Argentina – Nikaragua 5:1 (kon.)
konec
Argentina
5:1 (2:0)
Nikaragua
Sobota 08.06.2019, 02:10 • Estadio San Juan del Bicentenario (San Juan, Provincia de San Juan) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezké ničím nerušené sobotní ráno. (04:25:43)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 7:13.
     
    To je vše. Rozhodčí ukončuje tento jednoznačný zápas a Argentina s klidem vítězí 5:1. Druhý poločas odstartoval Lautaro Martínez, který vsítil na 3:0 a vzápětí na to i na 4:0. Deset minut před koncem přišel ještě pátý gól do sítě hostů, ten završil Pereyra. A aby hosté neodjeli s prázdnou, tak v samotném závěru byla nařízena penalta, kterou Barrera proměnil. Poslední zápas Argentiny před Copou Americou je u konce, další jejich zápas uvidíme 16.6. proti Kolumbii. Nikaragiu čeká o den později Costa Rica.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lionel Messi není spokojený s výsledkem, celý zápas je jakýsi naštvaný, důvod bohužel nevíme, ale zajímá mě to již celé utkání.
     
    90+2
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty.
    90+1. BARRERA - 5:1
     
    90+1
    Tým Nikaragua právě vstřelila branku!
    Hosté se alespoň dočkali jedné branky. Za pokutový kop se postavil JUAN BARRERA a s přehledem poslal míč pod břevno. Brankář neměl šanci!
    90. Penaltový zákrok
     
    90
    Byla nařízena penalta pro Nikaraguu!
     
    89
    Otamendi chybuje ve vápně a pro Nikaraguu je tu pokutový kop!!
     
    88
    Jak hra, tak i diváci se v hledišti výrazně uklidnili, jelikož atmosféra na dnešním utkání byla zcela vynikající, jen utkání se celou dobu vyvíjelo skoro v chůzi a navíc utočila jen Argentina.
     
    86
    Argentina zahrávala nadějný přímý kop, za který se postavil Paulo Dybala. Zvolil střelu přímo a málem mu to vyšlo. Maradiaga se ale stihl včas přemístit k druhé tyči a ránu skvěle vyrazil.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Copete (Nikaragua).
     
    84
    Dnešní utkání sleduje 25 286 diváků. Je vyprodáno!
     
    82
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Betancur, přichází Flores.
    80. PEREYRA - 5:0
     
    80
    Argentina právě vstřelila branku!
    Je to už 5:0!! Po levé straně se dobře uvolnil De Paul, který následně dokázal přihrát na zadní tyč. Martínez o milimetry netrefil míč a Hattrick mu vyfoukl lehkou tečí do prázdné sítě ROBERTO PEREYRA!
     
    79
    Maradiaga v akci! Z velké dálky se o zázrak pokusil Paredes, jenže jeho pokus nebyl zrovna nejlépe kopnutý a brankář si s tím skvěle poradil.
     
    78
    Argentina již kombinuje na polovině hostů a nikam se již netlačí, utkání dohrávají v klidu, jelikož náskok mají více než dostačující.
     
    75
    Domácí zahrávali rohový kop, který byl rozehrán na krátko, poté přišel centr na zadní tyč, kam si sbíhal Martínez, jenže ten byl na centr příliš krátký.
     
    74
    Messi byl vystřídán a Hattricku se tak nedočká, ovšem dva góly má i Martínez, tak dočká se alespoň on?
    73. MARTÍNEZ - 4:0
     
    73
    Argentina právě vstřelila branku!
    A je tu další gól po rohové situaci. Roh pronikl až na zadní tyč, kde se do zakončení dostal úplně volný LAUTARO MARTÍNEZ a dnes završuje svůj druhý gól.
     
    72
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Foyth, přichází Mori.
     
    70
    Pereyra putoval s míčem po levé straně, kde však narazil na Rosase, a ten ho již dále nepustil.
     
    67
    Lo Celso znovu rozdával přihrávky. S míčem se dostal na hranici vápna, místo střely ale zvolil přihrávku na levou stranu, kde se nacházel čerstvý de Paul. Ten se rozhodl o střelu z první, jeho pokus ale skončil pouze na horní síti.
     
