Florida – San Jose 5:1 (kon.) | Vegas – NY Rangers 0:5 (kon.) | Chicago – Arizona 3:4 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Buffalo 2:3 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
2:3 (0:2, 2:0, 0:0 - 0:1)
Buffalo Sabres
Pondělí 09.12.2019, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Colin MILLER - 2:3
     
    61:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Druhý bod putuje do státu New York! Marcus Johansson zavezl puk do útočného pásma, ve kterém mu Eichel vrátil přihrávku do prostoru vedle branky. Švédský útočník zachoval chladnou hlavu a přihrávkou přes osu hřiště našel za vzdálenější tyčkou COLINA MILLERA, jenž se zleva proti přesunujícímu se Smithovi nemýlil. Asistence: Marcus Johansson, Jack Eichel.
     
    53:02
    Velké štěstí pro Sabres, že stále drží alespoň remízový stav! Draisaitl si vyměnil kotouč s McDavidem a bekhendovou střelou z mezikruží trefil ze svého pohledu levou tyč.
     
    40:39
    Hned dvě šance za sebou pro McDavida! Podle mnohých nejlepší hráč světa nejprve protančil přes Montoura a forhendem trefil spojnici břevna a pravé tyče, aby hned vzápětí narazil pro změnu na Ullmarkovu lapačku.
     
    37:31
    Sabres mohou okamžitě zareagovat v početní výhodě! Kyle Okposo byl totiž zahákován vyloučeným Joelem Perssonem.
    35:56 Joakim NYGÅRD - 2:2
     
    35:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí zároveň s koncem přesilové hry sovnávají na 2:2! Haas vrátil kotouč k modré čáře, odkud jej směrem k brance nahodil Darnell Nurse a JOAKIM NYGÅRD šikovnou tečí překonal Ullmarka, u kterého ještě clonil Neal. Asistence: Darnell Nurse, Gaëtan Haas.
     
    33:57
    James Neal si najel pro centr z pravého křídla od Nugenta-Hopkinse. U brankoviště ještě hledal Khairu, ale ten nemohl zakončit kvůli dalšímu faulu Bogosiana.
    28:25 Riley SHEAHAN - 1:2
     
    28:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers v devětadvacáté minutě mažou polovinu svého manka! Brandonu Montourovi v souboji jeden na jednoho vypíchl puk Nurse, u kterého začal bleskový protiútok. Nygard vyslal do úniku RILEYHO SHEAHANA a ten bekhendovým zakončením mezi betony konečně vstřelil svůj první gól v sezóně. Asistence: Joakim Nygard, Darnell Nurse.
     
    25:40
    Ullmark vyrazil střelu Larssona. O dorážku se pokoušel Nugent-Hopkins, jenže tomu nedovoleně držel hokejku vyloučený Zach Bogosian.
     
    15:26
    Jeff Skinner se na levém křídle odpoutal od McDavida i přesto, že ho domácí kapitán fauloval. Menší trest za hákování znamená druhou přesilovkovou šanci pro Šavle.
    10:43 Johan LARSSON - 0:2
     
    10:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    První lajna Oilers v čele s McDavidem a Draisaitlem překombinovala přímočarou akci a vůbec nezakončila. Vesey vyrazil do rychlého kontru a přenesl těžiště hry na levou stranu, odkud Asplund Smithe nepřekvapil, ale dorážející JOHAN LARSSON už jednoduše uklidil puk do sítě. Asistence: Rasmus Asplund, Jimmy Vesey.
     
    07:42
    Výhoda o jednoho bruslaře se překlápí na stranu Buffala. Za vysokou hůl je vyloučen Markus Granlund.
     
    05:22
    První přesilovka pro Oilers. Za podražení Nugenta-Hopkinse odjíždí za katr Brandon Montour.
    04:08 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    04:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jdou v páté minutě do vedení! Marco Scandella si vzal odražený puk od modré čáry a KYLE OKPOSO jeho nahození hokejkou učebnicově protečoval za Smithova záda. Asistence: Marco Scandella.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 29. Sheahan (Nygård, Nurse), 36. Nygård (Nurse, Haas) – 5. Okposo (Scandella), 11. Jo. Larsson (Asplund, Vesey), 62. C. Miller (Ma. Johansson, Eichel)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse, Klefbom (A), A. Larsson (A), Persson, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Draisaitl – Neal, Nugent-Hopkins, Khaira – Chiasson, Haas, Nygård – J. Archibald, Sheahan, M. Granlund.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Montour, Jokiharju, Scandella, Bogosian, C. Miller (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Asplund, Ma. Johansson (A), Skinner – Sheary, Rodrigues, Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: StPierre, Rank – Suchánek, MacPharson

    Diváci: 17 227
    bahis siteleri