Příbram B – Hostouň 0:1 (kon.) | Štěchovice – Domažlice 0:3 (kon.) | Motorlet – Benešov 2:2 (2:3 po pen.)
Písek – Admira Praha 1:1 (4:2 po pen.) | Táborsko – Králův Dvůr 2:2 (5:3 po pen.)
konec
TJ Štěchovice
0:3 (0:0)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 16.11.2019, 10:15 • Štěchovice • Česká fotbalová liga (A) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jakub Teršl, přichází Marek Bauer.
     
    78
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Lukáš Jakobovsksý, přichází Radek Pešl.
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Ondřej Pek, přichází Jakub Kadar.
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází Václav Uzlík.
     
    75
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází René Kropáček, přichází Egon Vůch.
    74. René KROPÁČEK - 0:3
     
    74
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Po obrovské hrubce Patrika Nehody, kterým by v souboji o míč moc málo důrazný, se do samostatného úniku na štěchovickou branku dostal Petr Došlý. Ten ještě nesobecky poslal míč pod sebe na úplně volného RENÉHO KROPÁČKA, který jednoduše doklepl míč do prázdné štěchovické branky.
     
    71
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází David Brabec, přichází Ondřej Ruml.
     
    71
    Matěj Štědronský (Štěchovice) musel zatáhnout za záchranou brzdu a na polovině hřiště zastavil nadějně vypadající domažlický brejk stáhnutím jednoho z unikajících hráčů k zemi, rozhodčí mu za to ukázal zaslouženou žlutou kartu.
     
    64
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Lukáš Batka, přichází Matěj Štědronský.
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Šimon Těžký, přichází Lukáš Woitek.
    63. Michal MLYNAŘÍK - 0:2
     
    63
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Trefa MICHALA MLYNAŘÍKA k pravé tyči štěchovické branky nepatřila k těm nejpřesnějším, Štěpán Kohoutek dokázal dobře odhadnout stranu a na balón si dokonce sáhl, mimo tři tyče ho už ale konečky prstů vyškrábnout nedokázal.
     
    62
    Po obrovské hrubce v domácí obraně si René Kropáček ve vápně šikovně po kličce kolem Jakuba Košaty došel pro faul! Domažlice budou zahrávat penaltu.
    60. Petr DOŠLÝ - 0:1
     
    60
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je smůla pro Štěchovice! Po centru Petra Mužíka od rohového praporku na přední tyč propadl míč mezi dvojicí obránců až k úplně volnému PETRU DOŠLÉMU, který z bezprostřední blízkosti razantně poslal míč k levé tyči.
     
    48
    Tomáš Pavlík (Štěchovice) zkusil ve vápně Domažlic nafilmovat pád, rozhodčí jeho simulace prohlédl a po pravá udělil štěchovickému záložníkovi žlutou kartu.
     
    47
    Tak tohle byla zatím bezpochyby největší šance Štěchovic! Z bezprostřední blízkosti pravé tyče domažlické branky zakončoval urostlý útočník Lukáš Batka, jeho razantní trefa ale nakonec prolétla těsně vedle bližší tyče.
     
    46
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Filip Busta, přichází Patrik Nehoda.
     
    35
    Filip Busta (Štěchovice) si teď za svůj nevybíravý zákrok na polovině hřiště na Kryštofa Pavlíka vysloužil žlutou kartu.
     
    32
    Lukáš Brych teď měl namále! Na parádní centr z pravé strany si kousek před domažlickou brankou vyskočil Lukáš Batka, jeho razantní zakončení hlavou dokázal západočeský gólman jen se štěstím vytáhnout vedle pravé tyče.
     
    30
    Trenér hostujících hráčů Pavel Vaigl se teď musí držet za hlavu! Šťastně se přes štěchovickou obranu řadu probojoval René Kropáček, který si na zem položil i gólmana Štěpána Kohoutka. Domažlický střelec dokázal zakončit pouze do ležícího brankáře od kterého se míč odrazil k úplně volného Petru Došlému, už to vypadalo, že západočeský záložník jednoduše doklepne míč do domácí branky, svým razantním pokusem ale nakonec poslal míč těsně vedle levé tyče.
     
    27
    Štěchovice se dostaly do přečíslení 3 na 2! Martin Novák posunul míč na levou stranu na volného Jakuba Košatu, ten si po neideálním zpracování, kdy mu míč utekl na dlouhou nohu, připravil střelu doprostřed branky, kterou ale nakonec dokázal vysoko postavený gólman Lukáš Brych zlikvidovat pohledným zákrokem.
     
    13
    Petr Mužík (Domažlice) před vápnem Štěchovic nasimuloval pád, rozhodčí jeho filmování jednoduše prokoukl a západočeskému kapitánovi udělil zaslouženou žlutou kartu.
     
    4
    Štěchovice teď měly na kahánku! Dlouhý balón z obrany přesně našel nabíhajícího Reného Kropáčka, který si jednoduchou kličkou do strany obešel vysoko postaveného brankáře Štěpána Kohoutka. Už to vypadalo, že se chodovský střelec prosadí do prázdné branky, nakonec ale z hranice šestnáctky poslal míč pouze těsně vedle levé tyče.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 60. Došlý, 63. Mlynařík (pen.), 74. Kropáček

    Karty:   35. Busta (STE), 48. Pavlík (STE), 71. Štědronský (STE) – 13. Mužík (DOM)


    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta (46. Nehoda), Švejda (C), Košata, Pavlík, Volešák, Kučera, Batka (64. Štědronský), Novák, Jakobovský (78. Pešl), Těžký (64. Woitek)
    Náhradníci: Hašek, Štědronský, Nehoda, Obermajer, Pešl, Woitek, Grégr

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Pek (78. Kadar), Hrubý, Matas, Mlynařík, Teršl (84. Bauer), Brabec (71. Ruml), Mužík (C), Pavlík (78. Uzlík), Došlý, Kropáček (75. Vůch)
    Náhradníci: Ruml, Kadar, Uzlík, Vůch, Bauer, Švihořík

    Rozhodčí: Drábek – Hájek,Hanáková
    bahis siteleri