Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 20.09.2019, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:30 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 2:3
     
    41:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Chaos v obranném pásmu Jaroslavle ale pokračoval a přeci jen vyvrcholil třetím gólem Moskevské oblasti! SVJATOSLAV GREBENŠČIKOV si dojel pro puk do rohu kluziště, vybruslil si s ním do levého kruhu a rychlou střelou švihem nedal Lazušinovi žádnou šanci. Asistence: Daniil Pylenkov.
    37:00 Jakub JEŘÁBEK - 2:2
     
    37:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Co se teď asi honí hlavou Antonu Landerovi, který před chvíli neproměnil šanci na 3:0 a naprosto zbytečným faulem zavinil oslabení, které pomohlo Viťazu vyrovnat na 2:2?! Sjomin si tentokrát rozmyslel střelu z levého kruhu, puk shodil na Jevsejenkova a ten otočil hru doprava, odkud přesunujícího se gólmana propálil JAKUB JEŘÁBEK. Asistence: Alexandr Jevsejenkov, Alexandr Sjomin.
    35:31 Miro AALTONEN - 2:1
     
    35:31
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a snižují na rozdíl jediného gólu! Sjomin mohutně napřáhl z levého kruhu. Lazušin tvrdou ránu vyrazil před sebe, kde Nättinen posunul puk doprava a MIRO AALTONEN už ho uklízel do prázdné branky. Asistence: Joonas Nättinen, Alexandr Sjomin.
    22:46 Pavel KUDRJAVCEV - 2:0
     
    22:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí dělají druhý důležitý krok směrem ke čtvrtému vítězství v sezóně! Svitov se zleva přibližoval Samonovovi, nezalekl se ležícího beka a ještě předložil kotouč PAVLU KUDRJAVCEVOVI, který ho jednoduše dorazil do sítě. Asistence: Alexandr Svitov.
    15:24 Anton LANDER - 1:0
     
    15:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Další akce už končí gólem a Lokomotiv se v šestnácté minutě dostává do zaslouženého vedení! Skóre utkání otevřel ANTON LANDER, který v pravém kruhu převzal přihrávku ze zadního mantinelu a prudkou střelou švihem poslal puk za Samonovova záda. Assitence: Stěpan Sannikov, Ty Rattie.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Lander (Sannikov, Rattie), 23. Kudrjavcev (Svitov) – 36. M. Aaltonen (Jo. Nättinen, A. Sjomin), 37. Jeřábek (Jevsejenkov, A. Sjomin), 42. Grebenščikov (Pylenkov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Kronwall (C), Savčenko, Nakládal, Rafikov, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – Lander (A), Rattie, Sannikov – S. Da Costa, Alexejev, J. Averin – Kajumov, Kovalenko, Ivanov – Kudrjavcev, Iljenko, Apalkov – Svitov (A).
    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (I. Ježov) – Jevsejenkov (A), Jeřábek, Golovkov, V. Lajunen, Stasenko, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Makejev, P. Černov – Jo. Nättinen, M. Aaltonen (A), Vyglazov – Petrakov, Arťuchin, Mons – Koltygin, Grebenščikov, Laričev – Mojsejev.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Judakov – Kanifadin, Parikov
    bahis siteleri