Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Boston – Columbus 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:4 (kon.)
Colorado – New Jersey 3:0 (kon.) | Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
New Jersey Devils
Neděle 17.03.2019, 20:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:10.
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Colorado Avalanche a New Jersey Devils.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Colorado Avalanche

    Hokejisté dnes domácího Colorada Avalanche mají základní část, která se pomalu, ale jistě začíná naplňovat, velmi dobře rozehranou. V tabulce v Západní konferenci se drží na desáté příčce s dvaasedmdesáti body a stále tak mají šanci porvat se o postup do play-off. Na postupovou pozici ztrácejí sedm bodů. Na své konto dosud zapsali třicet výher a jednačtyřicet proher. Naposledy se jim nedařilo doma proti Anaheimu, se kterým padli 3:5. Byla to tak druhá prohra za sebou a dnes by rádi nepříznivou sérii zastavili. Coloradu budou ještě zřejmě chybět zranění hráči Kameněv, Landeskog, Nieto a Timmins.

    Nejproduktivnější hráči

    Nathan MacKinnon – 89 bodů (36+53)
    Mikko Rantanen – 87 bodů (31+56)
    Gabriel Landeskog – 69 bodů (33+36)
     
    New Jersey Devils

    Hosté z New Jersey Devils už ztratili naděje na postup do vyřazovacích bojů a sezónu tak už pouze dohrávají. V tabulce Východní konference jim patří čtrnáctá příčka se ziskem třiašedesáti bodů. Na postup do vyřazovacích bojů ztrácejí už propastných dvacet bodů. Na své konto zapsali sedmadvacet výher a pětačtyřicetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Naposledy vyhráli na ledě Vancouveru 3:2 po nájezdech a byla to tak druhá výhra za sebou. Dnes je čeká těžké utkání na ledě Colorada, které ještě má šanci proniknout do další fáze sezóny. Čeká nás tak zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít. Hosté mají velkou marodku, na které jsou Hischier, Hall, Bratt, Müller, Vatanen, Wood a také český útočník Zacha.

    Nejproduktivnější hráči

    Kyle Palmiery – 50 bodů (27+23)
    Nico Hischier – 44 bodů (17+27)
    Travis Zajac – 41 bodů (17+24)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se utkaly v probíhající sezóně jednou. Colorado na ledě New Jersey v říjnu loňského roku vyhrálo 5:3. Potvrdí tento úspěch i na domácí půdě v důležitém utkání?
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (COL) – farma
    Martin Kaut (COL) – farma
    Marko Daňo (COL) – farma

    Pavel Zacha (NJD) – zranění
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson (A), Girard, Barrie (A), Cole, Nemeth, Zadorov, Graves – Compher (A), MacKinnon, Brassard – Rantanen, Söderberg, C. Wilson – Calvert, Jost, Kerfoot – Andrighetto, G. Bourque.

    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Severson, A. Greene (C), C. Carrick, Butcher, Santini, White – Noesen, Zajac (A), Coleman – Palmieri (A), Rooney, Agostino – J. Anderson, Pietila, Stafford – M. McLeod, Tangradi, Lappin.

    Rozhodčí: Charron, Rehman – Knorr, Murchison.
     
    Pepsi centrem už zní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Domácí se hned dostali do akce před brankou soupeře, ale nic z toho nebylo. Hosté pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    00:34
    MacKinnon si sjel na levou stranu a po jeho střele skončil puk kousek před brankou New Jersey.
     
    01:05
    Nyní musel zasahovat Philipp Grubauer, jenž lapil střelu hostujícího hráče z levé strany. Hned na to přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:16
    Opět se vhazovalo v pásmu Avalanche, obrana si ale hned sebrala puk a zamířila na druhou stranu. Útočit nyní budou zase domácí hráči.
     
    01:51
    Další přerušení hry, tentokráte před brankou Coryho Schneidera. Vhazování proběhne po jeho levé ruce a domácí tak mohou zůstat v útočné třetině.
     
