Bordeaux – Saint-Étienne 0:1 (kon.) | Monaco – Rennes 3:2 (kon.) | Marseille – Štrasburk 2:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:1 (0:0)
AS Saint-Étienne
Neděle 20.10.2019, 15:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Mohlo být vyrovnáno! Do šestnáctky se hnal Josh Maja, který šel ze strany sám na brankáře. Ovšem Stéphane Ruffier výborně vyběhl a vyrovnání odmítl. Hostující brankář je tak hrdinou střetnutí.
    90+3. Denis BOUANGA - 0:1
     
    90+3
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Po dlouhých dohadech byl pokutový kop rozehrán a po něm jde ASSE do vedení! K rozehrání se postavil DENIS BOUANGA, jenž trefil levý horní roh branky. Benoît Costil sice vystihl směr střely, ale nedosáhl na ní.
    90. Pokutový zákrok
     
    90
    Pokutový kop pro Saint-Étienne! Střídající Arnaud Nordin vnikl do šestnáctky, kde rychle zasekl míč, a tak ho k zemi stáhl Pablo. Hostující hráč toho využil a ochotně upadl!
     
    84
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Júsuf Aït Binnásir, přichází Josh Maja.
     
    83
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Ryad Boudebouz, přichází Arnaud Nordin.
     
    80
    Střídající Hwang Ui-jo oživil hru a v poslední akci zamířil zleva do šestnáctky. Jeho tvrdou ránu ale vyrazil hostující brankář, který drží ASSE ve hře o body.
     
    77
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Yohan Cabaye.
    69. Neuznaná branka
     
    69
    Yacine Adli táhl akci domácího celku středem hrací plochy, ovšem Jimmy Briand se nacházel v ofsajdovém postavení. Jelikož se domácí útočník dotkl balonu, tak branka Hwanga Ui-joa nemůže platit.
    68. Hwang Ui-jo (BOR)
     
    68
    Zpoza šestnáctky se do míče opřel Hwang Ui-jo, jehož pumelice mířila pod břevno, ovšem do míst, kde stál Stéphane Ruffier. Centr od rohového praporku byl odvrácen, ale přišel centr z pravé strany. K hlavičce se dostal Pablo, jehož pokus zamířil nad břevno.
     
    55
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Samuel Kalu, přichází Hwang Ui-jo.
     
    46
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïc Perrin, přichází Timothée Kolodziejczak.
     
    33
    Bordeaux přebírá otěže zápasu a je z toho další velká šance! Centr z pravé strany odvrátila obrana jen na hranici velkého vápna, odkud ihned vypálil Yacine Adli. Ovšem Stéphane Ruffier byl znovu skvěle postaven a zasáhl.
     
    32
    Už třetím potrestaným hráčem hostujícího ASSE je Vahbí Chazrí (Saint-Étienne). Ten totiž dohrál šlapákem soupeře a hlavní rozhodčí neměl jinou volbu.
    31. Yacine Adli (BOR)
     
    31
    Z velké dálky se do míče opřel Yacine Adli, jehož pokus mířil do levého spodního rohu branky. Ovšem Stéphane Ruffier se skvěle natáhl a vyrazil pokus na rohový kop. Po něm se k hlavičce dostal Pablo, ovšem hostující brankář už měl snadnou práci.
     
    28
    Wesley Fofana (Saint-Étienne) nemohl zastavit pohyb, a tak naverboval koleny Yacinea Adlia. Je tak druhým potrestaným hráčem hostujícího mužstva.
     
    24
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Laurent Koscielny, přichází Vukašin Jovanović.
     
    19
    A o minutu později už hostující kapitán žlutou kartu vidí! Loïc Perrin (Saint-Étienne) tentokrát zastavil nedovoleně Jimmyho Brianda, a tak se předchozí varování změnilo v potrestání.
     
    16
    Tak tohle byla obrovská šance na straně domácího mužstva, které se mělo radovat. Do šestnáctky naběhl François Kamano, který už byl sám před brankářem. Jeho pokus jen těsně minul zadní tyč!
    8. Ryad Boudebouz (SET)
     
    8
    Do šestnáctky si naběhl Ryad Boudebouz, který se kličkou zbavil brankáře. Ovšem hostující hráč už se nacházel ve velkém úhlu, tak musel volit přihrávku, na kterou si počíhal Benoît Costil.
     
    2
    Rychlou změnou pohybu se soupeře zbavil Denis Bouanga, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus mířil pod břevno, ovšem Benoît Costil vytáhl míč na rohový kop. Centr od praporku mířil za šestnáctku, odkud byla vyslána nepovedená střela.

    Michal Luxa

    Branky: 90+3. Bouanga (pen.)

    Karty:   19. Perrin (SET), 28. Fofana (SET), 32. Chazrí (SET)


    Držení míče: 63 % : 3 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:18.
    Girondins Bordeaux: Costil (C) – Mexer, Koscielny (24. Jovanović), Pablo – Kamano, Adli, Otávio, Benito – Aït Binnásir (84. Maja), Kalu (55. Hwang Ui-jo) – Briand.
    Náhradníci: Poussin – Maja, Tchouaméni, Jovanović, Hwang Ui-jo, Kwateng, Bellanova.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Saliba, Perrin (C) (46. Kolodziejczak), Fofana – Palencia, M'Vila, Youssouf, Bouanga – Boudebouz (83. Nordin) – Abi, Chazrí (77. Cabaye).
    Náhradníci: Moulin – Kolodziejczak, Hamouma, Berić, Debuchy, Cabaye, Nordin.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli
    bahis siteleri