Kazaň – Arsenal Tula 1:0 (kon.) | Ufa – Rostov 2:0 (kon.) | Dynamo – Lok. Moskva 1:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Neděle 18.08.2019, 18:00 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou i druhou část hry. Zpočátku se jednalo o pokračování vyrovnané hry. Postupně Dynamo Moskva ztrácelo rychlost a takovou tu chuť po vítězství. Zatímco jejich soupeř dostával více prostoru a nakonec byli odměněni otočením skóre a to díky brance Antona Mirančuka . Dynamo se ve zbytku utkání ještě snažilo zachránit alespoň remízu, ale ani (po celý zápas aktivní) závěrečný pokus Clintona N'Jieho z levého úhlu nevedl k vyrovnání a Dynamo Moskva si připisuje celkovou třetí porážku v letošní sezóně a rozhodně nemají zrovna nejlepší vstup do nové sezóny. (19:57:39)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:19.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Zákrok brankáře Guilherme: 1.
     
    90+3
    A poslední šanci měl, kdo jiný, než aktivní Clinton N'Jie. Ten už však byl hodně z úhlu a Guilherme si pohlídal prostor u své pravé tyčky.
     
    90+3
    Další dlouhý míč před branku, ale ani nyní se domácí nedostanou k míči a Dmitrij Živogljadov jej bezpečně odkopává daleko od své branky.
     
    90+2
    Snaha o rychlé poslání míče před branku, ale hráči Dynama vůbec nesedl míč na kopačce.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Rifat Žemaletdinov, přichází Dmitrij Živogljadov.
     
    90
    O tři minuty prodlužuje hlavní sudí toto moskevské derby.
     
    89
    Čas se krátí a domácí celek se zatím nedostal k žádnému závěrečnému tlaku. Navíc jejich soupeř má ještě dvě možnosti střídání, kterými potenciálně může ušetřit další kus, již nejspíše, nastaveného času.
     
    87
    Guilherme takticky zdržoval a vidí žlutou kartu.
     
    87
    Lokomotiv nyní čekají perné poslední minuty zápasu. Dokážou udržet nadějný stav zápasu a připsat si své celkové čtvrté vítězství?
     
    86
    Opět v této předchozí akci měl prsty rychlonohý Clinton N'Jie, který už se chystal zakončit, ale těsně před ním vypíchl skluzem míč soupeř.
     
    85
    Domácí nyní udělali vítr ve vápně soupeře, ale zakončení se jim příliš nepodařilo, ale notně to povzbudilo ochozy na stadionu.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Vladislav Ignatěv (FK Lokomotiv Moskva).
     
    83
    Střídání v týmu FK Dynamo Moskva: ze hřiště odchází Maximilian Philipp, přichází Vjačeslav Gruljov.
    82. Anton MIRANČUK - 1:2
     
    82
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hosté mně vzápětí dávají za pravdu a je tu otočení vývoje zápasu! ANTON MIRANČUK si ve vápně parádně narazil míč s Žemaletdinovem, následně si ještě potáhl míč a přízemní střelou k levé tyči překonává brankáře Dynama . Asistence: Rifat Žemaletdinov.
     
    81
    Vypadá to, že více sil má hostující celek, tak uvidíme!

    Adam Dořák

    Branky: 3. Philipp – 28. Al. Mirančuk (pen.), 82. An. Mirančuk (Žemaletdinov)

    Karty:   13. Szymański (DMO), 48. T. Šunjić (DMO) – 2. Barinov (LMO), 67. Krychowiak (LMO), 68. Idowu (LMO), 84. Ignatěv (LMO), 87. Guilherme (LMO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:19.
    Dynamo Moskva: Leščuk – Plijev, Rykov (C), T. Šunjić (64. Ordec), Paršivljuk – N'Jie, Kaboré, Szymański (59. Cardoso), Philipp (83. Gruljov) – Šejdajev, Neustadter.
    Náhradníci: Sedov – Cardoso, Černych, Jevgeněv, Gruljov, I. Kalinin, Morozov, Moskvičov, Ordec, Pančenko, Joãozinho, Rauš.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, Idowu, Ćorluka (C), Höwedes – Žemaletdinov (90+1. Živogljadov), Barinov, Al. Mirančuk, Krychowiak, An. Mirančuk – Smolov (78. Djordjević).
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Cerqueira, Kolomejcev, Kulikov, S. Kvěrkvelija, Magkejev, Timur, Tugarev, Živogljadov, Djordjević, Titkov.
    ocianews.com