    01:59
    Sice se tak stalo, ale hosté mají puk na svých hokejkách a snaží se ho vyvézt z obranného pásma.
     
    02:31
    Kerfoot si nebezpečně sjel před branku hostů a nebyl daleko od vedoucí branky. Svou střelou však jen orazítkoval tyč branky Devils.
     
    02:51
    Nyní se pokusili ohrozit branku domácích hosté, ale to se jim nepovedlo. Jejich akce skončila velmi rychle a do té další už vyrážejí opět Laviny.
     
    03:30
    Od Modré čáry pálil jeden z domácích beků, nikdo ze spoluhráčů však kotouč netečoval a ten končí v moci hokejistů New Jersey.
     
    04:47
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., podrážení).
     
    05:11
    Domácí mají kotouč na svých holích a postupně směřují před branku hostů. Zatím jim v tom však brání hosté, kteří pokrývají střední pásmo.
     
    05:40
    Nyní už vyslal nebezpečnou střelu Nathan MacKinnon, ale Cory Schneider si dokázal poradit a jeho střelu lapil. Následně pak hru přerušil.
     
    05:51
    A další střela Nathana MacKinnona, po jeho dělovce z levé strany zaduněly betony Schneidera a hostující brankář tak znovu zastavuje hru.
     
    06:23
    Další obléhání hostující klece, domácí Laviny se však zatím nedokázaly prosadit a přesilovka tak pokračuje i nadále.
     
    06:47
    Nyní jsou už hosté v plném počtu.
     
    07:12
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    07:20
    Po nepřesné souhře hostů v útočném pásmu získali puk znovu domácí hokejisté a namířili si to směr branka New Jersey. Ale hosté je zastavili už ve středním pásmu a dále nepustili.
     
    08:07
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Carl Söderberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:30
    Hosté se uhnízdili v pásmu soupeře a pokusili se o první přesilovkovou střelu. Ta však nepřišla a hned na to se hráči Colorada dokázali osvobodit a puk poslali daleko od své branky.
     
    08:40
    Hosty nyní v rozletu zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    09:02
    Matt Calvert se ve vlastním oslabení dostal do úniku před Schneidera, svou individuální akci ale do zdárného konce nedotáhl. Pošetřil však cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    09:52
    Hosté se osvobozují a posílají puk až před domácí klec. Tohle oslabení, které se už chýlí ke svému konci, patrně už zvládnou.
     
    10:07
    Laviny jsou v plném počtu.
     
    10:38
    Stefan Noesen za brankou domácích bojoval o kotouč s protihráčem, nakonec puk získali hráči Avalanche a dostávají se s ním z obranné třetiny ven.
     
    11:35
    Mikko Rantanen se zjevil těsně před Corym Schneiderem, kterého však zblízka nepřekonal. Brankář hostů zapisuje další zákrok a následně pak nechává hru zastavit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:35
    To ale vše až po komerční přestávce, která právě následuje.
     
    11:49
    Po ní se do akce dostali opět hráči Colorada, kteří chvíli obléhali branku svého dnešního soupeře, avšak Schneider byl opět proti jakékoli střele z holí domácích hokejistů.
     
    12:32
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:49
    Mikko Rantanen tečoval střelu od modré čáry kousek před hostující brankou. Ale obrana New Jersey zakročila a hned na to vyhodila puk až před domácí branku.
     
    13:20
    Další cenné vteřiny pošetřili hosté, kteří poslali puk znovu až před Grubauera. Domácí tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:52
    Alexander Kerfoot z pravé strany vyslal nepříjemnou střelu, kterou brankář hostů poslal do bezpečí. Nicméně domácí celek stále kombinuje před Schniderovou brankou.
     
    14:32
    Hosté ubránili další oslabení a nyní jsou už zase v plném počtu.
     
    15:01
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Coryho Schneidera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:26
    Před brankou hostů se zjevil Kerfoot, jeho následný pokus ale zamířil mimo tři tyče.
     
    16:47
    Cory Schneider vytasil další přesný zákrok po střele domácích z pravé strany a po něm před dotírajícími útočníky Colorada zastavuje hru.
     
