatímco Nashville oblékne bílou sadu dresů.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Na ledě už je Lindsey Vonnová, která provede slavnostní vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Minnesota se ihned vydala do útoku, jenže obrana Nashvillu byla pozorná.
     
    00:29
    Pontus Åberg dostal dobrou přihrávku do útočného pásma a zpoza branky hledal Jasona Zuckera. Druhého jmenovaného dokázal uhlídat Subban.
     
    01:12
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nikdo v dresu Nashvillu rozehrávku Wild neatakuje.
     
    01:28
    Hostujícímu celku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravé křídlo byla příliš prudká a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    02:06
    Domácí celek se sice dostal do tlaku, jenže Pontus Åberg poté neudržel kotouč na modré čáře a hokejisté v zelených dresech musí vyklidit třetinu.
     
    02:28
    Kevin Fiala dostal dobrou přihrávku do jízdy na pravou stranu, prosmýkl se přes modrou čáru do útočného pásma, ale nedokázal přesně vypálit.
     
    03:10
    Brad Hunt pouze nahodil puk do rohu útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také kouč Nashvillu.
     
    03:29
    Kyle Turris za brankou ostře atakoval Eriksson Eka. Domácí hokejista nebyl v souboji dostatečně zpevněný a poroučel se k ledu. Vylučovat se nebude.
     
    04:12
    Yannick Weber dostal přihrávku na pravou stranu, protečoval kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    04:27
    Jared Spurgeon bekhendem nahodil kotouč před branku Nashvillu, kde se pokoušel clonit Ryan Suter. Hostující brankář si však našel cestu ke kotouči.
     
    05:10
    P. K. Subban se na modré čáře zbavil dotírajícího soupeře, nahodil puk před branku Minnesoty, ale nikdo v bílém jeho pobídku netečoval.
     
    05:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se bleskově dostává do vedení! Wayne Simmonds dostal přihrávku za branku Minnesoty, krásně si před ni vybruslil a našel osamoceného NICKA BONINA, který už měl snadnou práci! Asistence: Wayne Simmonds, Rocco Grimaldi.
    05:21 Nick BONINO - 0:1
     
    06:10
    Parise před brankou Nashvillu tečoval nebezpečné nahození od modré čáry, ale hostující brankář nemusel zasahovat. Tečovaný puk skončil na boční síti.
     
    06:39
    P. K. Subban se skvěle vrátil za vlastní branku, kde se tělem natlačil před Marcuse Foligna a odehrál puk zadovkou mimo nebezpečný prostor.
     
    07:02
    Alex Stalock vyjel za svou branku a vyhodil puk za modrou čáru. Domácí brankář se dnes snaží pomáhat spoluhráčům při rozehrávce.
     
    07:35
    Ryan Donato rozjel další útok Minnesoty z obranného pásma. Calle Järnkrok se však skvěle vrátil a na modré čáře získal pro hosty odražený kotouč.
     
    08:10
    Ryan Donato projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, zkoušel bekhendem přihrát před branku Nashvillu, ale tam byl pozorný obránce.
     
    08:28
    Stallock poněkolikáté v utkání vyjel ven z branky a pomohl hokejistům v zelených dresech s rozehrávkou neposedného kotouče.
     
    09:05
    P. K. Subban si v útočném pásmu nabruslil na povedenou zadovku a z ostrého úhlu se pokusil prověřit pozornost domácího brankáře. Alex Stalock si pokryl mezírku u levé tyče.
     
    09:28
    Ryan Suter dostal dobrou přihrávku do jízdy na levé křídlo, přiklepl kotouč Folignovi, který pohotově zakončil, ale jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    10:05
    Brodin střílel od modré čáry. Jeho pokus letící těsně nad ledem před brankou Nashvillu tečoval Marcus Foligno, ale puk mířil mimo tři tyče.
     
    10:18
    Viktor Arvidsson schytal v jednom ze soubojů u mantinelu ostrý hit a drží se za ruku. Vypadá to, že hostující útočník má zraněný některý z prstů. Jaromír Jágr by mohl vyprávět.
     
    11:10
    Ryan Johansen operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Hostující útočník tentokrát poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Turris už nedokázal vypálit.
     
    11:21
    Stallock dokázal přitěsnit pravý beton k tyči a nepustil kotouč za svá záda. Nashville zatím hraje jednoduše a tlačí kotouč za každou cenu na brankoviště.
     
