Columbus – Seattle 1:2 (kon.) | Cincinnati – Houston 3:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:3 (kon.)
Kansas City – Chicago Fire 1:0 (kon.) | Los Angeles FC – Vancouver 6:1 (kon.) | San Jose – Real Salt Lake 1:0 (kon.)
Atlanta United – New York RB 3:3 (kon.) | Philadelphia – Orlando City 2:2 (kon.)
konec
Philadelphia Union
2:2 (1:0)
Orlando City
Neděle 07.07.2019, 22:40 • Talen Energy Stadium, Chester • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou velmi dramatický zápas americké MLS mezi Philadelphií a Orlandem, který skončil remízou 2:2.

    S bodem budou jednoznačně spokojenější hráči hostí, kteří po většinu zápasu tahali za kratší konec provazu, avšak z minima dokázali vytěžit maximum. Na úvodní branku jsme příliš dlouho čekat nemuseli. Už ve čtvrté minutě se totiž po centru Picaulta z pravé strany hlavou prosadil Marco Fabian. Domácí měli další šance na navýšení skóre, ty však nevyužili a ve finálním výsledku je to musí pořádně mrzet.

    Trenéru O'Connorovi v utkání dokonale vyšla střídání. Nejprve do hry přišel Nani, jenž tři minuty po svém pobytu na hřišti, tedy v 67. minutě naservíroval centr na hlavu Doma Dwyera, jenž se prosadil podobně, jako v první půli Fabian. Další skvělý tah přišel v 80. minutě, kdy na rohový kop Orlanda už přišel místo Dwyera Santiago Patiňo. No a po centru a vyražené hlavičce Muellera, jenž mimochodem také přišel do hry jako střídající hráč, se míč odrazil právě k nově příchozímu útočníkovi, který vsítil branku snad po pěti vteřinách na hřišti.

    Alespoň bod ale nakonec domácí vybojovali. V 90. minutě Real našel Kacpera Przybylka a polský kanonýr technickým zakončením na zadní tyč nedal Roweovi šanci zasáhnout. V nastavení byla Philadelphia dokonce blízko dalšímu obratu v utkání, jenže proti zakončení Elliotta vytáhl exkluzivní zákrok gólman Rowe.

    Utkání tak skončilo remízou, po níž Philadelphia v čele Východní konference uskakuje druhému DC United na rozdíl pěti bodů, Orlando zásluhou bodu přeskakuje na deváté pozici Chicago.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (00:46:54)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Medunjanin dostal více volného prostoru, balón si však do střelecké pozice nepřipravil ideálně, slabší levou nohou přestřelil bránu o pořádný kus.
    90+4. Brian Rowe fantastickým zákrokem zachránil Orlandu bod
     
    90+4
    Fantastický zákrok Briana Rowea zřejmě zachránil Orlandu bod! Do centru z pravé strany se položil Elliott, avšak hostující gólman ukázal neskutečný reflex, když levou rukou vytěsnil míč nad břevno!
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Matthew Real (Philadelphia Union).
     
    90+2
    Picault si naváděl míč do ideální palebné pozice, avšak Miller po celou dobu pohybu soupeře skvěle vykrýval. Domácí hráč se tak uchýlil pouze k nahrávce.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno! Nově příchozí Real připravil nahrávkou ideální střeleckou pozici KACPERU PRZYBYLKOVI, jenž technickým pokusem na zadní tyč prostřelila Rowea! Čeká nás velmi dramatický závěr zápasu!
     
    89
    Střídání v týmu Philadelphia Union: ze hřiště odchází Kai Wágner, přichází Matt Real.
     
    88
    Hráči v bélím nyní dokonce získali balón a ještě dobrou půl minutu kombinovali kolem středového kruhu. Domácím se nepodařilo tutu sérii přihrávek nijak přerušit, až sám Rosel to zkazil nepřesným pasem.
     
    87
    Orlando se už vůnec nežene dopředu, v závěrečných minutách se bude soustředit hlavně na ubránění velmi překvapivého vedení.
     
    86
    Exekuce se chopil Haris Medunjanin, bosenský středopolař ale napálil jen dobře postavenou zeď.
     
    85
    Collin byl opět poslán k zemi. Tentokráte to ovšem bylo těsně za hranicí soupeřovy šestnáctky. Bude následovat přímý kop z ideální pozice pro přímé ohrožení branky.
     
    84
    Przybylko prodloužil hlavou na Bedoyu, který předal Elliottovi. Po jehoce centru se ale poslký forvard nedokázala prosadit přes dvojici stoperů.
     
    83
    Tak to je pořádný šok pro domácí hráče, kteří jsou v utkání jasně lepším celkem, přesto prohrávají.
    81. Santiago PATIŇO - 1:2
     
    81
    Orlando City právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! SANTIAGO PATIŇO snad po pěti vteřinách na hřišti převrací vedení na stranu Orlanda! Hlavičku Muellera gólman Blake pouze vyrazil před sebe. K míči doběhl nejrychleji právě Patiňo, jenž už měl velmi snadnou práci.
     
    80
    Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Dom Dwyer, přichází Santiago Patiňo.

    Milan Huppert

    Branky: 4. Fabian (Picault), 90. Przybylko (Real) – 67. Dwyer (Nani), 81. Patiňo

    Karty:   90+3. Real (PHI)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:8.
    Philadelphia Union: Blake – Gaddis, Elliott, Collin, Wágner (89. Real) – Bedoya, Medunjanin, Aaronson (78. Fontana) – Fabian (67. Santos) – Przybylko, Picault
    Náhradníci: Freese – Trusty, Fabinho, Real, Allen, Fontana, Santos

    Orlando City: Rowe – O'Neill (64. Nani), De John, Miller – Smith, Powers, Rosel, Ascues, Acosta – Michel (74. Mueller), Dwyer (80. Patiňo)
    Náhradníci: Ranjitsingh – Méndez, Johnson, Mueller, Patiňo, Nani, Ruan

    Rozhodčí: Sibiga – Uranga, Garner
    thejrc.org