Ústí n/L – Chrudim 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Poruba 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kobra 5:4 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Žďár n/S 1:4 (kon.) | Litomyšl – Přerov 2:9 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:2, 2:1, 1:1 - 1:0)
HC Kobra Praha
Neděle 29.09.2019, 14:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    60:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři obrací misky vah na svoji stranu a připisují si bonusový bod. Richard Cachnín odmítl obránce položil si gólmana a objel branku. Před ní našel volného JAROSLAVA MUSILA, který pověsil puk do horních pater branky. Asistence: Richard Cachnín.
     
    59:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Power play se Bruslařům vyplácí! Zmatky v předbrankovém prostoru trestá MATYÁŠ MACHOVSKÝ! Asistence: Richard Cachnín.
     
    54:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do opětovného vedení. Puk si vzal pod kontrolu MASÚR KÁNINSKÝ, který si vybruslil od levého mantinelu. Útočník Kobry překvapil Váchu, když trefil puk o beton,a ten se odrazil do sítě! Asistence: Jan Ksandr.
     
    37:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme opět vyrovnáno. RICHARD CACHNÍN připravil o kotouč jednoho z hostů a jel sám na Matyáše Ondríka. Maskovaného muže Kobry překonal stylem Petera Forsberga. Asistence: Jaroslav Musil a Jiří Kratochvíl.
     
    35:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav neměl moc dlouhého trvání! Z pravé strany se dostal do pásma MICHAL SUP, jenž překonal Váchu k bližší tyči! Asistence: Maxmilián De Sousa.
     
    35:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dorovnávají stav utkání. Střela od modré byla tečovaná JAROSLAVEM MUSILEM. Kotouč se zvedl do vzduchu a skončil za bezmocným Ondríkem! Asistence: Michal Kerber a Richard Cachnín.
     
    16:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra opět trestá chybu v defenzivě! MANSÚR KÁNINSKÝ ukázal šikovné ruce, když si obhodil obránce a pověsil puk pod břevno! Asistence: Jan Výrut.
     
    15:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři srovnávají krok se svým soupeřem. Richard Cachnín našel krásnou nahrávkou JAROSLAVA MUSILA, jenž se opřel do puku. Ten skončil v síti, když ho nedokázal Matyáš Ondrík zkrotit ve své výstroji! Asistence: Richard Cachnín a Jan Janiurek.
     
    08:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané trestají chybu v rozehrávce! Richard Mucha vystihl nahrávku v obranném pásmu Havlíčkova Brodu. Hráč Kobry přiklepl puk JANU KSANDROVI, který prostřelil přesouvajícího se Nedvěda! Asistence: Richard Mucha.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 16. Musil (Cachnín, Janiurek), 36. Musil (Kerber, Cachnín), 38. Cachnín (Musil, Kratochvíl), 60. Machovský (Cachnín), 61. Musil (Cachnín) – 9. Ksandr (Mucha), 17. Káninský (Výrut), 36. Sup (Sousa), 55. Káninský (Ksandr)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (34. Vácha) – Škareda (C), Trupl, Kerber, Kratochvíl, Marek, Spilka – Cachnín (A), Pártl, Musil – Vacík, Janiurek, Machovský – Košťál (A), Havel
    HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Skalík, Vandirek, Skorčík, Ženíšek, Stejskal, Cichoň – Mucha (A), Sup, De Sousa, Ksandr, Výrut, Šálek (C), Škutina, Káninský, Černý

    Rozhodčí: Nikola Marek – Martin Musil, Jakub Kučera
    bahis siteleri