Tampa – NY Rangers 9:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 3:4 (kon.) | Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.)
Minnesota – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 3:5 (kon.) | Los Angeles – Detroit 3:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
9:3 (4:1, 4:0, 1:2)
New York Rangers
Pátek 15.11.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Maroonova hokejka se ocitla v obličeji Lindgrena a rozhodčí nemohli dělat nic jiného, než ho vyloučit. K dvojce navíc dostal osobní trest, který po potyčce neminul ani Haleyho.
     
    57:08
    Utkání předčasně skončilo pro Sergačjova a Lemieuxe, kteří za vzájemnou potyčku vyfasovali desetiminutový osobní trest.
     
    51:49
    V dnešním utkání naprosto neviditelný Jesper Fast trefil hokejkou obličej Kučerova. Na jeho bradě se dokonce objevila krev, takže švédský útočník dostal hned čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    49:40
    Carter Verhaeghe byl na obranné modré čáře podražen nohou Lindgrena, který nevěřícně odjíždí na trestnou lavici.
     
    39:16
    Schenn v přerušené hře shodil rukavice a v další bitce povalil Haleyho, který jej předtím nedovoleně sekl. Bolts tak budou mít další přesilovku.
     
    38:55
    Kreider dojel puk a z pravé strany ho poslal před brankoviště na Lemieuxe. Ten si vylámal zuby na Vasilevském a po dohrání celé akce i na McDonaghovi, se kterým prohrál pěstní souboj. Navíc dostal i menší trest za nedovolené bránění brankáři.
     
    30:48
    Lindgren se dostal do menší potyčky s Johnsonem. Pochvalu za to asi nedostane, protože společně s hostujícím útočníkem dostal menší trest a navíc přerušil slibný brejk tři na dva.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cédric Paquette – 2 min., vražení na hrazení).
     
    26:32
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Artěmij Panarin.
     
    18:40
    Alex Killorn si pomohl hákováním v souboji s Panarinem. Je z toho druhá početní výhoda pro Rangers.
     
    11:09
    Luke Schenn vypíchl puk Kreiderovi, kterého však zároveň poslal na mantinel. Po trestu za držení si Rangers zahrají první přesilovku.
     
    05:36
    Tak to je velká nepříjemnost pro hosty! Lemieux dostal signalizovaný trest za krosček a na trestnou si kromě něj sedl také DeAngelo, který po odpískání atakoval Killorna.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. L. Schenn (Kučerov, B. Point), 6. Killorn (Kučerov, Stamkos), 7. Kučerov (Hedman, Killorn), 7. Palát (McDonagh), 28. Stamkos (Hedman, Kučerov), 31. Maroon (Shattenkirk, Gourde), 35. Shattenkirk (Gourde, Paquette), 40. Killorn (Stamkos, Hedman), 53. Gourde (T. Johnson, Sergačjov) – 15. Kreider (Panarin, R. Lindgren), 43. Chytil (Hájek, Panarin), 56. Chytil (Bučněvič)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Sergačjov, L. Schenn – Kučerov, B. Point, T. Johnson – Verhaeghe, Stamkos (C), Palát – Joseph, Cirelli, Killorn – Gourde, Paquette, Maroon.
    New York Rangers: Georgijev (7.–41. H. Lundqvist) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Chytil, Kreider (A) – Haley, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, McKegg.

    Rozhodčí: Hanson, Walsh – Kovachik, Gibbs

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri