Zlín – Kladno 7:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 2:7 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:1 (kon.)
Zlín – HC Litvínov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 7:0 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:7 (1:0, 1:4, 0:3)
HC Litvínov
Neděle 15.12.2019, 11:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Sev.en Hockey Cup
Partner:
     
    43:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAKUB BEDNAŘÍK po přihrávce Zetka přesnou střelou od modré upravuje pravděpodobně na konečných 2:7. Asistence: Ondřej Zetek.
     
    36:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Asi je rozhodnuto, Litvínov skóruje už pošesté! JAKUB BEDNAŘÍK nebyl nikým napadán, v mezikruží si tak vytvořil prostor, odtud se trefil nechytatelně do pravého horního rohu klece. Bez asistence.
     
    32:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici využívají přesilovou hru a vypadá to, že si tříbrankové vedení už v klidu podrží! Ščislák se s pukem šikovně dostal až k pravé tyčce, odkud ho poslal před branku. Tam se k němu dostal TOMÁŠ HOLČÁK, který ho zasunul do odkryté sítě. Asistence: Martin Ščislák.
     
    29:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov ve druhé třetině skóruje počtvrté a má solidně nakročeno k výhře! JAN ŠPRYNAR se po vyhraném vhazování okamžitě vydal dopředu, kde se dostal přes bránícího hráče a Červinku načapal střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Ondřej Zelek.
     
    26:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici otáčejí průběžné skóre zápasu! Zelek vyslal dopředu DOMINIKA ČECHA, který si jednou rukou odtlačil bránícího hráče a tou trochou zakončil bekhendem, kotouč skončil přesně v levé šibenici. Asistence: Ondřej Zelek.
     
    23:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po delší době platí vyrovnaný stav, hosté navíc začínají útočit na obrat! MATĚJ MAŠTALÍŘSKÝ se dostal až před Červinku, kterého si položil a zakončil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Tůma a Jakub Bednařík.
     
    15:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici nepřipouští dvoubrankovou ztrátu a okamžitě snižují! Po přihrávce Zetka skvěle vypálil DOMINIK ČECH. který nedal Červinkovi šanci k zákroku. Asistence: Ondřej Zetek a Petr Dudáček.
     
    15:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši navyšují své vedení! Straka vystřelil na Tuhého, který vše dobře viděl, takže to vypadalo na snadnou branku. Trajektorii puku však změnil DOMINIK DOSTÁL, který poslal kotouč do protipohybu litvínovského gólmana. Asistence: Marek Straka.
     
    12:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice sice zpočátku ztrácely, ale nakonec se dostávají do vedení! Po přihrávce Maštalíře totiž JÁCHYM PIRNER ujel litvínovské defenzivě a Tuhého překonal střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Marek Maštalíř.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Pirner (Maštalíř), 16. Dostál (Straka) – 16. Čech (Zetek, Dudáček), 24. Maštalířský (L. Tůma, Bednařík), 27. Čech (Zelek), 30. Šprynar (Zelek), 33. Holčák (Ščislák), 37. Bednařík, 44. Bednařík (Zetek)


    HC Dynamo Pardubice: Červinka (Antoš) – Maštalíř, Straka, Šmerda, Pecina, Zdeněk, Oliva, Fiala, Hemský, Vrba, Pirner, Novák, Dvořák, Chvojka, Dostál, Sopoušek.
    HC Litvínov: Tuhý (Kokhanin) – Vyhlídal, Bystřický, Zetek, Král, Síč, Dudáček, Holčák, Bednařík, Kurty, L. Tůma, Peroutka, Maštalířský, Šprynar, Čech, Ščislák, Mikolášek, Chovanec.

    Rozhodčí: Šiška – Henčl, Dostrčilík
    bahis siteleri