Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 13.12.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Filip HRONEK - 5:2
     
    58:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Winnipeg odletí z Michiganu s prázdnou! Helm po zásahu Berniera nechal puk FILIPU HRONKOVI a ten ho doslova přes celé kluziště poslal do prázdné branky. Po Zadinovi tak zažívá tříbodový večer i talentovaný český obránce. Asistence: Darren Helm, Jonathan Bernier.
     
    57:01
    Kanadský tým bude hrát vabank. Hellebuyck je na střídačce a na ledě šestice hráčů do pole.
     
    55:12
    Wheelerovi utekl puk na útočné modré. Helm poté přihrál přes Pionka na Filppulu, který mohl definitivně rozhodnout, avšak Connor Hellebuyck ještě udržel svůj tým ve hře!
     
    54:18
    Až necelých šest minut před koncem třetí třetiny si Jets zahrají první přesilovou hru. Za vysokou hůl bude pykat Trevor Daley.
     
    45:23
    Nielsen zaútočil po levé straně a přihrávkou před branku našel nezvykle vysunutého Greena. Ten si na Hellebuycka nepřišel, ale aspoň získal Laineho faul.
    39:36 Filip ZADINA - 4:2
     
    39:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla podruhé skórují v početní výhodě a chvíli před odchodem do šaten zvyšují na 4:2! Fabbri vrátil kotouč na modrou čáru, kde Filip Hronek přenesl těžiště hry na pravou stranu a FILIP ZADINA skvělou střelou zápěstím našel skulinku u bližší tyče. Pro českého útočníka je to už třetí dnešní bod a první gól v sezóně! Asistence: Filip Hronek, Robby Fabbri.
     
    38:57
    Jets jdou potřetí v utkání do čtyř. Za hrubost v dohrávaném souboji s Ernem vyfasoval menší trest Anthony Bitetto.
    32:57 Kyle CONNOR - 3:2
     
    32:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z třígólového manka Jets už jsou dvě třetiny pryč! Laineho nahození bylo sraženo na zadní mantinel, odkud mu vrátil přihrávku Scheifele. Finský útočník pak posunul kotouč do mezikruží a KYLE CONNOR prudkou střelou z prvního doteku nedal Bernierovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Laine, Mark Scheifele!
    27:16 Kyle CONNOR - 3:1
     
    27:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský klub se vrací do hry o body! Mark Scheifele vyhrál vhazování nad Nielsenem na modrou čáru, odkud z osy hřiště přišlo nahození Beaulieaua a to šikovně protečoval za Bernierova záda KYLE CONNOR. Asistence: Nathan Beaulieu, Mark Scheifele.
    23:35 Robby FABBRI - 3:0
     
    23:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Muži v červeném druhou přesilovku nevyužili, ale krátce poté se třetího gólu přesto dočkali! Hosté mohou znovu skuhrat na smůlu. ROBBY FABBRI dostal od Zadiny puk do pravého kruhu a střelou švihem trefil Hellebuyckův beton. Kotouč se pak znovu odrazil od Pionka a zmizel v síti. Asistence: Filip Zadina.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nathan Beaulieu.
     
    18:12
    Tyler Bertuzzi v přečíslení dvou na jednoho vrátil puk Larkinovi, nicméně Hellebuyck svůj tým v kritický okamžik podržel důležitým zákrokem.
    13:47 Robby FABBRI - 2:0
     
    13:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru a odskakují do slibného dvougólového náskoku! Filip Hronek diagonální přihrávkou přes střed hřiště našel Zadinu, který z pravého křídla nahrával ROBBYMU FABBRIMU. Ten ještě dával kotouč pod sebe, ovšem ten se od odrazu od Pionkovy nohy dostal za překvapeného Hellebuycka. Asistence: Filip Zadina, Filip Hronek.
     
    12:31
    První přesilovka pro Detroit. Za sekání Larkina míří na trestnou lavici hostující kapitán Blake Wheeler.
    07:49 Darren HELM - 1:0
     
    07:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se v osmé minutě dostávají kuriózním způsobem do vedení! Beaulieu na útočné modré nezpracoval Lowryho přihrávku. Ve středním pásmu mu kotouč utekl a navrch se srazil s čárovým rozhodčím. Díky tomu se do úniku dostal DARREN HELM a zblízka zvedl puk přesně pod horní tyč. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Helm, 14. Fabbri (Zadina, Hronek), 24. Fabbri (Zadina), 40. Zadina (Hronek, Fabbri), 59. Hronek (Helm, J. Bernier) – 28. Connor (Beaulieu, Scheifele), 33. Connor (Laine, Scheifele)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Comrie) – Hronek, Daley, Green, Nemeth, Biega, Ericsson – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Glendening – Erne, Nielsen (A), Helm – Abdelkader (A), Ehn, Perlini.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Sbisa, Bitetto, Beaulieu – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.

    Rozhodčí: Joannette, Brenk – MacPherson, Devorski

    Diváci: 18 832
    bahis siteleri