Tampa – NY Rangers 9:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 3:4 (kon.) | Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.)
Minnesota – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 3:5 (kon.) | Los Angeles – Detroit 3:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
9:3 (4:1, 4:0, 1:2)
New York Rangers
Pátek 15.11.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Maroonova hokejka se ocitla v obličeji Lindgrena a rozhodčí nemohli dělat nic jiného, než ho vyloučit. K dvojce navíc dostal osobní trest, který po potyčce neminul ani Haleyho.
     
    57:08
    Utkání předčasně skončilo pro Sergačjova a Lemieuxe, kteří za vzájemnou potyčku vyfasovali desetiminutový osobní trest.
    55:28 Filip CHYTIL - 9:3
     
    55:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jestli někdo z tábora Rangers bude na tento zápas vzpomínat v dobrém, tak to bezesporu bude FILIP CHYTIL! Český útočník se chopil kotouče po nepřesné střele Hedmana. V brejku dvou na jednoho nejprve přihrával přes Černáka na Bučněviče a právě jeho vyraženou střelu Chytil jednoduše dorazil. Asistence: Pavel Bučněvič.
    52:24 Yanni GOURDE - 9:2
     
    52:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pátý přesilovkový gól Lightning je přeci jen na světě! YANNI GOURDE si před útočnou modrou čarou vzal puk od Johnsona, na pravé straně jednoduše přebruslil dva soupeře a pak parádně zvedl puk k horní tyči. Asistence: Tyler Johnson, Michail Sergačjov.
     
    51:49
    V dnešním utkání naprosto neviditelný Jesper Fast trefil hokejkou obličej Kučerova. Na jeho bradě se dokonce objevila krev, takže švédský útočník dostal hned čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    49:40
    Carter Verhaeghe byl na obranné modré čáře podražen nohou Lindgrena, který nevěřícně odjíždí na trestnou lavici.
    42:22 Filip CHYTIL - 8:2
     
    42:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté kosmeticky upravují skóre, ale hlavně si trochu zvyšují sebevědomí. Panarin dostal puk na pravou stranu k Hájkovi, který si připisuje třetí kanadský bod v sezóně za přihrávku na FILIPA CHYTILA, na jehož senzační střelu švihem byl Vasilevskij krátký. Asistence: Libor Hájek, Artěmij Panarin.
     
    40:01
    Do brankoviště Rangers se na startu třetí třetiny vrátil Alexandar Georgijev. Lundqvist se tak zřejmě bude šetřit na zápas s Floridou.
     
    39:16
    Schenn v přerušené hře shodil rukavice a v další bitce povalil Haleyho, který jej předtím nedovoleně sekl. Bolts tak budou mít další přesilovku.
    39:01 Alex KILLORN - 8:1
     
    39:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky opět udeřily pár vteřin po zahájení přesilové hry. Opět hodně vděčí Pointovi, který dnes naprosto kraluje na vhazování. Victor Hedman pak od modré nabil do levého kruhu Stamkosovi, jehož dělovku těsně před brankovištěm tečoval ALEX KILLORN a srazil puk pod Lundqvistovu nachystanou lapačku. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
     
    38:55
    Kreider dojel puk a z pravé strany ho poslal před brankoviště na Lemieuxe. Ten si vylámal zuby na Vasilevském a po dohrání celé akce i na McDonaghovi, se kterým prohrál pěstní souboj. Navíc dostal i menší trest za nedovolené bránění brankáři.
     
    34:57
    Další šance pro Tampu. Pokus z mezikruží od Verhaeghea srazil DeAngelo na Paláta a ten z dorážky trefil brankovou konstrukci.
    34:17 Kevin SHATTENKIRK - 7:1
     
    34:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Manko Rangers začíná nabírat hrozivých rozměrů. Paquette ve středním pásmu nechal puk Gourdeovi, který nádhernou kličkou obešel Smithe a zleva naservíroval přihrávku na osu hřiště KEVINU SHATTENKIRKOVI, jenž zavěsil k odkryté pravé tyči. Asistence: Yanni Gourde, Cédric Paquette.
     
