Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (po pr.) | Detva – Košice 2:3 (kon.)
Miskolc – Nové Zámky 4:1 (kon.) | MAC Budapešť – Zvolen 3:4 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 24.11.2019, 16:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:39
    Trenčín dal gól!
    Po pravej strane unikol BRANDON ALDERSON a bekendovým blafákom prekonal domáceho brankára a rozhodol o víťazovi stretnutia. Asistencie: Graeme McCormack, Josef Mikyska.
     
    59:10
    Nitra dala gól!
    Nitra pri powerplay 50 sekúnd pred koncom 3 tretiny vyrovnáva stav stretnutia vďaka gólu JUDDA BLACKWATERA, ku ktorému sa odrazený puk dostal po Versteegovej strele od modrej čiary a rutinérsky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Lane Scheidl.
     
    46:08
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa ubránili oslabeniu a po naskočení hráča z trestnej lavice sa dostali hostia do úniku. Už sa zdalo, že sa Nitra ubráni, ale Kerbashian prihral nešťastne puk na hokejku Bezúcha, ktorý posunul puk na pravú stranu na BRANDONA ALDERSONA a ten nemal problém trafiť odkrytú domácu bránku. Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    19:59
    Nitra dala gól!
    0.4 desatiny sekundy pred koncom prvej tretiny Nitra vyrovnáva vďaka pohotovej dorážke DANILA FOMINIKHA po Minárikovej strele po ľade do pravého betónu brankára hostí. Asistencia: Jakub Minárik
     
    08:21
    Trenčín dal gól!
    Trenčínu sa predsa len podarilo streliť prvý gól stretnutia po tom, čo na os klziska sa dostal s pukom Mikyska a jeho príklepovu strelu Kompas vyrazil iba pred seba a následnú dorážku po ľade dotlačil za bránkovú čiaru JURAJ BEZÚCH. Asistencia: Josef Mikyska.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 20. Fominikh (Minárik), 60. Blackwater (Scheidl) – 9. Bezúch (Mikyska), 47. Alderson (Bezúch), 63. Alderson (McCormack, Mikyska)


    HK Nitra: Kompas (Šimboch) – Mezei, Morrison, Olsen, Kubka, Versteeg, Sloboda, Rácz, Tábi – Buček, Kollár, Koyš – Blackwater, Lušňák, Scheidl – Čaládi, Šimun, Kerbashian – Fominykh, Minárik, Hrušík
    HK DUKLA Trenčín: Tomek (Valent) – McCormack, Starosta, Rajnoha, Štach, Sládok, Kajínek, Stacha – Alderson, Mikyska, Bezúch – Valach, Sádecký, Hecl – Sojčík, Balán, Lapšanský – Chromiak, Džugan, Ďurina

    Rozhodčí: Valach, Výleta – Kacej, Gegáň

    Diváci: 3034
    bahis siteleri