    65
    Velmi smolný zápas pro Galeana, jelikož do hry nastoupil v 47. minutě, ovšem v 64. minutě je střídán znovu, jelikož si při střele Dybaly přivodil zranění ramene.
     
    64
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Acuňa, přichází de Paul.
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Galeano, přichází Goufas.
    62. MARTÍNEZ - 3:0
     
    62
    Argentina právě vstřelila branku!
    Je to 3:0! Rohový kop, který dostali domácí k dispozici směřoval na LAUTARA MARTÍNEZE, ten si v chumlu zpracovával míč, až nakonec vystřelil rychlou střelu a nedal brankáři šanci.
     
    61
    Dva Argentinští hráči se teď nedomluvili. Lo Celso přihrál dobrou přihrávku na Dybalu, ten se ale rozhodl o posunutí na Martíneze, jenže tomu byl míč z kopačky odkopnut. A následně se do finálního zakončení opřel Dybala, ale do střely mu vlétl jeden z obránců.
     
    59
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Punyed, přichází Cadena.
     
    58
    Oba celky posílají na hřiště čerstvé hráče, tudíž se skoro nehraje a když už se hraje, tak míč mají na kopačce Argentinci. Abych pravdu řekl, tak i přesto jejich dominanci, nehrají zrovna nejlepší fotbal.
     
    56
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Suaréz, přichází Pereyra.
     
    55
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Rodríguez, přichází Tagliafico.
     
    53
    Hosté měli opravdu namále. Ze zálohy přišla přihrávka na brankáře, ten musel rychle vyběhnout a míč odkopnout, při odkopu však trefil stojícího obránce, který následně upadl, ale podařilo se mu nohami odstavit Dybalu.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Martínez (Argentina).
     
    50
    Argentinci pokračují ve stejné hře, jako v prvním poločase. Z levé strany nyní přilétl centr, na který si na zadní tyči sbíhal Saravía, jenže při pokusu zakončit byl atakován obráncem, a ten mu nic nedovolil.
     
    48
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Montenegro, přichází López.
     
    48
    Messi nakonec Hattrick nepřidá, jelikož byl vystřídán, místo něj nastoupil též velmi známý hráč, který hraje po boku Ronalda a tím je Dybala.
     
    47
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Messi, přichází Dybala.
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Aguero, přichází Martínez.
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Lorente, přichází Maradiaga.
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Chavarría, přichází Galeano.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 3:25.
     
    V nastaveném čase se již nic nestalo a rozhodčí tak s klidem ukončil první poločas. V úvodu, vlastně po celou dobu poločasu byli dominantní domácí a hosty na vlastní polovinu pustili pouze jednou. Držení míče je 70%-30% tudíž můžeme vidět, kdo je pán na hřišti. Góly vůbec nepřicházely, ovšem to by nesmělo být Messiho, který vše začal. V 36. minutě prokličkoval obranou a za dvě minuty dorážel do prázdné brány. To bylo v první části vše, uvidíme co nám přinese část druhá.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    43
    Další poněkud zbytečný faul hostů. Chavarría se naštval, když ztratil míč, pro jeho návrat musel faulovat a má štěstí, že byl rozhodčí hodný a kartu mu neudělil.
     
    40
    Messi je velmi blízko Hattricku, kterého se dle mě dočká, jeho spoluhráči mu to jednoznačně dopřejí a teď už jen otázka, zda to dokáže ještě v prvním poločase, nebo až v druhém.
    38. MESSI - 2:0
     
    38
    Argentina právě vstřelila branku!
    To se nám najednou s góly roztrhl pytel! Lo Celso našel nejdříve dobře Aguera, který poté zkusil střelu, brankář ji ale pouze vyrazil a LIONEL MESSI s přehledem dorazil do prázdné sítě.
    36. MESSI - 1:0
     
    36
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak jsme se dočkali!! LIONEL MESSI si udělal z obrany Nikaragui doslova kužely. Nejdříve prošel kolem Copeta, poté kolem Rosase a následně s přehledem zakončil a brankáři nedal šanci!
     