    12:10
    Jason Zucker dostal přihrávku za branku Nashvillu, kde si kotouč zpracoval a ihned přihrál na modrou čáru. Zadáci Predators dokázali puk vypíchnout.
     
    12:42
    Joel Eriksson Ek dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, jenže měl velké problémy s napadaním Coltona Sissonse a nerozehrál konstruktivně.
     
    13:17
    Viktor Arvidsson projel s pukem do útočného pásma a nahodil jej před branku, kde se strhla obrovská mela, jenže nikdo v bílém puk nedoklepl do sítě.
     
    14:03
    Arvidsson tentokrát získal odražený kotouč v rohu útočného pásma, jenže Spurgeon jeho pomalou rozehrávku zastavil a bekhendem poslal puk za modrou čáru.
     
    14:28
    Kevin Fiala dostal přihrávku do jízdy na pravé křídlo, jenže byl sám proti třem Predátorům. Hokejisté Nashvillu jej tak bez problémů připravili o puk.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    15:10
    Marcus Foligno vybojoval odražený kotouč v útočném pásmu, vybruslil si s ním na levý kruh, jenže z otočky si nestačil seřídit mířidla a minul branku Predators.
     
    15:28
    Ryan Donato tentokrát protečoval kotouč za branku Nashvillu, ale hostující brankář Juuse Saros vyjel za branku a zastavil prudké nahození.
     
    16:02
    Arvidsson se hnal sám na branku domácí Minnesoty, ale Ryan Suter se dokázal na poslední chvíli vrátit a čistým zákrokem odehrál puk do bezpečí.
     
    16:12
    Bude se poprvé v utkání vylučovat! Dvě minuty za sekání dostává Johansen.
     
    17:05
    Ryan Suter dostal dobrou přihrávku nahoru na modrou čáru, ihned zakončil, jenže jeho pokus prolétl kolem levé tyče branky Nashvillu.
     
    17:22
    Až nyní se hosté dostali k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodili za branku Minnesoty. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.
     
    18:00
    Znovu se hokejisté Nashvillu zmocnili volného puku a Brian Boyle jej bez váhání podél mantinelu vyhodil až za branku domácí Minnesoty.
     
    18:12
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    Roman Josi vyvezl puk do středního pásma, kde se prudkou brzdou zbavil dotírajícího soupeře. Hokejisté Nashvillu hrají v první třetině hodně koncentrovaně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Nashvillu. Predátoři totiž vlétli do dnešního utkání o něco aktivněji a v šesté minutě se dokázal prosadit Nick Bonino! Minnesota poté sice vyrovnala hru, ale šance si nevypracovala ani v přesilovce. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    Další třetina začne přibližně v 2:37.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Nashville se ihned vydal do útoku, ale domácí brankář vyjel z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    20:35
    Spurgeon dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč zpracoval a pohotově jej nahodil na branku. Hostující brankář však nemusel zasahovat.
     
    21:12
    Roman Josi dojel nepřesné vyhození domácích hokejistů a uklidňuje hru za brankou hostujícího Nashvillu.
     
    21:35
    Eric Staal se za vlastní brankou pustil do souboje s Forsbergem. Švédský útočník se snažil otočit kolem branky, ale přesila hráčů v zeleném mu nedala prostor.
     
    22:10
    Ryan Donato poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kde byl Jason Zucker, který si ve velké rychlosti převzal puk do jízdy, ale už nemohl zakončit.
     
    22:38
    Arvidsson dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, přehodil si puk na forhend a střílel zápěstím! Domácí brankář puk na poslední chvíli vyrazil.
     
    23:10
    Kyle Turris si před vlastní brankou nechtěl přidělávat problémy a raději vyhodil kotouč daleko do středního pásma. Minnesota už je ale u puku.
     
    23:42
    Rocco Grimaldi dojel nahození do útočného pásma, prosmýkl se za brankou Minnesoty, jenže bekhendovou přihrávkou mezi kruhy neoslovil spoluhráče.
     
    24:10
    Mattias Ekholm rozjel další akci Predators po pravém křídle. Rychlonohý hokejista projel až na modrou čáru, ale jeho zakončení postrádalo přesnost.
     
    24:41
    Roman Josi se dostal k odraženému kotouči za brankou Nashvillu a bez váhání jej odrazem o mantinel poslal za modrou čáru. Ve druhé třetině se stále nepřerušovalo.
     
    25:02
    Až nyní byl jeden z rozhodčích nucen zapískat. Po pěti minutách nepřetržité hry si to kotouč nasměroval mimo ledovou plochu.
     
