Finsko – Švýcarsko 3:0 (kon.) | Francie – Maďarsko 0:5 (kon.) | Česko – Rusko 2:3 (po pr.)
konec
Francie
0:5 (0:2, 0:0, 0:3)
Maďarsko
Pátek 26.04.2019, 15:00 • Zimní stadion Příbram • Evropský pohár žen do 16 let • Skupina B
Partner:
     
    44:52
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak je tu ještě hřebíček do francouzské rakve. Seregélyová po čtyřech brankách přidává první asistenci, našla za obranou nehlídanou EMMU KREISZOVOU, která puk zametla mezi betony gólmanky – 0:5. Asistence: Míra Seregélyová.
    44:42 SEREGÉLYOVÁ - 0:4
     
    44:42
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A hra bez gólmanky pro ni končí stejně špatně jako celý zápas. Léa Bergerová na modré nezastavila maďarské vyhození a pak ještě propadla v bruslařském souboji s MÍROU SEREGÉLYOVOU, která puk dojela jako první a napálila ho do prázdné klece – 0:4! Bez asistence.
    33:37 SEREGÉLYOVÁ - 0:3
     
    33:37
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Favoritky utkání podruhé využívají přesilovku a na světě je hattrick! Orsolya Józsaová vyzvala od mantinelu MÍRU SEREGÉLYOVOU, která na středu napřáhla a z první se trefila přesně – 0:3! Asistence: Orsolya Józsaová, Kármen Kerekesová.
    11:59 SEREGÉLYOVÁ - 0:2
     
    11:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    No, provedla akorát obrovskou chybu a ve vlastní přesilové hře inkasuje druhou branku! MÍRA SEREGÉLYOVÁ se za modrou čarou dostala ke kotouči a v brejku nad ničím nepřemýšlela, prostě napálila puk mezi betony gólmanky do sítě – 0:2! Bez asistence.
    03:04 SEREGÉLYOVÁ - 0:1
     
    03:04
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    České reprezentantky na tribuně řvou sborové Hun-Hun-Hungary, neboť Maďarky přesilovou hru využívají a ujímají se rychlého vedení! Kreiszová nabídla puk na pravou stranu MÍRE SEREGÉLYOVÉ, která se do něj z první opřela opravdu nádherně a trefila se do malého místečka na bližším růžku – 0:1! Asistence: Emma Kreiszová, Dorottya Gengeliczkyová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Seregélyová (Kreiszová, Gengeliczkyová), 12. Seregélyová, 34. Seregélyová (Józsaová, Kerekesová), 45. Seregélyová, 45. Kreiszová (Seregélyová)


    Francie: Madronaová (Vallaová) – Bergerová, Morelová (C), Sommerová, Archibaldová, Bourcetová – Nuttinová (A), Barbiratiová, Nonnenmacherová (A) – Clementová, Farnaudová, Gaydonová – Lengelleová, Delettriesová, Barbierová. Trenér: Jean-Baptiste Chauvin.
    Maďarsko: Tóthová (Szabóová) – Véghelyiová, Gengeliczkyová, Kotsisová, Bukorová, A. Mártonová, L. Mártonová, Marslová – Seregélyová (A), Kreiszová (C), Józsaová – Cservjacsenková, Metzlerová, Papacseková – Schmidt-Natkayová (A), Stroblová, Szelényiová – Kerekesová, Ivádyová. Trenér: Botond Bedö.

    Rozhodčí: Růžičková – Hájková, Pipková.
    bahis siteleri