    32
    Blíží se nám první poločas a stále čekáme na gól. Domácí se s tím strašně piplají, před brankovištěm zbytečně a příliš dlouho kombinují, až nakonec přijde chybná přihrávka a akce je u konce.
     
    31
    Celý stadion bedlivě vyčkával na zahrání přímého kopu, Messi však trefil pouze obranou zeď a dnes již podruhé nevyužívá přímého kopu.
     
    29
    Další zbytečný faul ze strany Nikaragui, jelikož Messi si staví přímý kop z cca 18 metrů! Uvidíme branku?
     
    27
    Gól už klepal na dveře!! Messi vybojoval míč na hranici vápna, místo střely však zvolil přihrávku na Suaréze, a ten v dobré střelecké pozici orazítkoval pouze tyč!
     
    26
    Žlutou kartu dostává Punyed (Nikaragua).
     
    25
    Punyed neopatrnou hrou tvrdě srazil k zemi Rodrígueze a rozhodčí mu bez váhání uděluje žlutou kartu !
     
    23
    Domácí již doslova mají přilepený míč na kopačkách, protože z dvaceti tří minut utkání ho měli u sebe dvacet dva minut cca.
     
    21
    Sázkaři na tento zápas měli k dispozici na Argentinu pouze góly, nebo střelce, jelikož na čistou výhru nebyl vypsán ani kurz, zatímco na Nikaraguau byl vypsán kurz 35!
     
    19
    Nikaraguané zahrávali první rohový kop, ten rozehráli na krátko, a poté zkoušel centrovat Bonilla, jenže do míče dal příliš velkou razanci a balón skončil v zámezí.
     
    18
    Statistika držení míče: 65%-35%
     
    17
    Argentina se nikam moc nežene, hrají klidný fotbal, hlavně kombinační fotbal, uvidíme za jak dlouho padne první branka.
     
    15
    Chyba v obraně Nikaragui málem znamenala branku. Quijano úplně vypustil zpracování míče, toho vzápětí využil domácí Rodríguez, jenže ten si s míčem zaběhl do příliš velkého úhlu a vystřelit již nedokázal!
     
    13
    Brankář Lorente se musel znovu činit. Messi našel skulinku v obraně, kam poslal výtečnou přihrávku na Acuňu, ten získal míč na hranici vápna, odkud ihned vypálil, jeho zajímavý pokus ale brankář chytil.
     
    12
    Suaréz dobře nacentroval z pravé strany, na jeho centr se snažil naběhnout Lo Celso, jenže na centr byl krátký.
     
    11
    A bohužel neuvidíme něco podobného jako v semifinále ligy mistrů. Messi do toho zřejmě nedal vše a balón poslal pouze do obranné zdi.
     
    10
    Je tu faul na Messiho, tudíž brankář Lorente si musí dávat velký pozor ! Messi totiž bude zahrávat přímý kop z cca 25 metrů.
     
    9
    Divácká kulisa je na tomto utkání velmi výborná, takže opravdu sledujeme zápas se vším všudy.
     
    8
    Argentinci zahrávali rohový kop, ten směřoval do středu vápna, ovšem žádný hráč se do něj nepustil, míč totiž přímo ze vzduchu chytil brankář Lorente.
     
    7
    Saravia dobře nacentroval na přední tyč, tam si ještě lépe seběhl Kun Aguero a svojí tečí málem poslal míč do sítě, jenže chyběly milimetry!
     
    6
    Domácí hráči ještě nepustili Nikaraguu k míči, ta se zatím brání a domácí stále útočí.
     
    4
    A málem tu byla první střela. Lo Celso našel dobrou přihrávkou na hranici vápna Messiho, ten se následně s míčem otočil, ale střelu kterou vyslal, nebyla vůbec dobrá.
     
    3
    Paredes bojoval na středu hřiště s míčem na kopačce, přitom ho však atakoval Punyed, který nakonec míč nezískal, jelikož ho Paredes ještě stihl posunout na Messiho.
     
