Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
Pátek 13.12.2019, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Victor OLOFSSON - 4:3
     
    48:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle strhávají vedení na svou stranu! Sam Reinhart nahrál z modré čáry puk doprava Brandonovi Montourovi. Ten poslal krásný pas na vzdálenější tyčku, kde VICTOR OLOFSSON minul odkrytou branku. Svou chybu ale napravil, našel si totiž od zadního mantinelu odražený kotouč a tentokrát ho už poslal za záda Sarose. Asistence: Brandon Montour a Sam Reinhart.
    36:17 Ryan JOHANSEN - 3:3
     
    36:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hosté vyrovnávají na 3:3! Za brankou výborně zapracoval Johansen, který u mantinelu odstavil od puku Girgensonse. Hracího předmětu se vzápětí ujal Calle Järnkrok, který ho z rohu kluziště nahrál Filipovi Forsbrgovi. Ten z levého kruhu vystřelil a Ullmark kotouč vyrazil k RYANOVI JOHANSENOVI, jenž dorážkou do poloodkryté branky srovnává. Ullmark se sice natahoval, ovšem hostující útočník zamířil do horní části jeho klece. Asistence: Filip Forsberg a Calle Järnkrok.
    34:21 Jack EICHEL - 3:2
     
    34:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu! Eichel vyhrál buly v útočném pásmu. Puk se vzápětí dostal na modrou čáru, odkud ho Henri Jokiharju nahodil na branku a právě JACK EICHEL dokázal kotouč ze vzduchu tečovat za záda gólmana Sarose – 3:2. Asistence: Henri Jokiharju.
    24:55 Jack EICHEL - 2:2
     
    24:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle vyrovnávají! Celou akci založil dlouhou přihrávkou na Sama Reinharta obránce Colin Miller. Reinhart následně z pravé strany přenesl hru na kapitána JACKA EICHELA, který puk zpracoval u levého mantinelu a přes bránícího Grimaldiho se dostal až na levý kruh, odkud překonal Sarose střelou k bližší tyčce. Asistence. Sam Reinhart a Colin Miller.
    15:32 Colton SISSONS - 1:2
     
    15:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    O 59 sekund později si hosté berou vedení zpět! Roman Josi se individuálním průnikem dostal do dobré příležitosti, kterou ještě zlikvidoval Ullmark. Následně však kotouč doputoval na modrou čáru, odkud ho Ryan Ellis nahodil na branku a COLTON SISSONS ho jemnou tečí vychýlil mimo dosah brankáře Buffala – 1:2. Asistence: Ryan Ellis.
    14:33 Jimmy VESEY - 1:1
     
    14:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí zatlačili svého soupeře do defenzivy a srovnávají! Rasmus Ristolainen z pravé strany nastřelil puk do brankoviště a ten po teči JIMMYHO VESEYHO zamířil za bezmocného Sarose. Asistence: Rasmus Ristolainen.
    00:57 Matt DUCHENE - 0:1
     
    00:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté začali výborně! Už po 57 sekundách zápasu jdou do vedení. Kyle Turris poslal v pádu do šance MATTA DUCHENEA, který udělal brankáři Ullmarkovi kličku a za jeho levým betonem zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Kyle Turris.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. Vesey (Ristolainen), 25. Eichel (S. Reinhart, C. Miller), 35. Eichel (Jokiharju, Dahlin), 49. Olofsson (Montour, S. Reinhart) – 1. Duchene (Turris), 16. Sissons (Ellis), 37. Johansen (F. Forsberg, Järnkrok)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – C. Miller, Dahlin, Ristolainen, Montour, Jokiharju, McCabe (A), Scandella – S. Reinhart, Eichel, Olofsson – Asplund, Ma. Johansson (C), Vesey – Skinner, Okposo, Jo. Larsson – Girgensons, Rodrigues.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Hamhuis, Y. Weber – Järnkrok, Johansen, F. Forsberg – Duchene, Turris, Mikael Granlund – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Carr.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, St. Laurent – Knorr, Murray

    Diváci: 17 211
    bahis siteleri