Banská Bystrica – Mnichov 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Cardiff 5:2 (kon.) | Hämeenlinna – Plzeň 1:2 (po pr.)
Grenoble – Kärpät 2:6 (kon.) | Rungsted Seier Capital – Zug 0:5 (kon.) | Liberec – Belfast Giants 6:1 (kon.)
Bern – Skellefteå 4:5 (0:1 po s.n.) | Ambri-Piotta – Färjestad 2:1 (kon.) | Moser Medical Graz 99ers – Frölunda 1:5 (kon.)
po prodl.
HPK Hämeenlinna
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 05.09.2019, 18:00 • Pohjantähti Areena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:17 Milan GULAŠ - 1:2
     
    60:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod putuje do západočeské metropole! MILAN GULAŠ zachytil rozehrávku soupeře a dostal se přes Petteriho Nikkilü. Následně nejproduktivnější hráč Plzně na dvakrát překonal Voutilainena. Bez asistence.
     
    59:18
    Pas z obranné modré čáry mířil na útočnou polovinu, kde byl najetý mezi obránci Tommi Tikka. Domácí hráč už jel sám na Dominika Frodla, jenž si kličku do forhendu pohlídal betonem.
     
    57:36
    Od hrazení nahazoval puk před branku Innala, do jehož pokusu vložil hůl Markus Nenonen. Puk pak zamířil těsně vedle branky a halou to jen zahučelo.
     
    52:12
    Milan Gulaš přihrál přes soupeře mezi kruhy, kde se nacházel Petr Straka. Jeho zakončení se ale do prostoru tří tyčí nevešlo, tohle mělo skončit gólem.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu HPK Hämeenlinna (Valtteri Puustinen – 2 min., sekání).
     
    49:44
    Směrem mezi kruhy si navedl kotouč Niklas Friman, jenž mířil do protipohybu Dominika Frodla. Hostující gólman se výborně natáhl a černou gumu schoval do lapačky.
     
    46:19
    Tak to je nemilé, protože Jaroslav Pavelka míří na střídačku a jeho místo nově zaujme Dominik Frodl.
     
    46:19
    Hämeenlinna se řítila do přečíslení a Jaroslav Pavelka měl znovu plné ruce práce. Celou situaci na sebe vzal Markus Nenonen, jenž mířil do šibenice, jenže český brankář byl připraven.
     
    45:45
    Plzeň mohla jít do vedení, ovšem to by si Petr Kodýtek musel počínat mnohem zkušeněji. Hostující útočník převzal přihrávku mezi kruhy, kde byl sám, jenže zakončil jen do betonu gólmana.
    40:38 Cody KUNYK - 1:1
     
    40:38
    Hämeenlinna právě vstřelila branku!
    Musíme přiznat, že je zaslouženě vyrovnáno! CODY KUNYK ujel soupeři za brankou a po jejím objetí zasunul kotouč po ledě za brankovou čáru. Jaroslav Pavelka dlouho odolával, jenže tentokrát si už neporadil. Asistence: Jere Innala a Arto Laatikainen.
     
    36:17
    Ve velké příležitosti se objevil Vojtěch Němec, který si najel před branku z levé strany. Hostující útočník už byl sám před brankářem, ale finskou svatyni střelou na zadní tyč minul.
     
    35:09
    Přihrávku přes osu hrací plochy převzal Jere Innala, který ale v kruhu pro vhazování se střelou dlouho otálel, a tak se plzeňský gólman stihl přesunout.
     
    31:04
    Domácí celek opět zkusil signál, kdy přihrávka šla z modré čáry do kruhu pro vhazování. Zakončení z jedné ale vyrazil výborným zákrokem Jaroslav Pavelka, který se po puku vrhl lvím skokem.
     
    29:18
    Z modré čáry putovala přihrávka na pravý kruh, kde se nacházel Jere Innala. Finský hráč směřoval zakončení na zadní tyč, ovšem branku trestuhodně minul.
     
    29:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roman Vráblík – 2 min., hákování).
     
    24:14
    Po početní výhodě je Hämeenlinna aktivnější, opět se totiž nachází před plzeňskou svatyní. Přihrávku před brankou převzal Valtteri Puustinen, který jej ale neusměrnil za západočeského gólmana.
     
    21:04
    Za českou obranu si najel Jere Innala, který se řítil sám na branku. Ovšem jeho pokus po ledě vyrazil Jaroslav Pavelka betonem, to byl další fantastický zákrok.
     
    20:34
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:48
    Další velký zákrok hostujícího brankáře! Valtteri Puustinen přihrál přes celou šířku hrací plochy, kde se nacházel Cody Kunyk. Jeho zakončení z kruhu pro vhazování pokryl znovu skvělý Jaroslav Pavelka.
     
    14:56
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min., hákování).
     
    14:46
    Chybnou rozehrávku Plzně nepotrestal Cody Kunyk, jenž byl sám mezi kruhy, ale dlouho mu trvalo zpracování. Do akce se ještě zapojil Markus Nenonen, který Jaroslava Pavelku nepokořil z hranic brankoviště.
     
    13:25
    K dobré šanci se dostal Miroslav Indrák, který převzal přihrávku přes střed hrací plochy. Ovšem jeho zakončení do protipohybu zlikvidoval finský brankář betonem.
    05:47 Milan GULAŠ - 0:1
     
    05:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se dostávají do vedení! MILAN GULAŠ si z finské obrany udělal dobrý den, když se z rohu prokličkoval až před branku, odkud propálil Voutilainena střelou na první tyč. Plzeňský kapitán potvrzuje, proč patří mezi nejlepší hráče v české nejvyšší soutěži. Asistence: Roman Vlach.
     
    03:41
    Před Plzeňskou brankou se nacházel jeden z domácích hráčů. Jeho první střela brankáři vypadla, jenže Jaroslav Pavelka si poradil i s následnou dorážkou.
     
    02:05
    Jaroslav Pavelka si poradil s první střelou soupeře, ale musel se hodně natahovat. Paavo Tyni oklamal pohybem obránce a mířil na první tyč, jenže jeho pokus z kruhu pro vhazování vyrazil český gólman.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 41. Kunyk (Innala, Laatikainen) – 6. Gulaš (Vlach), 61. Gulaš


    HPK Hämeenlinna: Voutilainen (Karjalainen) – Nikkilä (A), Laatikainen (A), Eronen, Friman (C), Latvala, Tyni, Laavainen – Innala, Kunyk, Nenonen (TS) – Cornet, Lucenius, Krivošík – Tavi, Tikka, Puustinen – Ruokonen, Kanninen, Lahtela – Kombe.
    HC Škoda Plzeň: Pavelka (47. Frodl) – Pulpán (A), Čerešňák, Moravčík, Kaňák, Budík, Vráblík, Houdek – Pour, Vlach, Gulaš (C, TS) – Němec, Heřman, Kantner – Rob, Kolda, Indrák – Straka (A), Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Raming (RUS), Koistinen – Nikulainen, Pekkala (všichni FIN)

    Diváci: 2965
    bahis siteleri