Česko – Švýcarsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (1:0, 5:0, 2:0)
Švýcarsko
Středa 06.11.2019, 13:00 • Dmitrov • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    A vzápětí jdeme do další přesilovky.
     
    56:58
    Andrea Brändliová si vylepšuje svědomí zákrokem lapačkou proti ráně z první Terezy Vanišové.
    54:19 KALTOUNKOVÁ - 8:0
     
    54:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Promiňte, ale jak se říká – ve slušné podobě – "na pokakaného spadne i záchod". Tohle teď přesně sedí na bezmocné Švýcarky, které inkasují poosmé. Ještě z vlastní poloviny vystřelila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a protože kotouč před Brändliovou lehce poskočil, gólmanka ho k překvapení všech pustila za záda. To znamená hattrick pro "Kalty" – 8:0! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    53:51
    Byla by obrovská škoda přijít o čisté konto pro Zechovskou. Další švýcarský brejk teď skončil v hodně nevýhodném úhlu, který naši gólmanku asi zachránil.
    51:12 MLÝNKOVÁ - 7:0
     
    51:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ojojoj, tak tohle byla velká paráda! Klára Hymlárová v rohu posunula puk NATÁLII MLÝNKOVÉ, která se s ním zkusila protlačit před branku. Krásná klička jí vyšla a pak vytáhla ještě krásnější bekhendové zakončení do druhého růžku – 7:0! Asistence: Klára Hymlárová.
     
    48:39
    Až Aneta Lédlová se proti kompletním Švýcarkám dostala do velké šance! Brändliová její střelu vyrazila a kotouč pak z brankoviště odpálily obránkyně. Hned vzápětí musela snad poprvé ve třetí třetině zasahovat Zechovská.
     
    46:21
    Faulu se dopustila dlouhodobě nejlepší švýcarská hokejistka Lara Stalderová (SUI), to znamená další přesilovku pro český tým.
     
    43:34
    Sarah Forsterová (SUI) narazila Adélu Škrdlovou na mantinel zákrokem, který nemá v ženském hokeji co dělat. Takže nás čeká další přesilovka. Škrdlová chvíli zůstávala na ledě, ale teď už vypadá v pořádku.
     
    42:15
    Už to mohlo být o sedm, ale Tereza Vanišová neproměnila své sólo po pravé straně. Brändliová vyrazila střelu vedle branky.
    38:14 PŘIBYLOVÁ - 6:0
     
    38:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, Češky využívají i pokračující klasickou výhodu pěti proti čtyřem! Tereza Vanišová našlápla po pravé straně a když jí první nabídka nevyšla, poslala puk na branku podruhé. Brändliová ho vyrazila přímo před sebe na hůl VENDULY PŘIBYLOVÉ, která takové pozice proměňuje bez mrknutí oka – 6:0! Asistence: Tereza Vanišová, Kateřina Mrázová.
    37:57 LÉDLOVÁ - 5:0
     
    37:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak trochu smůlu v přesilovce pět na tři naše hokejistky nakonec prolomily a velkou možnost využívají! Ránu Aleny Mills odrazila bránící hráčka ke Kláře Hymlárové, která viděla před prázdnou brankou volnou hokejku ANETY LÉDLOVÉ. Pak už to bylo snadné – 5:0! Asistence: Klára Hymlárová, Alena Mills.
     
    37:07
    Na trestnou míří další Švýcarka, Češky mají k dispozici téměř minutu a půl dvojnásobné početní výhody!
     
