Liverpool – Norwich 4:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
4:1 (4:0)
Norwich City
Pátek 09.08.2019, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    64. Teemu PUKKI - 4:1
     
    64
    Norwich právě vstřelil branku!
    Hostující celek se přeci jenom dočkal! Po autovém vhazování se k míči dostal Buendía, jehož fantastická kolmice našla mezi obránci naběhnuvšího TEEMU PUKKIHO, který pálil ke vzdálenější konstrukci. Adrián byl bez šance, střela byla velice přesná.
    42. Divock ORIGI - 4:0
     
    42
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tady to vypadá na pořádný debakl! Liverpool se usadil na útočné polovině, načež měl hodně prostoru kolem sebe Alexander-Arnold, jehož fantastický centr našel volného DIVOCKA ORIGIHO, který hlavičkovým pokusem počtvrté překonal brankáře Krula.
    28. Virgil van Dijk - 3:0
     
    28
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A ten nakonec přináší třetí branku! Odpovědnost na sebe vzal Salah, který gestem ruky signalizoval cvičený signál. Jeho nabídka se nakonec snesla do přehuštěného prostoru, kde si nejvýše vyskočil VIRGIL VAN DIJK, který hlavičkou o zem překonal Krula.
    19. Mohamed SALAH - 2:0
     
    19
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na druhou branku jsme zas tak dlouho nečekali! Hostující obrana si ve svém pokutovém území nepočínala vůbec důrazně, čehož dokázal využít Firmino, který načasoval přihrávku pro MOHAMEDA SALAHA, jenž zamířil podél brankáře Krula.
    7. Grant HANLEY - 1:0
     
    7
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na úvodní branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Liverpool to zkoušel po levém křídle, přičemž se k míči dostal Origi, který to zkoušel prudkou nabídkou do malého vápna, kde do přihrávky vložil kopačku GRANT HANLEY, který zamířil za záda vlastního brankáře.

    David Suchý

    Branky: 7. G. Hanley (vla.), 19. M. Salah (Firmino), 28. V. van Dijk (M. Salah), 42. Origi (Alexander-Arnold) – 64. Pukki (Buendía)

    Karty:   60. Leitner (NRW), 65. Buendía (NRW)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:9.
    Liverpool FC: Alisson (39. Adrián) – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – Henderson (C), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah, Firmino (86. Milner), Origi (74. Mané).
    Náhradníci: Adrián – Keïta, Mané, Matip, Oxlade-Chamberlain, Milner, Shaqiri.

    Norwich City: Krul – Aarons, G. Hanley (C), Godfrey, Lewis – McLean, Trybull (70. O. Hernández) – Buendía, Stiepermann (58. Leitner), Cantwell – Pukki (83. Drmić).
    Náhradníci: Fährmann – Byram, O. Hernández, M. Vrančić, Leitner, Drmić, Roberts.

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Burt

    Diváci: 53333
    bahis siteleri