Boston – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:3 (po pr.)
Philadelphia – Anaheim 4:1 (kon.) | NY Islanders – Nashville 3:8 (kon.) | Detroit – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Carolina 3:6 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
Ottawa Senators
Středa 18.12.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:47 Anthony CIRELLI - 4:3
     
    64:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bláznivé utkání přece jenom končí vítězstvím favorita! Chabot si ukrojil až příliš velké sousto, když si nabruslil mezi trio soupeřů a ti ho vcelku snadno obrali o kotouč. Ten si vzal ANTHONY CIRELLI, jenž se ve středním pásmu prohnal kolem Tierneyho s Paulem a v obrovské rychlosti jako tank dovezl puk i s gólmanem za brankovou čáru. Asistence: Brayden Point.
    35:46 Anthony DUCLAIR - 3:3
     
    35:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Panečku, tomu se říká lekce z efektivity! První útok Tampy spálil několik střel a tvrdě za to zaplatil. Nikita Kučerov si vyjel k modré čáře, kde ho překvapila přítomnost ANTHONYHO DUCLAIRA. Ten vyrazil do úniku a forhendem s přehledem vsítil už svůj devatenáctý gól v sezóně. Bez asistence.
    24:01 Connor BROWN - 3:2
     
    24:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nejlepší možná reakce Senators na inkasovaný gól! Chris Tierney potáhl kotouč po pravé straně, kde ho nechal Brännströmovi. Ten se úplně zastavil a přihrál do mezikruží na CONNORA BROWNA, jenž uklidil neposedný puk za bezmocného Vasilevského. Asistence: Erik Brännström, Chris Tierney.
    23:32 Brayden POINT - 3:1
     
    23:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts ubránili oslabení a za několik málo vteřin sami odskočili na 3:1! BRAYDEN POINT si pro založení útočné akce vybral Stamkose, který mu ve středním pásmu kotouč vrátil a šikovný útočník se po okamžitém přesunu do pravého kruhu blýskl střelou švihem k vzdálenější tyči. Asistence: Steven Stamkos.
    17:21 Cédric PAQUETTE - 2:1
     
    17:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning si berou svůj náskok zpět! Obrana Ottawy se až moc věnovala důrazným soubojům u zadního mantinelu a nevšimla si přesunu CÉDRICA PAQUETTEA do opuštěného předbrankového prostoru, kam mu adresoval přihrávku Yanni Gourde a brankář Högberg už nastalou situaci nezachránil. Asistence: Yanni Gourde, Patrick Maroon.
    11:05 Mark BOROWIECKI - 1:1
     
    11:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kanadský tým po mizerném úvodu nečekaně srovnává na 1:1! Důležitou úlohu v tom sehrál Tierney, který rychle potáhl puk na levé křídlo, zatímco Lightning pomalu střídali. Ve finále posunul puk směrem k modré čáře a MARK BOROWIECKI nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Chris Tierney, Vladislav Naměstnikov.
    07:27 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    07:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se v osmé minutě ujímají zaslouženého vedení! Rutta rozehrál doprava na Pointa, který přenechal puk NIKITU KUČEROVOVI a ten ho šikovně přenesl doleva na Hedmana. Ten zasouval puk za vyjetého gólmana, ale trefil jenom tyč. Högberg mezitím ztratil hokejku, po které vyhlásil pátrání a vůbec netušil o tom, že na něj letí dorážka ruského útočníka. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Kučerov, 18. Paquette (Gourde, Maroon), 24. B. Point (Stamkos), 65. Cirelli (B. Point) – 12. Borowiecki (Tierney, Naměstnikov), 25. Co. Brown (Brännström, Tierney), 36. Duclair


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Shattenkirk, Sergačjov – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Stamkos (C) – Joseph, T. Johnson, Verhaeghe – Maroon, Paquette, Gourde.
    Ottawa Senators: M. Högberg (A. Nilsson) – Hainsey (A), Chabot, Goloubef, Borowiecki (A), Brännström, Englund – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Naměstnikov – Ennis, Anisimov, N. Paul – White, Beaudin, L. Brown.

    Rozhodčí: O´Rourke, McCauley – Cherrey, Suchánek

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri