Zlín – Kladno 7:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 2:7 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:1 (kon.)
Zlín – HC Litvínov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 7:0 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HC Litvínov
7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
Rytíři Kladno
Neděle 15.12.2019, 16:45 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Sev.en Hockey Cup
Partner:
     
    40:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Od modré čáry se trefuje MARTIN ŠČISLÁK, který puk poslal k levé tyči. Obolenski nic neviděl, takže nemohl reagovat. Asistence: Jan Peroutka.
     
    36:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov pokračuje v demolice, vede už 6:0! Mezi střelce se zapíše také JAN ŠPRYNAR, který se trefil nad lapačku Obolenskiho. Asistence: Dominik Čech.
     
    30:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí s chutí pokračují ve skórování, po přihrávce zpoza branky se trefuje také JAKUB BEDNAŘÍK. Asistence: Lukáš Tůma.
     
    25:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici směřují k dalšímu vítězství! Střelu Síče vyrazil Obolenski jen k DOMINIKU ČECHOVI, který bez váhání puk poslal do sítě. Asistence: Lukáš Síč a Jan Šprynar.
     
    21:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Marcinov dost lacině ztratil kotouč na modré čáře, čehož ukázkově využil LUKÁŠ TŮMA, který se dostal až před Obolenskiho a zakončil přesně ke vzdálenější tyči.
     
    20:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a kráčí si pro třetí výhru! Šprynar si dobře všiml volného DOMINIKA ČECHA, který z levého kruhu nechytatelně vystřelil ke vzdálenější tyči. Asistence: Jan Šprynar a Petr Dudáček.
     
    07:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov z počátečního tlaku těží úvodní branku! Bednařík dostal puk do mezikruží, tam byl připraven LUKÁŠ TŮMA, který odtud vymetl všechny pavouky v levém horním rohu kladenské klece. Asistence: Jakub Bednařík.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. L. Tůma (Bednařík), 21. Čech (Šprynar, Dudáček), 22. L. Tůma, 26. Čech (Síč, Šprynar), 31. Bednařík (L. Tůma), 37. Šprynar (Čech), 41. Ščislák (Peroutka)


    HC Litvínov: Tuhý (Kokhanin) – Vyhlídal, Bystřický, Zetek, Král, Síč, Dudáček, Holčák, Bednařík, Kurty, L. Tůma, Peroutka, Maštalířský, Šprynar, Čech, Ščislák, Mikolášek, Chovanec.
    Rytíři Kladno: Hrabák (21. Obolenski) – Černý, Novák, Marcinek, Schejbal, Simon, Lev, Rájek, Sojka, Sabada, Sátek, J. Tůma, Štajnc, Vrána.

    Rozhodčí: Škach – Blažek, Kovařčík
    bahis siteleri