Vladivostok – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 1:2 (kon.)
Riga – Omsk 0:7 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 02.10.2019, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Alexej BYVALCEV - 2:1
     
    57:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě je tady drama! Petrohrad totiž využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky! Na prudký nástřel před branku si nabruslil ALEXEJ BYVALCEV a se štěstím dopravil puk do sítě! Asistence: Sergej Plotnikov, Vladimir Tkačov.
    28:30 Emil GALIMOV - 2:0
     
    28:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek přidává také druhou branku! Parádní výkon Kazaně. Po střele z pravé strany se kotouč odrážel před brankou Petrohradu, kde se dokázal zorientovat EMIL GALIMOV, jež dorazil puk do sítě! Asistence: Vladimir Tkačov, Denis Zaripov.
    25:55 Arťom GALIMOV - 1:0
     
    25:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Zcela před brankou zůstal osamocený ARŤOM GALIMOV, který dostal přihrávku a střelou pod břevno otevřel skóre! Pro hosty je to po posledních minutách velký šok! Asistence: Stanislav Galijev.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Galimov (Galijev), 29. E. Galimov (Tkačov, Zaripov) – 58. Byvalcev (S. Plotnikov, Tkačov)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Jarullin, Wikstrand, Pedan, Ožiganov, Judin, Chenkel, Fazylzjanov – K. Petrov, Cormier, Azevedo – Zaripov, Galimov, Galijev – Lukojanov, Fisenko, M. Gluchov – Frattin, Tkačov, E. Galimov.
    SKA Petrohrad: Melničuk (Nalimov) – Zub, Dyblenko, Rundblad, Tokranov, Galeňuk, Rukavišnikov, Zemčonok – S. Plotnikov, Lehterä, Tkačov – Karpov, Byvalcev, Kagarlickij – Děrgačov, Kemppainen, Barabanov – Ketov, Kablukov, Kuzmenko – Marčenko.

    Diváci: 8111
    bahis siteleri