    16:47
    Další komerční přestávka.
     
    16:59
    Damon Severson si sjel do mezikruží, jenže ke střele se nedostal díky včasnému zásahu obrany domácích. Grubauer tak mohl být v klidu a nemusel vůbec zasahovat.
     
    17:40
    Hned na to se do akce na druhé straně dostali zase domácí hokejisté, kteří jsou více aktivní, ale také před Schneiderem si přesně nepočínali.
     
    18:17
    Kerfoot znovu získal puk ve středním pásmu a snažil se dostat do útočného pásma, ale znovu se mu to nepovedlo.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    Ofsajd domácích posouzen jako úmyslný a hra se stěhuje před branku Colorada. Hosté tak prakticky zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    19:55
    Ještě se do akce dostali domácí hráči, kteří už před hostující brankou nezahrozili a první dějství je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme se branky nedočkali, a tak na ukazateli skóre svítí stejný stav, jako byl před tímto duelem. Aktivnější jsou domácí hráči, kteří si vypracovali několik šancí, avšak Schneider je dokázal pokrýt. Před brankou zahrozili i hosté, ale Grubauer si s jejich střelami poradil. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 21:03.
     
    Střely na branku: 13 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Kevin Rooney dostal přihrávku do jízdy a sklepával puk na levé straně, ovšem bleskovým zákrokem zakročil domácí brankář a nedopustil, aby šli hosté do vedení!
     
    21:12
    Na druhé straně to zkusili domácí hokejisté, ale jejich pokus šel mimo tři tyče.
     
    22:00
    Po šanci domácích zasahoval hostující brankář Schneider a nechal hru pozastavit. Poté se vhazovalo po jeho levé ruce a domácí se drží v útočném pásmu.
     
    22:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. Kotouč v mezikruží, který nedosáhl jeden z hráčů Colorada, našel TYSON BARRIE a poté svou pohotovou střelou poslal kotouč ke vzdálenější tyči a prostřelil Schneidera – 1:0. Asistence: Nathan MacKinnon a Sven Andrighetto.
    22:22 Tyson BARRIE - 1:0
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Ian Cole – 2 min., faul kolenem).
     
    23:59
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale v přesilové hře se zatím nedokázali na delší dobu uhnízdit. Následně pak domácí vyhazují puk do bezpečí.
     
    24:36
    Grubauer byl v permanenci, šly na něho tři střely po sobě, ale dokázal si poradit. Nicméně hráčům Colorada se nedaří vyhodit puk až před hostující branku.
     
    25:08
    Nyní už ano a kotouč letí až před Schneidera. Hráči New Jersey tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    25:37
    Colorado se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    26:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:51
    Nathan MacKinnon se dostal do blízkosti hostující branky, avšak svou střelou neohrozil brankáře Schneidera.
     
    27:00
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Tyson Barrie – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:37
    Hosté rozehráli další přesilovou hru, ovšem domácí dokázali dostat puk hned do bezpečí a pošetřili cenné vteřiny z oslabení.
     
    28:17
    Z pravé strany střílel Kyle Palmieri, Grubauer však zasáhl a hned poté se domácí hokejisté osvobozují a posílají puk až před hostující klec.
     
    29:00
    Domácí celek se ubránil a už je v plném počtu.
     
    29:37
    Schneider musel znovu být opatrný ve svém brankovišti, když chytil pokus domácích. Stále tak drží naděje svého celku, který prohrává o jednu branku.
     
    30:18
    Nick Lappin si sjížděl do těsné blízkosti Grubauera, nedokázal ho však prostřelit. Domácí hráči pak získali puk a uhánějí s ním do útočného pásma.
     
    31:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No a je z toho druhá branka v síti hostů, ovšem hodně nešťastná. Po střele TYSONA BARRIEHO se totiž kotouč odrazil nejprve od Seversona k Zajacovi a od brusle druhého jmenovaného šel kotouč do odkryté hostující klece – 2:0. Asistence: Sven Andrighetto.
    31:05 Tyson BARRIE - 2:0
     
    31:05
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:46
    Hosté se pokusili dostat se do šance před domácí klecí, ale obrana Lavin jim v tom zabránila.
     