    2
    Argentina do dnešního utkání nakonec nastoupila ve velmi silné sestavě, k vidění bude například Messi, či Aguero a už teď před zápasem musím říct, že je nejspíš vyprodáno!
     
    1
    Po patnácti minutovém zpoždění se konečně hraje a o úvodní výkop se postarali domácí hráči z Argentiny.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči trochu se zpožděním přicházejí na hřiště. Argentina nastupuje v modro-bílých dresech, zatímco Nikaragua v dresech modrých.
     
    Úvodní sestavy:

    Argentina: Armani – Acuna, Otamnedi, Foyth, Saravia – Paredes, Ridríguez, Lo Celso – Suárez, Aguero, Messi
    Náhradníci: Dybala, Andrada, Mori, Casco, Pizarro, Pezella, Tagliafico, De Paul, Martínez, DI Maria, Marchesín

    Nikaragua: Lorente – Quijano, Copete, Rosas, Montenegro – López, Chavarría, Punyed, Bonilla – Bentacur, Barrera
    Náhradníci: Galeano, Serapio, Rodríguez, Pérez, Flores, Maradiaga, Huete, Arteaga, Goufas, Cadena, Cano, López

    Rozhodčí: E. Gamboa – C. Urrutia, E. Cisternas.
     
    Pro Nikaraguau je to určitě svátek, hlavně pro hráče. Pokud tedy Argentina nastoupí v silné sestavě, tak i přesto, že by hosté prohráli, zápas by si určitě užili. Bude to jejich premiéra, protože s Argentinou nemají žádný vzájemný duel. Nikaragua též hrála naposledy tři měsíce zpátky a to s Guatemalou, v utkání nakonec smolně prohráli 1:0. Výkop je nakonec stanoven na 02:10 a odehraje se na velkém stadionu v San Juan.
     
    Argentina je na tom velmi dobře. Poslední zápas, tři měsíce zpátky vyhráli nad Marokem, dnes je však čeká soupeř, se kterým se nikdy v historii neutkali, tudíž budeme sledovat zajímavý duel. Argentina je velký favorit a též se očekává hodně gólů, takže nudit se určitě nebudeme. Stále nevíme koho hlavní kouč do týmu povolá a zda se dočkáme nějaké slavné hvězdy, jako je například Messi, Dybala či Otamendi. Jelikož Copa America klepe na dveře, tak alespoň nějakou hvězdu očekávám, protože hráči se musí sehrát.
     
    Dobrý den, všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes máme na programu zajímavý duel Argentina – Nikaragua. Favorita nejspíš víme a moc dobře známe, ovšem nevíme kdo dnes za Argentinu nastoupí v hlavní sestavě. Pokud nastoupí Messi a spol. můžeme očekávat gólovou nadílku v červnu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:10.

    Gerard Filip

    Branky: 36. Messi, 38. Messi, 62. Martínez, 73. Martínez, 80. Pereyra – 90+1. Barrera (pen.)

    Karty:   51. Martínez (ARG) – 26. Punyed (NGA), 85. Copete (NGA)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 7:13.
    Argentina: Armani – Acuna (64. de Paul), Otamnedi, Foyth (72. Mori), Saravia – Paredes, Rodríguez (55. Tagliafico) , Lo Celso – Suárez (56. Pereyra) , Aguero (47. Martínez), Messi (47. Dybala)
    Náhradníci: Dybala, Andrada, Mori, Casco, Pizarro, Pezella, Tagliafico, De Paul, Martínez, DI Maria, Marchesín, Pereyra

    Nikaragua: Lorente (47. Maradiaga) – Quijano, Copete, Rosas, Montenegro (48. López) – López, Chavarría (47. Galeano) (64. Goufas), Punyed (59. Cadena), Bonilla – Betancur (82. Flores), Barrera
    Náhradníci: Galeano, Serapio, Rodríguez, Pérez, Flores, Maradiaga, Huete, Arteaga, Goufas, Cadena, Cano, López

    Rozhodčí: E. Gamboa – C. Urrutia, E. Cisternas

    Diváci: 25 286
    bahis siteleri