Chabarovsk – Kunlun 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 09.12.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Nick BAILEN - 1:2
     
    59:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor přece jen dramatizuje dnešní utkání, i když je otázkou, jestli už není příliš pozdě. Jesse Virtanen dostal křižnou přihrávku. Hned z první nabil na modrou připravenému NICKU BAILENOVI, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Harri Säteri toho přes Sedláka moc neviděl. Asistence: Jesse Virtanen a Alexej Kručinin.
    46:32 Jegor MILOVZOROV - 0:2
     
    46:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba ve středním pásmu znamená další branku v síti Čeljabinsku! JEGOR MILOVZOROV tam získal puk poté, co Mikael Ruohomaa zachytil špatnou přihrávku. Díky tomu se dostal až do pásma. Tam sice před ním byl obránce, ale hostující útočník se prosazuje střelou z kruhu! Asistence: Mikael Ruohomaa.
    22:57 Alexej JAKOVLEV - 0:1
     
    22:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nedůslednost v domácí obraně přináší první branku v její síti! Juuso Puustinen totiž jako první dojel puk za brankou, načež ho naservíroval před ní. Tam si na střed hřiště najel ALEXEJ JAKOVLEV, jehož rána zápěstím zapadla přesně k tyči. Asistence: Juuso Puustinen a Mikael Ruohomaa.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 60. Bailen (Virtanen, Kručinin) – 23. A. Jakovlev (Puustinen, Ruohomaa), 47. Milovzorov (Ruohomaa)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Virtanen, Bailen, Sergijenko, S. Těreščenko, Borodkin, Menšikov, Žiljakov – Sedlák, Hyka, Calof – Karlin, Avcin, Ščerbak – Fatějev, Kručinin, Malychin – Stěpanov, Koňkov, N. Komarov – Kosov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jokipakka, Loginov, K. Alexejev, Děmidov, Jermakov, Ilja Morozov, Jefremov, J. Chabarov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola – Česalin, V. Komarov, Šaškov – Zyrjanov, Torčeňuk, A. Jakovlev.

    Rozhodčí: Kuljov, Ščeňjov – Goljak, Strelcov

    Diváci: 5987
    bahis siteleri