    33:38
    Kerfoot vyslal další nebezpečný projektil na branku soupeře, ale tentokráte včas zasáhl Schneider a dostal puk pod kontrolu.
     
    34:34
    Agostino nahodil puk do středního pásma, ten poté raději sebral domácí brankář a přerušil hru. A na řadě je další komerční přestávka.
     
    35:15
    Domácí obléhali branku soupeře a na Schneidera šla další střela. Pomohla mu však obrana hostů, která srazila kotouč do bezpečí.
     
    36:27
    Tyson Barrie, který je dnes jediným střelcem zápasu, se vytasil s dalším pokusem, ale ten byl tentokráte hodně nepřesný.
     
    36:46
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nathan MacKinnon – 2 min., nesportovní chování).
     
    37:07
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a už se dostali do útočného pásma, kde obléhají Grubauerovu klec.
     
    37:47
    Domácí se dostali na kotouč a dokázali ho dvakrát po sobě vyhodit až před hostující branku. Hráči Devils tak musejí začít od svého brankáře.
     
    38:19
    Ve vlastním oslabení zahrozili domácí hokejisté před Schneiderem, ten si připsal další důležitý zákrok a podržel svůj tým.
     
    38:46
    Domácí hráči se ubránili a už jsou v plném počtu. A hned rozjíždějí akci a míří před branku hostujícího celku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Nathan MacKinnon byl tísněn obranou soupeře a nedokázal tak vystřelit před Schneiderem. Následně pak vznikla před hostující brankou skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval hostující brankář a raději pak přerušil hru.
     
    39:58
    Kotouč mají na svých holích hráči Colorada, ale už nestihnou jakkoli ohrozit hostující branku. Také prostřední část hry je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se domácí dostali do vedení 2:0, když se o obě branky postaral Tyson Barrie. Hosté se zatím prosadit nedokázali a musejí tak dohánět dvoubrankové manko. Uvidíme, zda se jim podaří se zápasem něco udělat, nebo zda domácí své velmi důležité vedení udrží. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 22:00.
     
    Střely na branku: 25 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:13
    Tyson Barrie se natlačil před branku hostů, ale nevystřelil. Po zisku puku pak směřovali hosté před domácí klec, ale také jejich akce byla nepřesná.
     
    40:56
    Carl Söderberg se napřahoval na vrcholu levého kruhu, ale puk mu nesedl a poté neměl jeho pokus takovou razanci, aby branku hostů ohrozil.
     
    41:34
    Tyson Just si sjel do mezikruží, jeho svižná střela však skončila pouze mimo tři tyče.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Connor Carrick – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:38
    Domácí mají k dispozici přesilovou hru. Ovšem hned na začátku se do akce ve vlastním oslabení dostali hosté, ale před Grubauerem neuspěli.
     
    44:30
    Od vlastní branky zakládali další akci hráči Colorada, v početní výhodě se snažili navýšit své vedení, ovšem neúspěšně.
     
    44:59
    Hosté získali puk a hned ho znovu odpálili až před domácí branku, pošetřili tak další cenné vteřiny z oslabení.
     
    45:31
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    46:10
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    46:21
    Nikita Zadorov vyslal od modré čáry nepříjemnou střelu, se kterou si ale hosté poradili. Hned na to pak hráči New Jersey zamířili zase do útočného pásma.
     
    47:11
    Domácí se znovu nedostali do ohrožení hostující branky, jejich náskok je tak stále o dva góly. Naopak hostů se zase nedaří dostat se na kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry.
     
    47:38
    Nyní se to málem povedlo Kylemu Palmierimu. Ten se natlačil na pravé straně před Grubauera, ten včas zakročil a podržel svůj tým!
     
