Hoffenheim – Leverkusen 4:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
4:1 (1:1)
Bayer Leverkusen
Pátek 29.03.2019, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:6. (22:21:44)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hoffenheimu, který svého soupeře porazil poměrem 4:1. Domácím vyšel velmi dobře vstup do druhého poločasu, ve kterém se opět ujali vedení. Postupem času se začal projevovat také Leverkusen, avšak další rychlý protiútok domácích skončil třetí brankou. Domácí se snažili vycházet ze zajištěné obrany, což se dařilo, navíc si připravili ještě jednu trefu, která uzavřela účet na konečných 4:1 pro Hoffenheim.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě jeden rohový kop pro domácí hráče, ochozy stadionu pomalu a jistě oslavují vítězství.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    88
    Brenet si celkem překvapivě nedokráčel pro faul, hlavní sudí totiž nechal pokračovat ve hře. Následně se k zakončení uvolnil Demirbay, který trefil boční síť.
     
    87
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ishak Belfodil, přichází Ermin Bičakčić.
     
    86
    Do následné kombinace se zapojil také domácí brankář Baumann, který odkopával ke středovému kruhu, kde se nacházela smečka hráčů v bílém.
     
    85
    Tak trochu zbytečná karta, kterou vyfasoval hostující Havertz. Ten po odpísknutí nesportovně zakopl hrací předmět.
     
    82
    Leverkusen byl blízko ke kontaktní brance, avšak té opět předcházel ofsajd. Snížení se tedy nekoná, ofsajdové postavení potvrdil také opakovaný záběr.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale nepředbíhejme, hostující celek se určitě nebude chtít vzdát.
     
    80
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Leon Bailey, přichází Lucas Alario.
    79. Andrej KRAMARIĆ - 4:1
     
    79
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tohle je pro hostující hráče další rána! Hostující defenzíva si nyní nepohlídala náběh aktivního Belfodila, který se rychlostně dostal přes protihráče, načež špičkou kopačky zakončil kolem Hrádeckýho. Do míče ještě před brankovou čárou vložil nohu ANDREJ KRAMARIĆ.
     
    79
    Posléze s vypětím všech sil dokázal zasáhnout Vogt, který tak za sebe nepustil nadýchanou kolmici. V opačném případě by se Volland dostal do šance.
     
    78
    Brenet si prostřednictvím autového vhazování chtěl vybrat Kramariće, který byl ale obsazen. I přesto se domácí dostali k míči, Belfodil se daleko nedostal.
     
    77
    V pokutovém území ještě na malý moment zůstal hostující obránce Tah, ke kterému se snesl odražený míč. Rána pravým nártem nebyla přesná.
     
    76
    Byl to právě Volland, který trefil nohu protihráče, od které se míč odrazil do zámezí. Bailey tak rozehrál další rohový kop, který byl opravdu hodně přetažený.
     
    75
    Aby toho nebylo málo, tak si útočným faulem pomohl Volland, který ve vzduchu fauloval Demirbaye. Hoffenheim rozehrávku volného kopu uspěchal.

    David Suchý

    Branky: 10. Belfodil (Kramarić), 51. S. Bender (vla.), 61. Belfodil (Grillitsch), 79. Kramarić (Belfodil) – 17. Volland (Brandt)

    Karty:   30. Grillitsch (HOF), 38. Hübner (HOF) – 37. Bailey (LEV), 85. Havertz (LEV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Brenet, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Grillitsch, Bittencourt (74. Otto), Demirbay – Kramarić, Joelinton (51. Amiri) – Belfodil (87. Bičakčić).
    Náhradníci: Stolz – Amiri, Baumgartner, Bičakčić, Nuhu, Otto, S. Posch.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C) (37. Weiser), Tah, Jedvaj, S. Bender – Bellarabi (26. Aránguiz), Baumgartlinger, Brandt – Havertz, Volland, Bailey (80. Alario).
    Náhradníci: R. Özcan – Aránguiz, Alario, Dragović, Kohr, Paulinho, Weiser.

    Rozhodčí: Osmers – Gorniak, Kemptner
    ocianews.com