Detva – Nové Zámky 4:2 (kon.) | MAC Budapešť – Miskolc 4:2 (kon.)
konec
MAC Budapešť
4:2 (2:1, 0:0, 2:1) Stav série: 3:0
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Pondělí 04.03.2019, 18:00 • Tüskecsarnok, Budapešť • Tipsport Liga (SR) play-off • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    MAC Újbuda vítězí 3:0 na zápasy a postupuje do čtvrtfinále Kaufland play-off!
     
    58:59
    Jared Brown mohl definitivně rozhodnout, kotouč ale na poslední chvíli zachytil Láda! Od pátého gólu MAC nás nyní dělilo pár centimetrů!
     
    57:56
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté neskládají zbraně a sto dvacet čtyři sekund před koncem snižují náskok domácích na dvě branky! Na konci krátké kombinace stál ŽIGA PANCE, na jehož prudký projektil z mezikruží výborný strážce domácí svatyně nedosáhl. No, tohle bude možná ještě zajímavé. Asistence: Alexis Loiseau, Ryan Harrison.
     
    57:39
    Chris Langkow (MAC) si krom tří kanadských bodů dnes do statistik připisuje i dvě trestné minuty, které dostává na vysokou hůl. Přesilovka pro DVTK.
     
    54:35
    Ádám Vay opouští svou svatyni, hosté už nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play! Naprosto pochopitelný krok od Glena Hanlona.
     
    54:02
    Roland Vokla (MAC) za brankou naprosto zbytečně sestřelil Magosiho, za což dostává dvouminutový trest. Zákrok byl označen za nedovolené bránění.
     
    51:57
    Budapešť vstřelila branku!
    Zbývá odehrát ještě něco málo přes tři minuty, už nyní si však dovolím říct, že je rozhodnuto! Budapešť po rozpačitém začátku přetavuje přesilovku ve čtvrtou branku a hosté už to teď budou mít pěkně těžké. CHRIS BODÓ se nastěhoval před brankoviště a ztečoval Dudásovu ránu z kruhu přímo mezi tři tyče. Asistence: Jesse Dudás, Chris Langkow.
     
    50:50
    Další hřebík do hostující rakve? Lední medvědi teď špatně střídali, dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů za svůj výběr odsedí Žiga Pance (MIS).
     
    46:32
    Ádám Vay podržel svůj tým nad vodou! Orbanova prudká rána z první měla potenciál, gólman Miskolce ale předvedl další důležitý zákrok!
     
    42:09
    Budapešť vstřelila branku!
    Nenápadná a jednoduchá akce domácích končí třetím gólem, Daniel Kiss si tuhle situaci bude v hlavě přehrávat ještě dlouho! Langkow poslal kotouč před branku, kde se k němu dostal BRANCE ORBAN a usměrnil jej přímo za nepřipraveného Vaye. Kiss si Orbana vůbec nepohlídal, tohle byla školácká chyba. Asistence: Chris Langkow, Cameron Burt.
     
    38:05
    Brown už slavil, Vay ale Klempovu ránu z bezprostřední blízkosti brankoviště vykryl špičkou betonu! Neuvěřitelný zákrok!
     
    32:43
    Individuální akce Galanisze byla pořádně nebezpečná, gólman Újbudy si ale jeho zakončení pohlídal a včas proti němu zasáhl!
     
    30:17
    Možná teď nepůsobí úplně aktivně, přesto však mohli jít do dvoubrankového vedení! Langkow z hranice brankoviště trefil levou tyč!
     
    23:21
    Na lavici hanby míří Ryan Harrison (MIS), dostal dvouminutový trest za podražení. Újbuda tak bude mít za pár sekund přesilovku.
     
    21:25
    První přesilovka pro Lední medvědy! John Negrin (MAC) už usedá na trestnou lavici, kam ho rozhodčí odsoudil na dvě minuty za hákování.
     
    17:33
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté se nyní sesypali jako domeček z karet, nebohý Vay s touhle akcí nemohl nic dělat! Střelu z mezikruží vykryl, dosáhl i na následnou dorážku. Jenže kotouč se i napotřetí dostal na domácí hokejku, konkrétně k MÁTYÁSI ODNOGOVI, který jej uklidil do branky! Domácí čtvrtá formace otáčí stav utkání – 2:1! Asistence: Jesse Dudás, Ákos Szigeti.
     
    14:29
    Obrana Miskolce teď úplně zapomněla na Chrise Boda, který se dostal do úniku! Nebezpečné zakončení vykryl Vay betonem!
     
    13:07
    Závar před brankou DVTK! Za hostujícího gólmana se pokusil kotouč protlačit Terbócs, nakonec ale nebyl úspěšný!
     
    11:12
    Hostující kapitán Bálint Magosi (MIS) míří na dvě minuty na trestnou lavici, dopustil se hákování. Hokejisté MAC tak mají příležitost rychle otočit skóre.
     
    09:05
    Budapešť vstřelila branku!
    Postrach Miskolce CHRIS LANGKOW zničehonic vyrovnává, a připisuje si na své konto už čtvrtou branku v letošním předkole! Hostující obrana si ho vůbec nepohlídala a dovolila mu se nastěhovat až přímo před hranici brankoviště, odkud tečoval ránu Chrise Boda z kruhu mimo dosah Ádáma Vaye – 1:1! Asistence: Chris Bodó.
     
    06:57
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu – tímhle heslem se nyní řídili Alexis Loiseau a RYAN HARRISON. První výpad hostující dvojici nevyšel, jen o pár sekund později se však před Bálizse vrátila a tentokrát už to skončilo gólem! První jmenovaný nahrál k opačné tyči rozjetému Harrisonovi, který z první pohřbil pryž za záda bezmocného strážce budapešťské svatyně. Asistence: Alexis Loiseau.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. Langkow (Bodó), 18. Odnoga (Dudás, Szigeti), 43. Orban (Langkow, Burt), 52. Bodó (Dudás, Langkow) – 7. Harrison (Loiseau), 58. Pance (Loiseau, Harrison)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaulay (A), Negrin, Dudás (A), Burt, Vokla, Bugár, Garát – Obran, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Majoross, Terbócs – Odnoga, Kreisz, Szigeti.
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Vojtkó, Láda, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Albert, Hajós, Ritó.

    Rozhodčí: Novák, Adamec – Orolin, Valo.

    Diváci: 1 450
    MAC Budapešť 3 0 Miskolc
    #1 Pátek 01.03.2019 • 18:00
    Miskolc - MAC Budapešť 1:3
    #2 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Miskolc - MAC Budapešť 2:3 po prodl.
    #3 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    MAC Budapešť - Miskolc 4:2
    bahis siteleri