    48:36
    Nyní přišly chvíle pro domácí, kteří dlouho obléhali Schneiderovu branku, ale nakonec se brankář hostů dokázal dobře zorientovat a nepustil soupeře do zakončení.
     
    49:07
    Po dalším zákroku Grubauera je hra přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    49:17
    Carl Söderberg svižnou střelou poslal puk jen do připraveného Coryho Schneidera, jenž zakročil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:00
    Jsme v polovině třetí třetiny a stále jsme se další branky nedočkali. Domácí drží slibný náskok a nepouštějí hosty do výraznějších šancí.
     
    50:56
    Nyní zahrozili před brankou domácích hosté, ale Santini nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče. Poté se do akce hnali zase hráči Colorada.
     
    51:29
    Následuje další komerční přestávka.
     
    51:34
    Agostino poslal puk do předbrankového prostoru, hosté však znovu nedokázali udeřit před domácí klecí a hned na to ztrácejí kotouč, který posílají Avalanche na druhou stranu.
     
    52:33
    Hosté se nyní natlačili před domácí branku, z pravého kruhu to zkusil Stefan Noesen, leč znovu neúspěšně.
     
    53:27
    Kerfoot se snažil projít přes obránce soupeře, ale to mu nevyšlo. Hosté tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    54:24
    Ryan Graves však zachytil kotouč u mantinelu a poté založil akci svého celku. Do útoku tak míří zase Colorado.
     
    54:40
    Následuje ještě komerční přestávka.
     
    55:34
    Domácí stále drží své vedení a už se příliš nikam neženou. Začínají tak svůj výsledek kontrolovat a bránit.
     
    55:58
    Nahození domácích hráčů do útočného pásma, poté střílel na Schneidera Graves, ale jeho pokus končí jen na zadním mantinelu.
     
    57:39
    Hosté jsou v útočném pásmu a Schneider je na střídačce. Zkouší to tedy se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Agostino z rohu kluziště poslal puk do mezikruží, sebrali ho ale domácí a hned ho vytahují pryč z obranné třetiny.
     
    58:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A zřejmě je rozhodnuto. NATHAN MACKINNON sebral kotouč a nabruslil si s ním až do útočného pásma, kde zavezl puk do opuštěné hostující klece – 3:0. Bez asistence.
    58:26 Nathan MACKINNON - 3:0
     
    59:08
    Domácí drží kotouč v obranném pásmu a až nyní ho vyvážejí na druhou stranu. Šetří tak zbytek času a pomalu už začínají slavit domácí důležitou výhru.
     
    59:50
    Stále mají puk hráči Avalanche a fanoušci už odpočítávají poslední vteřiny zápasu. O své vedení už Colorado rozhodně nemůže přijít.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté v důležitém boji o postup do play-off zvítězili na hosty z New Jersey 3:0 a znovu tak zvýšili své šance na postup do vyřazovacích bojů. Hosté nezaznamenali ani jednu branku a na ledě Avalanche tak nezískali ani bod. Narozdíl od domácích jim už o nic nejde a sezónu jen dohrávají se ctí.
     
    Střely na branku: 34 – 22
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 037 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání dnes nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Philipp Grubauer (COL) 22 zák., 0 gólů, 100%
    2. Tyson Barrie (COL) 2+0
    3. Sven Andrighetto (COL) 0+2
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:44:57)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Barrie (MacKinnon, Andrighetto), 32. Barrie (Andrighetto), 59. MacKinnon


    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson (A), Girard, Barrie (A), Cole, Nemeth, Zadorov, Graves – Compher (A), MacKinnon, Brassard – Rantanen, Söderberg, C. Wilson – Calvert, Jost, Kerfoot – Andrighetto, G. Bourque.
    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Severson, A. Greene (C), C. Carrick, Butcher, Santini, White – Noesen, Zajac (A), Coleman – Palmieri (A), Rooney, Agostino – J. Anderson, Pietila, Stafford – M. McLeod, Tangradi, Lappin.

    Rozhodčí: Charron, Rehman – Knorr, Murchison

    Diváci: 18 037
    bahis siteleri