    25:26
    Domácí brankář vyjel za svou branku a bez problémů zastavil prudké nahození podél mantinelu. Nikdo v bílém dresu Predators jej neatakoval.
     
    26:05
    Frédérick Gaudreau projel s pukem po levém křídle do útočného pásma. Za modrou čárou se zbavil obránce, ale už neměl sílu na zakončení.
     
    26:29
    Alex Stalock znovu vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Jordan Greenway se poté vydal do útoku, ale obránce jeho ránu přizvedl do ochranné sítě.
     
    27:10
    Frédérick Gaudreau uspěl v přetlačované na modré čáře a získal puk pro Nashville. Hosté se poté ihned vydali do útoku, jenže nikdo v bílém nezakončil.
     
    27:35
    Kevin Fiala nahodil puk z levé strany před branku domácí Minnesoty. Za pukem se ihned tlačil Forsberg, ale domácí brankář tentokrát nemusel zasahovat.
     
    28:10
    Fehr objel branku Nashvillu, poslal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud ihned střílel Spurgeon, jenže jeho pokus zaduněl o zadní mantinel.
     
    28:27
    Greg Pateryn se dral za odraženým kotoučem před branku Nashvillu. Hostující brankář Juuse Saros své drobné zaváhání napravil a kotouč ihned zalehl.
     
    28:38
    Viktor Arvidsson střílel od modré čáry. Domácí brankář si betonem pohlídal mezírku u pravé tyče své branky a nepustil kotouč za svá záda.
     
    29:10
    Brad Hunt se skvěle vrátil do obranného pásma a před rozjetým soupeřem bez problémů odehrál kotouč do bezpečí. Minnesota však musí útočit.
     
    29:24
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na levou stranu byla příliš prudká a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Stalockem.
     
    30:04
    Filip Forsberg si v útočném pásmu vybruslil podél mantinelu na levý kruh, odkud vystřelil zápěstím a krásnou střelou orazítkoval zadní tyč!
     
    30:28
    Roman Josi se dostal do střelecké pozice. Ránu švýcarského obránce před domácí brankou ještě někdo tečoval a Stalock musel vytáhnout dobrý zákrok.
     
    31:05
    Roman Josi vyčkává s kotoučem za vlastní brankou a čeká na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu i domácí lodivod.
     
    31:28
    Kevin Fiala projel do útočného pásma, skvělou kličkou se zbavil obránce, jenže svou ránu zápěstím umístil jen do pozorného brankáře!
     
    32:10
    Suter poslal nahození obloučkem na modré čáře. Zadáci Nashvillu se opět dokázali stáhnout a bez problémů odehráli puk do bezpečí.
     
    32:32
    Minnesota se z rostoucího tlaku Predators vymanila jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Saros vyjel z branky a zrychlil rozehrávku Nashvillu.
     
    33:05
    Hosté jeli ve dvou na branku domácí Minnesoty, jenže Wayne Simmonds dostal špatnou přihrávku za tělo a Marcus Foligno jej obětavým pádem pod nohy připravil o zakončení!
     
    33:28
    Eric Fehr dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže měl velké problémy se zpracováním a puk mu utekl až k dobře postavenému obránci.
     
    34:10
    Filip Forsberg po levém křídle do útočného pásma, objel branku domácího mužstva, jenže přihrávkou na modrou čáru zahnal spoluhráče do těžké pozice.
     
    34:28
    P. K. Subban zkusil své štěstí střelou od modré čáry. Jeden z domácích obránců sedo jeho rány obětavě položil a srazil puk mimo tři tyče.
     
    35:10
    Ryan Donato operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Domácí hokejista poslal prudký nástřel před branku, ale zadáci Predators nebezpečný prostor vyčistili.
     
    35:26
    Na druhé straně se před Stalockem snažel dorážet Viktor Arvidsson, ale domácí brankář se roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za brankovou čáru.
     
    36:00
    Craig Smith přečetl nepřesnou rozehrávku domácích obránců a hnal se sám na brankáře! Hostující útočník se snažil najít mezírku mezi betony, ale Stalock předvedl další fantastický zákrok!
     
    36:18
    Eric Staal na modré čáře protečoval kotouč mezi kruhy, jenže nikdo z rozjetých hráčů v zeleném dresu Wild se do zakončení nedostal. Obrana Nashvillu dnes pracuje skvěle.
     
