Chabarovsk – Kunlun 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 09.12.2019, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:09 Damir ŽAFJAROV - 3:2
     
    41:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! Po přihrávce Jordana Schroedera se trefuje DAMIR ŽAFJAROV, který snižuje na 3:2. Máme tu tedy pořádnou zápletku. Asistence: Jordan Schroeder.
    36:01 Daniil ILJIN - 3:1
     
    36:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 sekund před jejím koncem! Barancev našel pasem z modré čáry na pravém kruhu připraveného DANIILA ILJINA, který z tohoto místa z první prostřelil Ježova – 3:1. Asistence: Denis Barancev.
    28:28 Pekka JORMAKKA - 3:0
     
    28:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve druhé třetině jasně lepším týmem a nyní se za svou hru odměnili gólem na 3:0! Tlak Viťazu v útočném pásmu rozsekl svou přihrávkou Alexej Byvalcev, který od brankové čáry našel PEKKU JORMAKKU a ten zamířil z pravého kruhu pod víko. Asistence: Alexej Byvalcev.
    25:21 Miro AALTONEN - 2:0
     
    25:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přišli o puk ve vlastní obranné třetině a za to je Viťaz trestá! Domácí to sehráli výborně. Alexej Makejev nahrál na levý kruh Alexejovi Sjominovi. Ten místo střely ještě našel MIRA AALTONENA, který střílel do poloodkryté branky. Lindbäck se snažil rychle přesunout, ovšem finský útočník chladnokrevně zvedl puk mimo jeho dosah – 2:0. Asistence: Alexej Makejev a Alexej Sjomin.
    15:32 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    15:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Výbornou práci odvedl u pravého mantinelu kapitán Alexej Sjomin, který obral o kotouč protihráče a nahrál mezi kruhy ALEXEJOVI MAKEJEVOVI, jenž se trefil k levé tyčce. Asistence: Alexandr Sjomin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Makejev (A. Sjomin), 26. M. Aaltonen (Makejev, A. Sjomin), 29. Jormakka (Byvalcev) – 37. D. Iljin (Barancev), 42. Žafjarov (Schroeder)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Saprykin) – Pylenkov, Jeřábek, V. Lajunen, Šinkevič, Golovkov, Jevsejenkov (A), Katičev – A. Sjomin (C), M. Aaltonen (A), Makejev – Jo. Nättinen, Byvalcev, Jormakka – Orlovič-Grudkov, P. Černov, Laričev – Arťuchin, Koltygin, Mojsejev – Varfolomejev.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Šenfeld, D. Iljin (A), Žafjarov – Rattie, Schroeder, Bočarov – Verjajev, Szczechura, Urakov – Gončaruk, Stalnov, Šachvorostov.

    Rozhodčí: Gusev, Cyplakov – Biťukov, Viljugin

    Diváci: 3125
    bahis siteleri