Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 3:5 (kon.)
Columbus – Detroit 5:4 (kon.) | Florida – Anaheim 5:4 (po pr.) | Nashville – Vancouver 3:6 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:3 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Arizona – Toronto 1:3 (kon.) | Vegas – San Jose 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Edmonton 5:1 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 22.11.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Brock NELSON - 4:3
     
    64:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí rozhodují tento zápas pro svůj prospěch! Mathew Barzal předal puk BROCKU NELSONOVI, který kličkou obelstil obránce Pens i Matta Murrayho a následně zasunoval puk do prázdné brány. Asistence: Mathew Barzal.
    59:30 Patric HÖRNQVIST - 3:3
     
    59:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají skóre v samotném závěru! PATRIC HÖRNQVIST obdržel pas od Malkina a švédský útočník následně puk posunul na Thomase Greisse, kterému nakonec puk propadl mezi betony. Asistence: Jevgenij Malkin, Brian Dumoulin.
    55:08 Brock NELSON - 3:2
     
    55:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Ihned po buly vznikl v kruhu pro vhazování zmatek, ve kterém se nejrychleji zorientoval BROCK NELSON, který si vzal puk a střelou švihem jej poslal nechytatelně na přední tyč za záda Matta Murrayho. Asistence: Anthony Beauvillier, Mathew Barzal
    31:38 Anthony BEAUVILLIER - 2:2
     
    31:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají skóre v přesilové hře! Střela Dericka Brassarda až k Murraymu neprošla. Puk se od obránce Pens odrazil před ANTHONYHO BEAUVILLIERA, který přesně zamířil k bližší tyči. Asistence: Derick Brassard a Ryan Pulock.
    21:09 Bryan RUST - 1:2
     
    21:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu v tomto zápase do vedení! Domácí hokejisté si v útočném pásmu předali puk nepřesně, a tak mohl dopředu vyrazit BRYAN RUST, který situaci 2 na 1 vyřešil střelou na lapačku Thomase Greisse. Německý gólman byl na tuto přesnou střelu k tyči krátký. Bez asistence.
    15:12 Scott MAYFIELD - 1:1
     
    15:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí z ničeho nic srovnávají krok! Mathew Barzal vyhrál v útočném pásmu buly, po kterém se puk dostal ke SCOTTU MAYFIELDOVI, který švihem nahodil puk na bránu. Ten byl cestou ještě tečovaný hokejkou hráče Pens a zapadl přesně k bližší tyči brány, kterou střeží Matt Murray. Asistence: Mathew Barzal.
    01:04 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    01:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se ujímají vedení! John Marino nahodil puk od modré, toho se ujal Jake Guentzel, který nahrál před bránu, kde byl dobře najetý JEVGENIJ MALKIN. RUský útočník pálil z první na bližší tyč ze svého pohledu a uspěl. Asistence: Jake Guentzel a John Marino.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 16. Mayfield (Barzal), 32. Beauvillier (Brassard, Pulock), 56. B. Nelson (Beauvillier, Barzal), 65. B. Nelson (Barzal) – 2. Malkin (Guentzel, Marino), 22. Rust, 60. Hörnqvist (Malkin, Dumoulin)


    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Brassard – Jo. Bailey (A), Koivula, Dal Colle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, J. Johnson, Trotman – Guentzel, Malkin (A), Rust – Kahun, McCann, B. Tanev – Galchenyuk, Hörnqvist, Simon (A) – Lafferty, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Driscoll, Barton
    bahis siteleri