    36:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Minnesota nakonec našla recept na fantastickou obranu svého soupeře! Do samostatného úniku se dostal ERIC FEHR a prudkou střelou pod břevno vyrovnal! Bez asistence.
    36:35 Eric FEHR - 1:1
     
    37:25
    Nashville už opět hraje s kotoučem a tlačí se do útoku. Domácím hokejistům však najednou narostla křídla a hráči v zeleném skvěle napadají.
     
    37:38
    Saros musel opět zasahovat. Hostující brankář si tentokrát musel dát pozor na mezírku u pravé tyče, kterou dokázal včas utěsnit betonem.
     
    38:10
    Eric Staal se snažil natlačit před branku Nashvillu, jenže kotouč mu na poslední chvíli utekl a zkušený útočník už nestačil vypálit.
     
    38:32
    Kevin Fiala se dostal před branku Nashvillu, měl moře času na zamíření, ale střelou zápěstím poslal kotouč nad břevno!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Minnesota v závěrečných minutách prostřední části otáčí vývoj utkání a dostává se do vedení! Ryan Suter dostal přihrávku na levou stranu, přihrál mezi kruhy a JASON ZUCKER poslal domácí do vedení! Asistence: Ryan Suter, Eric Staal.
    39:22 Jason ZUCKER - 2:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila domácím hokejistům! Přitom Nashville byl po celou dobu aktivnější a vypracoval si velké množství šancí! Domácí celek však několikrát podržel fantastický Stalock. Ve 37. minutě pak ujel Eric Fehr a svůj únik vyšperkoval vyrovnávací brankou! V poslední minutě druhé třetiny pak krásnou akci zakončil vedoucí brankou Wild Jason Zucker! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:1.
     
    Střely na branku: 23 – 26
     
    Další třetina začne přibližně v 3:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny.Nashville se ihned vydal do útoku, ale kotouč se po souboji na modré čáře odrazil mimo kluziště.
     
    40:35
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Mattias Ekholm.
     
    41:00
    Roman Josi vybojoval za brankou odražený kotouč a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry za branku Minnesoty. Domácí musí začít znovu.
     
    41:27
    Colton Sissons vyvezl kotouč do útočného pásma, nahodil jej za branku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Minnesotě se v této přesilovce nedaří.
     
    42:10
    Luke Kunin neudržel pro domácí celek útočné pásmo. Hostující hráči se dostali ke kotouči a znovu jej bez problémů vyhodili až za branku Minnesoty.
     
    42:26
    Vylučuje se také na straně Minnesoty! Dvě minuty za podrážení dostává Pontus Åberg.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:35
    Hosté v plném počtu.
     
    43:10
    Roman Josi rozjel přesilovku Nashvillu z obranného pásma. Na modré čáře však skvěle vystoupil Joel Eriksson Ek, který zablokoval dělovku příklepem.
     
    43:38
    Wayne Simmonds se před brankou Minnesoty snažil tečovat nebezpečné nahození od modré čáry. Domácí brankář byl u pravé tyče připraven.
     
    44:10
    Filip Forsberg projel s pukem na pravý kruh, odkud jej nahodil před branku. Do odraženého puku se ještě opřel Nick Bonino, jenže v pádu nemířil přesně.
     
    44:26
    Domácí v plném počtu.
     
    45:00
    P. K. Subban nyní uklidňuje hru Nashvillu v obranném pásmu. Hosté v přesilovce vycítili šanci na vyrovnání a po jejím skončení pokračují v aktivitě.
     
    45:29
    Domácí hráči si nyní pomohli jen nahozením kotouče za branku Nashvillu. Nikdo v zeleném dresu Minnesoty soupeřovu rozehrávku neatakuje.
     
    46:10
    Alex Stalock přečetl přihrávku před branku Minnesoty a hokejkou odehrál kotouč před dotírajícím Filipem Forsbergem.
     
    46:35
    Ryan Johansen si pohybem řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže měl velké problémy se zpracováním a neprosmýkl se kolem obránce v zeleném.
     
    47:10
    Ryan Johansen už tentokrát dokázal zakončit, ale do cesty se mu postavil Matt Read, který obětavým zákrokem srazil kotouč někam k hrazení.
     
    47:42
    Ryan Suter po dlouhé době táhl útočnou akci Minnesoty. Na modré čáře přenechal puk Donatovi, který zakončil, ale střelou těsně nad ledem minul branku.
     
