Sokolov – Nymburk 8:0 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 1:5 (kon.)
Šumperk – Písek 6:0 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 3:2, 2:1) Stav série: 2:1
HC ISMM Kopřivnice
Středa 06.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:42
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Šest minut před koncem máme zaděláno v Kotlině na pořádné drama! Adam Červenka ze svého obranného pásma nabral rychlost a předložil puk na ADAMA KOFRONĚ. Tříbrankový střelec z minulého zápasu dostal i tentokrát puk za Nováka, když ho prostřelil mezi betony! Asistence: Adam Červenka.
     
    51:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení o dvě branky, a to opět v přesilové hře! Valovu střelu zablokovalo tělo některého z hráčů. Puk se příhodně odrazil pro KRYŠTOFA KULHÁNEK. Obránce Havlíčkova Brodu našel volné místo u pravé tyče! Asistence: David Kozlík a David Michálek.
     
    48:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme další obrat ve skóre, tentokrát se o to postarali domácí hráči! Od modré čáry nahazoval kotouč Dominik Vacík a těsně před Hromadou ho tečoval DAVID KOZLÍK! Forvard Bruslařů má formu, jelikož je to jeho třetí gól v posledních dvou zápasech! Asistence: Dominik Vacík a Tomáš Chlubna.
     
    38:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra v přesilové hře vyrovnává podruhé v zápase skóre! Jakub Mach našel před levou štanglí MARTINA TOMÁŠKA, který nadvakrát přehodil beton Čeňka Nováka! Asistence: akub Mach a Dominik Suchý.
     
    35:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme opět vedení na straně domácího celku! Po buly se do střely dostal Petr Kuchta, jenž ztroskotal na Hromadovi, ale jako buldozer sledoval volný kotouč DAVID KOZLÍK. Urostlý útočník dostal puk za bezmocného Hromadu! Asistence: Tomáš Chlubna a Petr Kuchta.
     
    27:05
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra srovnává krok se svým vyzyvatelem! ADAM ČERVENKA prokázal šikovné ruce, když projel přes celé pásmo, až mezi kruhy. Hostující útočník vystřelil na lapačku Nováka, který nedokázal zkrotit prudký puk v rukavici! Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    24:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři potřetí v sérii otáčejí vývoj utkání! Tomáš Semrád krásným pasem přes kříž pásma našel u levé tyče volného MIROSLAVA TŘETINU! Domácí kapitán dokázal dostat puk do poloprázdné klece Tatry! Asistence: Tomáš Semrád a Jan Milfait.
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyrovnávají stav utkání v přesilové hře! Tomáš Semrád nabídl svoji dělovku na hůl JANU MILFAITOVI, jež ji usměrnil za Hromadova záda! Asistence: Tomáš Semrád a Kryštof Kulhánek.
     
    16:36
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice otevírá střelecký účet dnešního utkání! Martin Tomášek vyhrál čistě buly na Davida Stříže, který se s ničím nerozpakoval a poslal touš na branku. Puk těsně před Novákem tečoval DOMINIK SUCHÝ, jenž rozjásal hostující fanoušky! Asistence: David Stříž a Martin Tomášek.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 21. Milfait (Semrád, Kulhánek), 25. Třetina (Semrád, Milfait), 36. Kozlík (Kuchta, Chlubna), 49. Kozlík (Vacík, Chlubna), 52. Kulhánek (Kozlík, Michálek) – 17. Suchý (Stříž, Tomášek), 28. Červenka (O. Sluštík), 39. Tomášek (J. Mach, Suchý), 54. Kofroň (Červenka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Nepokoj, Kulhánek, Vala, Šmíd, Vacík, Kopic – Přidal, Třetina (C), Michálek – Milfait (A), Matušík, Voříšek (A) – Kozlík, Ludvík, Beneš – Chlubna, Kuchta, Cachnín
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Imrich, Ficek, Krutil, Puškár, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Suchý, Tomášek, Kofroň, Gola, O. Sluštík (A)

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Ondřej Bohuněk, Jiří Roupec

    Diváci: 805
    Havlíčkův Brod 3 2 Kopřivnice
    #1 Sobota 02.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 5:4 po prodl.
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 5:4
    #4 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 4:3 po prodl.
    #5 Neděle 10.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 7:1
    bahis siteleri