    36:34
    Už jsem se bál, že zákrok Nadine Hofstetterové (SUI) na rozjetou Kláru Hymlárovou zůstane bez potrestání, ale nezůstal. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:36
    Švýcarky si vzaly oddechový čas, ale zatím se nezdá, že by jim pomohl. Další velkou možnost neproměnila Mills po nahrávce Hymlárové od zadního hrazení.
    30:38 KŘÍŽOVÁ - 4:0
     
    30:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    No podívejme, jak se naše děvčata rozstřílela! Švýcarská obrana teď vůbec nezareagovala na střelu Adély Škrdlové, která se od zadního mantinelu odrazila na druhou stranu. Tam dojížděla DENISA KŘÍŽOVÁ, jež se svými schopnostmi znovu neměla problém – 4:0! Asistence: Adéla Škrdlová, Kateřina Mrázová.
    30:00 KALTOUNKOVÁ - 3:0
     
    30:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bravurní výkon mladičké čtvrté formace pokračuje a přesně v půlce zápasu vedeme o tři branky! Brändliová nezachytila střelu Čajanové z pravé strany, kterou tak mohla KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ snadno dorazit do úplně prázdné svatyně – 3:0! Asistence: Sára Čajanová, Klára Seroiszková.
     
    26:43
    Velký tlak třetí radostí nekončí! S ranou Pejšové měla brankářka obrovské potíže, ke gólu chybělo málo dorážející Sáře Čajanové. Až zákrok lapačkou proti střele Adély Hanzlíkové přerušuje hru.
     
    24:30
    Těžkou práci teď ale měla brankářka Katka Zechovská. Nejdřív jen tak tak vyškrábla gólovou šanci Raselliové pár centimetrů vedle tyčky, potom máchla lapačkou proti dalekonosné ráně.
    23:16 KALTOUNKOVÁ - 2:0
     
    23:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A taky že využíváme! Kaltounková vyhrála buly na Čajanovou, která puk okamžitě poslala na obránkyni Kláru Seroiszkovou. Její střelu podle všeho tečovala právě KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, gólmanka nestihla na změnu směru zareagovat a vedeme 2:0! Asistence: Klára Seroiszková, Sára Čajanová.
     
    22:21
    Po dobré práci Patočkové se před švýcarskou klecí prala o druhý gól Aneta Lédlová. První střelu ji Brändliová chytla a při dorážce už naši útočnici bránila soupeřka.
     
    16:18
    První vyloučení českého týmu má na svědomí kapitánka Alena Mills (CZE), která pyká za sekání.
    04:49 PEJŠOVÁ - 1:0
     
    04:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, české hokejistky se hned v páté minutě ujímají vedení! Vendula Přibylová vysunula dopředu Denisu Křížovou, která akci zbrzdila. Pak ale libovou nahrávkou vybídla z druhé vlny najíždějící obránkyni DANIELU PEJŠOVOU, a ta ve vyložené pozici na druhý pokus zakončila mezi betony gólmanky – 1:0. Asistence: Denisa Křížová, Vendula Přibylová.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Pejšová (Křížová, Přibylová), 24. Kaltounková (Seroiszková, Čajanová), 30. Kaltounková (Čajanová, Seroiszková), 31. Křížová (Škrdlová, Mrázová), 38. Lédlová (Hymlárová, Mills), 39. Přibylová (Vanišová, Mrázová), 52. Mlýnková (Hymlárová), 55. Kaltounková (Škrdlová)


    Česko: Zechovská (Peslarová) – Seroiszková, Horálková (A), D. Pejšová, Škrdlová, Zedníková, Radová, Hanzlíková – Křížová (A), Mrázová, Přibylová – Mills (C), Hymlárová, Mlýnková – Vanišová, Patočková, Lédlová – Kaltounková, T. Mazancová, Čajanová. Trenér: Petr Novák.
    Švýcarsko: Brändliová (Maurerová) – Sigristová, Forsterová, Hofstetterová, Thalmannová, Gianettoniová, Christenová, Gianolaová, Hauserová – Zimmermannová, Bullová (A), Stalderová (C) – Enzlerová, Raselliová (A), Rüeggová – Leemannová, Ryhnerová, Rüediová – Neuenschwanderová, Lutzová, Ingoldová. Trenér: Colin Muller.
    bahis siteleri