    48:10
    P. K. Subban nahodil puk od modré čáry před branku Minnesoty. Jeho nahození ještě tečoval Arvidsson, od jehož hole se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    48:36
    Mattias Ekholm se v obranném pásmu stáhl pro odražený kotouč a okamžitě rozjel další akci Nashvillu. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení.
     
    49:10
    Kevin Fiala se dostal k odraženému puku na modré čáře, vybruslil si s ním na pravý kruh, jenže jeho pokus zápěstím skončil na vyrážečce pozorného brankáře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:20
    Marcus Foligno neustál souboj v rohu útočného pásma a poroučel se k ledu. Domácí hokejista se však rychle zapojil zpátky do hry a pomohl spoluhráčům v obraně.
     
    50:10
    Saros udělal několik kroků vpřed a odehrál odražený kotouč ven z obranného pásma. Minnesota však nepouští Nashville do velkých šancí.
     
    50:38
    Eric Staal dostal přihrávku do útočného pásma, zadovkou poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, ale Nick Seeler už neměl prostor na zakončení.
     
    51:10
    Mattias Ekholm střílel od modré čáry, jenže Jason Spurgeon proti němu včas vystoupil a obětavým zákrokem srazil dělovku do rohu třetiny.
     
    51:35
    Joel Eriksson Ek dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale ihned u něj byl obránce v bílém dresu, který jej čistým zákrokem obral o kotouč.
     
    52:15
    Roman Josi s vypětím všech sil udržel pro hostující celek útočné pásmo. Švýcarský obránce poté zakončil, ale domácí obrana přizvedla puk do ochranné sítě.
     
    52:35
    Brodin dojel dlouhé nahození do útočného pásma a bekhendem procedil přihrávku mezi kruhy. Nikdo v zeleném se však nedostal ke střele.
     
    53:08
    Marcus Foligno napadal rozehrávku Nashvillu za hostující brankou. Domácí útočník dostal pod tlak Josiho, ale zkušený Švýcar ještě dokázal rozehrát.
     
    53:34
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si zahraje Nashville. Joel Eriksson Ek dostává dvě minuty za držení.
     
    54:00
    Domácí hráči vybojovali kotouč v obranném pásmu a pohotově jej poslali přes všechny čáry za branku Nashvillu. Hosté musí začít od své klece.
     
    54:19
    Stalock reflexivně vykopl svůj pravý beton a zastavil Arvidssonovu nepříjemnou střelu z mezikruží! Domácí brankář drží Minnesotu ve vedení!
     
    55:10
    Filip Forsberg dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže proti němu vystoupil obětavý obránce, který jeho dělovku srazil do ochranné sítě. Domácí hrají na hranici sebeobětování.
     
    55:34
    Domácí v plném počtu.
     
    55:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashvillu se nakonec podařilo vyrovnat krátce po skončení přesilové hry! FILIP FORSBERG celou akci hostujícího celku rozjel, pokračoval před branku, kam Stalock pouze vyrazil puk a švédský útočník jej poslal do sítě! Asistence: Kyle Turris, Roman Josi.
    55:41 Filip FORSBERG - 2:2
     
    56:10
    Nashville po vstřelení vyrovnávací branky pořádně ožil a tlačí se do útočného pásma. Frédérick Gaudreau si dělal prostor na pravém kruhu, ale zápěstím netrefil branku.
     
    56:38
    Juuse Saros vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Nashville chce o své výhře rozhodnout ještě v základní hrací době.
     
    57:10
    Stalock musel předvést dobrý zákrok! Domácí brankář na poslední chvíli vykopl svůj pravý beton a vyrazil nebezpečnou střelu z levé strany.
     
    57:42
    Mikael Granlund dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:20
    Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí zpátky před Sarose.
     
    59:08
    Hosté udrželi kotouč v rohu útočného pásma a nasbírali cenné vteřinky k dobru. Vše nasvědčuje tomu, že v dnešním utkání budeme sledovat prodloužení.
     
    59:35
    Ryan Ellis projel s pukem na modrou čáru a nahodil jej za branku Minnesoty. Ani domácího hokejisté se už neženou do útoku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba je u konce! Šedesát minut hry nám vítěze dnešního utkání nepřineslo! Domácí Minnesota sice ve třetí třetině přestála dvě přesilovky Nashvillu, ale čtyři minuty před koncem nakonec dokázal vyrovnat Filip Forsberg! O vítězi tak rozhodne pětiminutové prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 26 – 40
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Domácí hráči však rozehrávku Nashvillu skvěle napadají už od červené čáry.
     
