Le Mans – Nice 3:2 (kon.) | Nantes – Paris FC 8:0 (kon.) | Méty – Brest 1:1 (3:4 po pen.)
Monaco – Marseille 2:1 (kon.) | Remeš – FBBP 01 2:1 (kon.) | Montpellier – Nancy 3:2 (kon.)
Amiens – Angers 3:2 (kon.) | Chamois Niortais – Toulouse 1:2 (kon.)
konec
Stade de Reims
2:1 (2:0)
FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01
Středa 30.10.2019, 21:05 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzský Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu ne počtenou! (22:57:35)
     
    Domácí tým nakonec ve druhém poločase uhájil své vedení a může se radovat z postupu do dalšího kola francouzského poháru. Hosté kousali v druhé půli, a to hodně nepříjemně. Matam se ještě postaral i snížení a dal svému týmu naději, ale Remeš už si to pohlídala. To ještě navíc Cafaro zahodil penaltu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Po žluté kartě následoval přímý kop v podání domácího hráče, který nebyl vůbec špatně zahraný. Pichot se musel prezentovat reflexivním zákrokem.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Lacour (FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01).
     
    89
    Hosté tak ještě mají minimální šanci na srovnání stavu! Remeš ale hraje nyní hodně aktivně a drží míč na svých kopačkách, a to hodně daleko od brány.
    88. Penalta
     
    88
    Mohlo být rozhodnuto, ale není! Mathieu Cafaro sice pálil na druhou stranu, než kam skákal gólmana, jenže napálil jen tyč! To je selhání.
     
    86
    Po tom navíc získali domácí balón do své moci. Jeden z nich poté upadl v pokutovém území a rozhodčí po krátkém přemýšlení nařizuje penaltu!
     
    85
    Hosté se prezentovali dalším atakem, po kterém i vystřelili. Tento pokus se ale vůbec nevešel mezi tři tyče a Lemaitre může v klidu odkopávat.
     
    84
    Domácí získali míč a hned hledali spoluhráče dlouhým pasem. Nakonec se míč dostal na druhou stranu na Kutesu, ale tomu rána vůbec nesedla.
     
    83
    Hostům začíná pomalu ale jistě ubíhat čas na srovnání dnešního stavu. S tím asi moc lidí nepočítali, ale Péronnas se zatím prezentuje dobrým výkonem.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Doumbia, přichází Sissoko.
     
    80
    Pichot se nyní musel mít na pozoru. Centr vyrazil mimo nebezpečí, načež jeho spoluhráči poslali míč alespoň na autové vhazování.
     
    79
    Nyní už to vypadalo na domácí straně zajímavě, ale skóre se přesto nemění. Vše totiž zazdila velmi nepřesná přihrávka do šestnáctky.
     
    78
    Fotbalisté v červeném najednou ztratili tu lehkost, kterou ještě před několika minutami měli. Nyní jsou rozhodně lepším týmem na hřišti hosté.
     
    77
    Hosté jsou samozřejmě nabuzení a vrhají se do jednoho útoku za druhým. V celém zápase je ale sráží velmi časté nepřesnosti.
     
    76
    Remeš by zase měla začít hrát. V posledních minutách se úplně vybodla na útočení a jen bránila, Tak přišel naprosto zasloužený trest v podobě inkasování.

    Denisa Józsová

    Branky: 14. Kutesa, 35. Doumbia – 74. Matam

    Karty:   90. Lacour (FBB)

    Neproměněná penalta: 88. Cafaro (REI), mimo


    Stade de Reims: Lemaitre – Kamara, Abdelhamid, Disasi, Foket – Chavalerin, Munetsi – Kutesa, Doumbia (81. Sissoko), Donis (64. Dia) – Suk (64. Cafaro).
    Náhradníci: Cassama, Sissoko, Diouf, Oudin, Dia, Maresic, Cafaro.

    FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: Pichot – Ndicka, Lacour, Perradin, M´Dahoma – Sacko (46. Boujedra), Nirlo, Ribelin (46. Kraichi) – Khous, Belaroussi, Nabab (66. Lemb).
    Náhradníci: Boujedra, Romani, Kraichi, Koné, Lemb, Callamand.

    Rozhodčí: Wattellier – Pignatelli, Berthomieu
    thejrc.org