Austria – Sturm Graz 0:1 (kon.) | St. Pölten – Wolfsberger 1:3 (kon.) | Linz – Salzburg 0:2 (kon.)
konec
LASK Linz
0:2 (0:1)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 07.04.2019, 17:00 • TGW Arena, Linz • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (18:55:44)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.
    Dnešní výhra Salcburku je 300. od vstupu Red Bullu do klubu

     
    Hosté předvedli ve druhé půli lepší výkon, i tak se ale v některých fázích zápasu dostali pod velký tlak domácích. Domácí mohou mrzet nevyužité gólové příležitosti, dnes jich totiž bylo skutečně dost a výsledek mohl být jiný. Postupem času ale Linz jakoby fyzicky odešel a závěr zápasu Salcburk úplně ovládl. Gólem potvrdil jeho vítězství Daka a hosté měli i další šance, ty už ale proměnit nedokázali. Díky této výhře potvrzuje Salcburk líderskou pozici a na čele má před svým dnešním soupeřem po dnešku sedmbodový náskok.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Smail Prevljak (SLZ)
     
    90+4
    Hosté mohli ještě přidat i třetí gól. Do otevřené obrany domácích si na přihrávku Daku naběhl střídající Prevljak. Ten sice trefil brankáře Schlagera, míč se ale i tak odrazil od gólmana směrem do brány. Hrací předmět napokon skončil na levé tyči domácí branky.
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Moanes Dabour, přichází Smail Prevljak.
    90+1. Patson DAKA - 0:2
     
    90+1
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hotovo! Szoboszlai si na levém křídle narazil míč s Dabourem a izraelský útočník se pak dostal s míčem do pokutového území domácích. Přihrávkou do brankoviště následně našel úplně volného PATSONA DAKU, který zblízka dorazil míč do prázdné brány.
     
    90+1
    Přidaný čas začíná faulem Otubanja na Szoboszlaie na levé straně vlastní poloviny. Hosté s rozehrávkou přímého kopu vůbec nespěchají.
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minúty.
     
    90
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází Markus Wostry, přichází Yusuf Otubanjo.
    88. Moanes Dabour (SLZ)
     
    88
    Další obrovská šance hostů! Ulmer založil rychlý útok hostů, na jehož konci se přes Daku a Szoboszlaie dostal míč mezi obránci domácích k Dabourovi. Sám před Schlagerem kanonýr hostů neuspěl, brankář domácích ho vychytal levou nohou.
    86. Dominik Szoboszlai (SLZ)
     
    86
    Hosté mohli asi definitivně rozhodnout! Krásná rychlá akce skončila přihrávkou Daboura za obranu na volného Szoboszlaie, který se pokusil o oblouček ponad vybíhajícího brankáře Schlagera. Brankář domácích dokázal míč jemně tečovat a napokon ho odkopl do bezpečí Frieser.
     
    85
    Hosté zatím zvládají závěr zápasu mistrovsky. Joao Victor si nabíhal za kolmou přihrávkou Goigingera, Ramalho ho ale čisto od míče odstavil a nechal ho doskákat do zámezí.

    Michal Sadlek

    Branky: 19. Gulbrandsen, 90+1. Daka

    Karty:   84. Wiesinger (LIN) – 37. Junuzović (SLZ), 40. Minamino (SLZ), 45+1. Samassékou (SLZ), 68. Schlager (SLZ), 79. Lainer (SLZ)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.
    LASK Linz: Schlager – Wostry (90. Otubanjo), Trauner (C), Wiesinger – Frieser, Holland, Michorl, Ullmann – Goiginger, Klauss (67. S. Tetteh), Joao Victor.
    Náhradníci: Gebauer – Pogatetz, Benko, Otubanjo, S. Tetteh, Haudum, Cvetko.

    FC Red Bull Salzburg: Stankovic – Lainer, Ramalho, Onguéné, Ulmer (C) – Schlager, Samassékou, Junuzović (80. Szoboszlai) – Gulbrandsen (83. Daka), Dabour (90+3. Prevljak), Minamino.
    Náhradníci: Walke – Vallci, Prevljak, Szoboszlai, Daka, Häland, Mwepu.

    Rozhodčí: Alexander Harkam
    bahis siteleri