    60:36
    Ryan Johansen projel s pukem do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu jej nepřijel podpořit. Hráči Predators však stále drží kotouč na hokejkách.
     
    61:00
    Roman Josi si vybrulil na levý kruh a zakončil zápěstím. Jason Spurgeon vložil do jeho zakončení hůl a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    61:26
    Parise dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale obránce Nashvillu k němu ihned přistoupil a nenechal domácího hráče zakončit.
     
    62:10
    Zdá se, že ani jeden z týmů nechce v prodloužení chybovat. Nikdo z hráčů na ledě se zatím nemůže dostat do šance.
     
    62:35
    Frédérick Gaudreau mohl postupovat do úniku, ale věděl, že nemá rychlost a na modré čáře celou akci raději zbrzdil.
     
    63:10
    Hostující brankář vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Divákům v hale se hra v prodloužení vůbec nelíbí.
     
    63:29
    Kyle Turris se z pravého křídla prosmýkl před branku domácího mužstva a snažil se bekhendem zakončit pod břevno! Stalock jeho ránu vyrazil ramenem!
     
    64:05
    Parise se natahoval po přihrávce před branku, jenže na dlouhou hůl netrefil puk zrovna ideálně a poslal jej mimo tři tyče.
     
    64:41
    Eric Staal ještě zavezl puk do útočného pásma, objel branku Nashvillu, ale nedokázal přesně přihrát.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Branky jsme se nedočkali ani v prodloužení! Více na kotouči hráli hokejisté Nashvillu, ale hosté se zrovna netlačili do útoku. Největší šanci prodloužení měl přesto Kyle Turris, jehož skvěle vychytal Stalock. O vítězi tak rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 26 – 43
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Za domácí se jako první rozjel Donato, který chtěl překvapit brankáře, ale rána po ledě mu nevyšla.
     
    1. série
    0:0
    Kyle Turris zkusil střelu zápěstím, ale Stalock kotouč vyrazil nad branku.
     
    2. série
    0:0
    Kevin Fiala také zkusil vypálit, jenže pro změnu vůbec netrefil branku.
     
    2. série
    0:1
    Ryan Ellis si skvěle pohrál s domácím brankářem, položil si jej a zakončil do odkryté branky.
     
    3. série
    1:1
    Parise svůj nájezd také zvládl a forhendem procedil puk do sítě.
     
    3. série
    1:1
    Filip Forsberg nevěděl, co udělat. Švédský útočník nakonec hledal mezírku mezi betony, ale domácí brankář byl připraven.
     
    4. série
    1:1
    Jason Zucker se pokusil o bekhendový blafák, ale Saros našel puk v lapačce.
     
    4. série
    1:2
    Ryan Johansen jel hodně pomalu a bekhendovým blafákem rozhodl o výhře Nashvillu!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je RYAN JOHANSEN!
    Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Po nájezdech se nakonec mohou radovat hokejisté Nashvillu! Za hosty se ve druhé sérii prosadil Ryan Ellis, jenže Zach Parise okamžitě dokázal srovnat! Ve čtvrté sérii však Jason Zucker neproměnil a Ryan Johansen blafákem rozhodl o druhém bodu pro Predátory.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Johansen (NSH) 0+0
    2. Alex Stalock (MNS) 65 minut, 41 zákroků, 2 góly, 95,3%
    3. Jason Zucker (MNS) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Do zápasu nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 18 885 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:25:28)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 37. Fehr, 40. Zucker (Suter, E. Staal) – 6. Bonino (Simmonds, Grimaldi), 56. F. Forsberg (Turris, Josi), rozh. náj. Johansen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ryan Donato (MNS)
    0:0   Kyle Turris (NSH)
    2. série:
    0:0   Kevin Fiala (MNS)
    0:1   Ryan Ellis (NSH)
    3. série:
    1:1   Zach Parise (MNS)
    1:1   Filip Forsberg (NSH)
    4. série:
    1:1   Jason Zucker (MNS)
    1:2   Ryan Johansen (NSH)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Pateryn, Brodin, Hunt, Seeler – Greenway, E. Staal, Zucker – Åberg, Kunin, Fiala – Read, J. Eriksson Ek, Donato – J.T. Brown, Fehr, M. Foligno – Parise.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Turris, Järnkrok – Sissons, B. Boyle, Bonino – Simmonds, F. Gaudreau, Grimaldi – C. Smith.

    Rozhodčí: Skilliter, Lee – Galloway, Brisebois

    Diváci: 18 885
    bahis siteleri