    30:48
    Lindgren se dostal do menší potyčky s Johnsonem. Pochvalu za to asi nedostane, protože společně s hostujícím útočníkem dostal menší trest a navíc přerušil slibný brejk tři na dva.
    30:19 Patrick MAROON - 6:1
     
    30:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že o vítězi této partie je jasno už v její polovině! Brendan Smith odhodil puk jen do středního pásma, kde si jej s díky přivlastnil Kevin Shattenkirk. Zkušený obránce zprava přihrál v tandemu jedoucímu PATRICKU MAROONOVI a ten z pravého kruhu trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Kevin Shattenkirk, Yanni Gourde.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cédric Paquette – 2 min., vražení na hrazení).
    27:07 Steven STAMKOS - 5:1
     
    27:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají také třetí početní výhodu a dělají další krůček směrem k vítězství. Kučerov vrátil puk k modré čáře, ze které Hedman otočil pro změnu na levou stranu a STEVEN STAMKOS parádní ranou z první propálil Lundqvista. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Artěmij Panarin.
     
    18:40
    Alex Killorn si pomohl hákováním v souboji s Panarinem. Je z toho druhá početní výhoda pro Rangers.
    14:27 Chris KREIDER - 4:1
     
    14:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Důležitý gól naděje pro hosty z New Yorku! Lindgren vydoloval kotouč ze souboje u hrazení a vyslal na zteč Panarina. Ruský útočník dobře načasoval přihrávku za posledního obránce Shattenkirka a dostal do velké šance CHRISE KREIDERA, jenž zřejmě zkoušel kličku do bekhendu a při té mu puk šťastně utekl mezi betony překvapeného gólmana. Asistence: Artěmij Panarin, Ryan Lindgren.
     
    11:09
    Luke Schenn vypíchl puk Kreiderovi, kterého však zároveň poslal na mantinel. Po trestu za držení si Rangers zahrají první přesilovku.
     
    06:42
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Alexandar Georgijev, přichází Henrik Lundqvist.
    06:42 Ondřej PALÁT - 4:0
     
    06:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je něco, i další střela Tampy končí gólem, po kterém se Georgijev přesune na střídačku. Tentokrát se prosadil ONDŘEJ PALÁT, který si vzal puk na vlastní polovině. U útočné modré čáry se prosmýkl mezi Kreiderem a Lindgrenem a pak nechytatelně zvedl puk k horní tyči. Asistence: Ryan McDonagh.
    06:20 Nikita KUČEROV - 3:0
     
    06:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts navíc využívají i přesilovku 5 na 4! NIKITA KUČEROV dostal od Hedmana přihrávku na vrcholek pravého kruhu a skvělou střelou zápěstím vymetl pavučinku v pravém horním rohu hostující branky, kam Georgijev neměl šanci dosáhnout. Asistence: Victor Hedman, Alex Killorn.
    05:41 Alex KILLORN - 2:0
     
    05:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning bleskově využívají dvojnásobnou přesilovou hru a odskakují na 2:0! Na buly byl znovu úspěšný Point, za kterým si Kučerov vyměnil přihrávky se Stamkosem a ALEX KILLORN jeho ránu příklepem protečoval až do sítě. Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
     
    05:36
    Tak to je velká nepříjemnost pro hosty! Lemieux dostal signalizovaný trest za krosček a na trestnou si kromě něj sedl také DeAngelo, který po odpískání atakoval Killorna.
    02:39 Luke SCHENN - 1:0
     
    02:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ve třetí minutě dostávají do vedení! Point vyhrál vhazování nad Anderssonem, Kučerov poté posunul puk na LUKEA SCHENNA a jeho přízemní střela od modré čáry prošla až k pravé tyči Georgijevovy branky. Asistence: Nikita Kučerov, Brayden Point.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. L. Schenn (Kučerov, B. Point), 6. Killorn (Kučerov, Stamkos), 7. Kučerov (Hedman, Killorn), 7. Palát (McDonagh), 28. Stamkos (Hedman, Kučerov), 31. Maroon (Shattenkirk, Gourde), 35. Shattenkirk (Gourde, Paquette), 40. Killorn (Stamkos, Hedman), 53. Gourde (T. Johnson, Sergačjov) – 15. Kreider (Panarin, R. Lindgren), 43. Chytil (Hájek, Panarin), 56. Chytil (Bučněvič)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Sergačjov, L. Schenn – Kučerov, B. Point, T. Johnson – Verhaeghe, Stamkos (C), Palát – Joseph, Cirelli, Killorn – Gourde, Paquette, Maroon.
    New York Rangers: Georgijev (7.–41. H. Lundqvist) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Chytil, Kreider (A) – Haley, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, McKegg.

    Rozhodčí: Hanson, Walsh – Kovachik, Gibbs

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri