Třinec – Ústí n. L. 0:1 (kon.) | Vyšehrad – Vlašim 2:1 (kon.) | Chrudim – Dukla Praha 3:2 (kon.)
Žižkov – Brno 1:0 (kon.) | Líšeň – Vítkovice 5:1 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
5:1 (2:0)
MFK Vítkovice
Sobota 26.10.2019, 14:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté si berou zpět svůj čtyřbrankový náskok. ADRIÁN ČERMÁK obdržel přihrávku za pokutové území a dnes již podruhé pěknou trefou z této vzdálenosti rozvlnil vítkovickou síť.
     
    74
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Úspěšně zahraný rohový kop to ale změnil. K zakončení se po centru dostal FILIP ZORVAN, který uklidil míč do domácí brány, konkrétně do jejího levého dolního rohu.
     
    60
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek pokračuje ve své kanonádě. Martin Zikl během přečíslení dva na jednoho poslal míč JANU HLADÍKOVI, který si jej zpracoval, zvedl hlavu, zamířil a trefil se pěknou střelou k levé tyči.
     
    57
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Máme tu třetí gól ve vítkovické bráně. Někdy je potřeba mít i dávku štěstí. Své o tom ví i MARTIN ZIKL, který si hrudí pokusil sklepnout míč, udělal to ovšem tak šikovně, že rovnou trefil pravý dolní roh brány.
     
    43
    Líšeň právě vstřelila branku!
    O chvíli později už však brankář hostů loví míč ze své sítě podruhé! Slovenský záložník ADRIÁN ČERMÁK se rozhodl vypálit zpoza vápna a byla to správná volba. Míč zapadl přesně k pravé tyči brány.
     
    34
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek střílí úvodní branku zápasu a ujímá se vedení! Centr z levé strany hřiště byl prodloužen na MICHALA JEŘÁBKA, který z blízkosti brány poslal míč za záda gólmana Vítkovic.

    Filip Krůza

    Branky: 34. Jeřábek, 43. Ad. Čermák, 57. Zikl, 60. Hladík, 83. Ad. Čermák – 74. Zorvan

    Karty:   56. Bačo (LIS), 82. Demeter (LIS)


    SK Líšeň 2019: Šustr – Jeřábek, Hlavica (C), Bačo, Suchý – Ad. Čermák – Reteno Elekana (71. M. Vintr), Demeter, Hladík, T. Machálek (89. Bednář) – Zikl (76. O. Ševčík).
    Náhradníci: Vítek – Bednář, O. Ševčík, O. Vintr, M. Vintr.

    MFK Vítkovice: Květon – Surzyn, Holiš (C), Klusák, Stříž – Suchan, Matěj (46. M. Kovařík) – Buchvaldek (74. Motyčka), Zorvan, Kania – Chvěja (74. Matoušek).
    Náhradníci: Simkanič – Bzirský, M. Kovařík, Martišiak, Matoušek, Motyčka, Praus.

    Rozhodčí: Petřík – Vlasjuk, Myška
    bahis siteleri