NY Rangers – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Chicago – Dallas 6:1 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 5:2 (kon.)
Boston – Tampa 3:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Dallas Stars
Sobota 06.04.2019, 02:35 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:11 Patrick KANE - 6:1
     
    56:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rázem ale z klidu přišla blesková akce domácích a další gól. Caggiula vysunul PATRICKA KANEA, ten se dostal do sóla, které zakončil bekhendovým blafákem. Chudobinovi nescházelo mnoho k úspěšnému zákroku, puk mu ale prošel mezi betony a skončil těsně za brankovou čárou. Asistemce: Drake Caggiula, Duncan Keith.
    47:18 Joel L'ESPERANCE - 5:1
     
    47:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Teď už ale nezvládl zasáhnout ani on. Hosté se po Radulovově rozehře stáhli k brance, Seguin přihrával přes brankoviště a volný JOEL L'ESPERANCE trefil odkrytou část branky dříve, než se Ward stačil přemístit. Asistence: Tyler Seguin, Alexandr Radulov.
     
    46:03
    Dallas si zahraje dnes vůbec první přesilovku, dvě minuty za držení dostal Gustav Forsling.
    40:44 Slater KOEKKOEK - 5:0
     
    40:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup domácích do třetí třetiny. Zpoza branky přišla přihrávka na brankoviště, Caggiula sice puk netrefil, ale na levé straně předvedl SLATER KOEKKOEK přesnou střelu z úhlu a Chudobin se nestačil včas přemístit – 5:0. Asistence: Brent Seabrook, Jonathan Toews.
    37:51 Dylan STROME - 4:0
     
    37:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Náskok domácích stále narůstá. Zpoza branky přihrával mezi kruhy Gustafsson, jeho bekhend nedokázali obránci Dallasu odvrátit a tak najednou stál před Chudobinem osamocený DYLAN STROME. Ten nezazmatkoval, šel do kličky a povedlo se mu gólmana hostů překonat – 4:0. Asistence: Erik Gustafsson, Alex DeBrincat.
    33:05 Chris KUNITZ - 3:0
     
    33:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky. CHRIS KUNITZ si zprava najel do pásma, vystřelil a po Chudobinově zákroku se dostal i k dorážce, která obloučkem doplachtila těsně za brankovou čáru. Gól muselo ještě potvrdit video, rozhodčí však měli po chvilce jasno. Asistence: David Kämpf.
    31:11 Dominik KAHUN - 2:0
     
    31:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do trháku a vedou o dvě branky. Do pásma se elegantní kličkou dostal Saad, jeho následnou střelu Chudobin vyrazil před sebe a dovolil tak, aby se DOMINIK KAHUN dostal k dorážce. Ten předvedl rychlou reakci a povedlo se mu puk sklepnout za brankovou čáru. Asistence: Brandon Saad, Brent Seabrook.
     
    26:47
    Domácí vystřídali v brankovišti, Corey Crawford jde dolů, do branky se postavil Cam Ward. Na vině je Crawfordovo zranění třísel.
     
    20:53
    Dallas jde do tří! Dvě minuty za zdržování hry dostal Esa Lindell. Puk poslal mimo ledovou plochu a to rozhodčím ani nemohlo uniknout.
     
    19:15
    Druhá přesilovka pro Chicago, dvě minuty za krosček dostal Jason Spezza.
    16:45 Patrick KANE - 1:0
     
    16:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No a rázem je tu gól pro domácí. Po pravé straně si do útočného pásma nabruslil PATRICK KANE a prudkým švihem přes stínícího soupeře trefil vzdálenější horní růžek Chudobinovy branky. Asistence: Drake Caggiula.
     
    07:20
    Až nyní se pískalo a na trestnou lavici zamířil Mattias Janmark, který se provinil podrážením.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 17. P. Kane (Caggiula), 32. Kahun (Saad, Seabrook), 34. Kunitz (Kämpf), 38. D. Strome (E. Gustafsson, DeBrincat), 41. Koekkoek (Seabrook, J. Toews), 57. P. Kane (Caggiula, Keith) – 48. L'Esperance (Seguin, Radulov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (27. C. Ward) – E. Gustafsson, Keith (A), Seabrook (A), Forsling, C. Murphy, Koekkoek – Caggiula, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, Perlini – P. Kane, Anisimov, DeBrincat – Hayden, Kämpf, Kunitz.
    Dallas Stars: Chudobin (Bow) – J. Klingberg (A), Lindell, Lovejoy, Heiskanen, Fedun, Oleksiak – Radulov, Seguin (A), Dickinson – Comeau, Faksa, Janmark – Pitlick, Dowling, Hintz – B. Ritchie, Spezza (A), L'Esperance.

    Rozhodčí: O'Halloran, Chmielewski – Shewchyk, Knorr

    Diváci: 21 626
    bahis siteleri