KLDR – Nový Zéland 5:8 (kon.) | Gruzie – Island 6:3 (kon.)
konec
Gruzie
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
Island
Pátek 26.04.2019, 23:30 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:04
    Gruzie právě vstřelila branku!
    S islandskými šancemi na bodový zisk je hotovo. Kotouč zůstal po odrazu stát mezi kruhy poblíž islandské svatyně, kde k němu měl blíže ALEXANDER VASILČENKO. Ačkoliv k němu ihned přistoupil obránce Robert Palsson, útočník Gruzie se kolem něho obtočil, z otočky vypálil a lapačka Hedströma nezasáhla přesně. Gólman Islandu má na tomto gólu také trošku svého podílu. Bez asistence.
    52:12 Oliver OBOLGOGIANI - 5:3
     
    52:12
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Jeden z islandských hráčů mohl poslat puk na pravou stranu modré pro volného spoluhráče, ale přihrál na jiného, obsazeného, a vznikl protiútok Gruzie. Když už to vypadalo, že hosté svůj kontr zpozdili, přišla přihrávka Kurbatova z levého kruhu před branku, kde se prosadil rodák z finského Espoo OLIVER OBOLGOGIANI, hrající pátou nejvyšší finskou soutěž za IHK Helsinki. Asistence: Arťom Kurbatov.
     
    33:49
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Islanďany vychází dnes oslabení hodně draho, inkasují třetí branku při své početní nevýhodě. Gruzínci naopak otáčí stav zápasu z 0:3 na 4:3, když Obolgogiani poslal puk na modrou pro ARŤOMA KURBATOVA a jeho nápřah skončil až v síti, jelikož toho Hedström přes čtyři hráče moc neviděl. Asistence: Oliver Obolgogiani.
    22:05 Oliver OBOLGOGIANI - 3:3
     
    22:05
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Začíná se od nuly. Axel Orongan hodně laxně dával puk zpátky na modrou pro Gunnara Arasona, který se také úplně nepřemohl, aby kotouč získal. To samozřejmě byla voda na mlýn pro napadajícího OLIVERA OBOLGOGIANIHO, jenž upaloval na branku Hedströma. Patrně by bylo nařízeno trestné střílení, jelikož ho Arason dvakrát sekl, ale to nebylo potřeba. Forvard Gruzie dvakrát zamíchal s pukem a i když v pádu takřka nezakončil, kotouč projel pod gólmanovými betony do sítě. Asistence: Alexandr Žužunašvili.
    19:35 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 2:3
     
    19:35
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Také spoluhráče Žužunašviliho s Kozjulinem přináší druhou branku Gruzínců. Oba dva si tentokrát vyměnili role a Kozjulin z pravé strany dal přesný pas mezi kruhy, odkud se ALEXANDR ŽUŽUNAŠVILI trefil po ledě naprosto přesně k levé tyči a puk se ještě lehce otřel o tyčku. Gruzie využívá přesilovku pět na tři a rázem se dostává na dostřel jedné branky. Asistence: Arťom Kozjulin.
    17:33 Arťom KOZJULIN - 1:3
     
    17:33
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci přesilovou hru rychle využívají. Žužunašvili vybojoval za brankou kotouč, povyjel si dopředu a vzápětí naservíroval přesný pas před branku na najíždějícího ARŤOMA KOZJULINA a ten už měl snadnou úlohu. Bývalý forvard moskevských Gladiátorů mířil přesně a křesá svému týmu špetku naděje na dramatizaci zápasu. Asistence: Alexandr Žužunašvili.
    11:07 Axel ORONGAN - 0:3
     
    11:07
    Island právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Islandu je po chvíli využita a znovu v tom má prsty Miloslav Račanský. Český rodák vypálil od modré pořádnou dělovku, kterou sice Iljenko ještě stihl vyrazit. Ale jen na pravou stranu, kde byl připravený AXEL ORONGAN, útočník Dallasu Snipers ve WSHL, který na letošním šampionátu do 18 let divize 3A a do 20 let divize 3 dal dohromady 11 branek. Pro takového snajpra nebyl problém z první dorazit kotouč do volné části klece. Asistence: Miloslav Račanský, Robert Palsson.
    09:20 Miloslav RAČANSKÝ - 0:2
     
    09:20
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané jdou během dvou mnut do dvoubrankového vedení a zdá se, že udávají směr, jakým se bude tento zápas vyvíjet. Spolupráce Sigurdsson, Račanský přináší druhou branku. Robert Sigurdsson potáhl puk po pravé straně do útočného pásma a křižnou přihrávkou podél brankoviště předložil touš pro MILOSLAVA RAČANSKÉHO, který se u levé tyčky nemýlil a jasně posílá puk nad brankáře Iljenka do sítě. Asistence: Robert Sigurdsson, Axel Orongan.
    07:11 Miloslav RAČANSKÝ - 0:1
     
    07:11
    Island právě vstřelil branku!
    Miloslav Rakansky. Tak čtou místní hlasatelé jméno úspěšného střelce, což je pochopitelné, háček nad céčkem českého útočníka v islandských barvách v zápasu chybí. Forvard, který hrál v mládeži třeba za Havlíčkův Brod nebo za Kometu, dostal na pravé straně kvanta prostoru a střelou z pravého kruhu se trefil na vzdálenější tyč. Jde o čtvrtý gól MILOSLAVA RAČANSKÉHO na tomto turnaji. Asistence: Robert Sigurdsson.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Kozjulin (Žužunašvili), 20. Žužunašvili (Kozjulin), 23. Obolgogiani (Žužunašvili), 34. Kurbatov (Obolgogiani), 53. Obolgogiani (Kurbatov), 57. Vasilčenko – 8. Račanský (Sigurdsson), 10. Račanský (Sigurdsson, Orongan), 12. Orongan (Račanský, Palsson)


    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Švecov, Comaja, Šalunov, Jeiranašvili, Minasiani – Žužunašvili, Kozjulin, Obolgogiani – Vasilčenko, Dumbadze, Kočkin – Gongadze, Vedjapin, Charizov. Trenér: Roland Svanidze
    Island: Hedström (Sigurbergsson) – G. Arason, Palsson, Blondal, Thorsteinsson, V. Arason, Jonsson – Sigurdsson, Račanský, Orongan – Mikaelsson, Leifsson, Sigrunarson – Kristinsson, Johannesson, Andresson – Gudnason, Knutsson, Atlason – Arnason. Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Tomasz Radzik – Justin Cornell, Sem Ramirez
    bahis siteleri