Banská Bystrica – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Trenčín 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 2:1 (kon.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:4 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 4:1 (kon.) | Miskolc – HC Slovan 6:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:4 (0:3, 3:1, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 22.11.2019, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Zvolen dal gól!
    Je rozhodnuté. Hra bez brankára hosťom nevyšla, Ivan Švarný oblúčikom našiel KYLE BONISA, ten si položil obrancu hostí na ľad a blafákom poslal puk do siete – 6:4.
    Asistencia Ivan Švarný.
     
    59:26
    Zalivin odchádza z brány a hostia to skúsia v šestici.
     
    56:09
    Zvolen dal gól!
    MILOŠ KELEMEN na milimeter presnou strelou švihom k ľavej tyči strieľa vedúci gól Zvolena. Zvolen otočil stav z 2:4 na 5:4!
    Asistencia Willie Corrin.
     
    53:25
    Zvolen dal gól!
    Tak asi som ten domáci gól rečníckou otázkou privolal. Tak či onak Thompson sa natlačil na stred pásma, vystrelil švihom, Zalivin puk vyrazil alebo ho možno niekto tečoval. Puk sa dostal k JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý strelou do prázdnej brány vyrovnáva – 4:4.
    Asistencie Garrett Thompson.
     
    51:57
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Po Marcinekovej akcii Zalivin puk iba vyrazil na voľného Špirka, ten ale poloprázdnu bránu prestrelil. Podarí sa Zvolenu vyrovnať, či naopak?
     
    46:50
    Po dlhom čase konečne niečo čo mohlo divákov zdvihnúť zo sedadiel. Kelemen sa predral do samostatného nájazdu, ale následne ho zahodil.
     
    39:47
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Špirko nahodil puk na bránu, ten bol tečovaný a dostal sa k Štrauchovi. V pohode mu stačilo zdvihnúť puk z ľadu a prehodil to nad betón, gólman hostí však zázračne chytá. Fantastický hosťujúci gólman Alexander Zalivin.
     
    38:05
    Neskutočný Rudolf Huna, mal ďalšiu šancu, puk tlačil popri tyčke, ale Hollý si prvú tyčku postrážil.
     
    37:40
    Hostia v ďalšej šanci najprv Hudolf Huna vypálil a Hollý vyrazil, ale v dorážke mal ešte lepšiu šancu Oško, ale Hollý sa vrhol aj do jeho strely a chytá ju.
     
    36:36
    Zvolen dal gól!
    Domáci trochu šťastným gólom opäť znižujú. Tibenský tvrdo vypálil od modrej, pred Zalivinom tienil PATRIK MARCINEK a nakoniec gól pripisujú práve jemu.
    Asistencie Jozef Tibenský, Samuel Petráš.
     
    35:54
    Domáci hrajú dnes obrana katastrofálne, Rudolf Huna sa ocitol v ďalšej gólovej šanci a mieril tesne vedľa. Ďalšia smola pre hostí.
     
    28:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia opäť odskakujú na dva góly. Piatka vyhral buly na MARCELA DLUGOŠ, ktorý prestrelil Hollého popod vyrážačku. Toto sa ale určite dalo chytiť.
    Asistencie Lukáš Lunter a Maroš Piatka.
     
    27:42
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva v poradí druhú presilovku. Brock Trotter peknou zadovkou našiel medzi kruhmi WILLIE CORRINA, ktorý následne švihom prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste – 2:3.
    Asistencie Brock Trotter a Kyle Bonis.
     
    25:54
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Uhrík – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:29
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa konečne zobudili a znižujú. Adam Drgoň vystrelil od modrej čiary, puk zostal niekde pod Zalivinom. Marco Halama ho vydoloval, poslal pre bránku, kde stál GARRETT THOMPSON a ten už mal pred sebou iba prázdnu bránu – 1:3.
    Asistencie Marco Halama, Adam Drgoň.
     
    21:06
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Štrauch – 2 min., podrazenie).
     
    17:25
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Petran – 2 min., sekanie).
     
    16:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci akoby sa ešte stále nezobudili a nepokrytý RICHARD HUNA z medzikružia strieľa tretí gól Liptákov. Fúúú toto sa už bude Zvolenu ťažko otáčať.
    Asistencia Lukáš Lunter.
     
    15:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    RUDOLF HUNA lieta po ľade ako za svojich najlepších čias. Tentokrát sa dostal do samostatného úniku, zakončil pod brvno, Hollý puk síce vyrazil vysoko nad seba, ten ho ale preskočil a skončil napokon predsalen v sieti – 0:2.
    Asistencia Vladimír Vybíral a Michal Smutný.
     
    08:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tesne po skončení presilovej hry hostia na tretí pokus predsalen otvorili skóre. Smutný puk nahodil od modrej. RUDOLF HUNA stojaci pred Hollý puk jemne tečoval a ten pomaličky docupotal až do siete.
    Asistencie Michal Smutný a Patrik Oško.
     
    06:55
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Maier – 2 min., krosček).
     
    04:40
    Ďalšia výborná šanca hostí a opäť smola. Rudolf Huna mieri do tyčky !
     
    02:15
    Adam Nechaj v obrovskej šanci dostal puk zrejme od Uhríka presne pred bránu, Hollý mal odkrytú časť brány, ale Nechaj práve tento priestor minul. Hostia mohli otvoriť skóre...

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 25. Thompson (M. Halama, Drgoň), 28. Corrin (Trotter, Bonis), 37. Marcinek (Tibenský, Petráš), 54. Tibenský (Thompson), 57. Kelemen (Corrin), 60. Bonis (Švarný) – 9. Ru. Huna (Smutný, Oško), 16. Ru. Huna (Vybíral, Smutný), 17. Ri. Huna (Piatka, L. Lunter), 29. Dlugoš (Lunter, Piatka)


    HKM Zvolen: Hollý (T. Tomek) – Fatul, Švarný (C), Tomko, Corrin, Drgoň (A), Maier – Kelemen, Špirko (A), Thompson – McPherson, Trotter, Bonis – Štrauch, M. Halama, Kolenič – Tibenský, S. Petráš, Marcinek (tréneri – Podkonický, Nachbaur)
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) – Dlugoš, Petran (A), Kurali, SMutný, Roman, Mezovský (A), Droppa – L. Lunter, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna (C), Oško, Vybíral – Nechaj, Uhrík, Ri. Huna – Haluška (tréner – Tomko)

    Rozhodčí: D. Konc st., Kókai – D. Konc ml., Soltész (video – J. Konc st.)

    Diváci: 1460
    bahis siteleri